EXTRA DATA EN KORTING
met klantvoordeel

Combineer je mobiele Tele2 abonnement met Internet + TV van T-Mobile voor thuis of T-Mobile Zakelijk Internet en profiteer elke maand van Klantvoordeel in de vorm van leuke extraatjes.

klanvoordeel foreground

Mobiel van Tele2 & T-Mobile voor thuis

Tele2 en T-Mobile zitten onder één dak en kunnen je zo het beste van twee werelden bieden. Een flexibel mobiel abonnement van Tele2 in combinatie met internet voor thuis van T-Mobile of T-Mobile Zakelijk Internet. Combineer je deze twee op hetzelfde adres en meld je je aan voor Klantvoordeel?** Dan kun je elke maand tot 5 GB extra data pakken op je mobiele abonnement én € 5 extra korting op internet voor thuis van T-Mobile.

Meer over Internet + TV van T-Mobile

 

Aanbieding
Internet + TV van T-Mobile
€ 25* €45
Vanaf/mnd (excl. eenmalige kosten) i.c.m. een Tele2 mobiel abonnement** de eerste 6 maanden, daarna min. € 45/mnd.
 • Aanbieding
 • Internet
 • TV
 • De service van T-Mobile
 • Extra's

*Afhankelijk van het type (glasvezel) internetverbinding op jouw postcode evt. € 30 activatiekosten en € 37,50 installatiekosten. Getoonde aanbod is i.c.m. een 1 jarig Internet + TV abonnement incl. eerste TV Box. Na de eerste 6 mnd betaal je min. € 45/mnd (voor 100 Mbit/s) m.u.v. evt. jaarlijkse inflatiecorrectie. Getoonde verlaagde prijzen gelden zolang je deze met een mobiel abonnement op hetzelfde adres combineert in het Klantvoordeelprogramma van T-Mobile. Bekijk de beschikbaarheid en alle voorwaarden t-mobile.nl/thuis.

**Tele2 Klantvoordeel (KV) is het voordeelprogramma van T-Mobile. Het mobiele ab. en Thuis ab. komen gezamenlijk in aanmerking (wanneer ze beide op hetzelfde adres zijn aangemeld en gelden zolang ze met elkaar gecombineerd worden in KV) voor de getoonde voordelen van € 5 p/mnd extra korting op vast internet en tot 5 GB extra data op het mobiele abonnement. 0 GB en Unlimited abonnementen krijgen geen extra data. Andere ab. combinaties vormen andere klantvoordelen. Check de actievoorwaarden.

Deze voordelen krijg jij als Tele2 mobiel klant als je je abonnement combineert met Internet voor thuis van T-Mobile

extra korting met klantvoordeel

€ 5 extra korting

op internet voor thuis van T-Mobile

extra data met klantvoordeel

Tot 5 GB extra data

op je mobiele Tele2 abonnement

KLANTVOORDEEL
= ZO GEREGELD

Heb je al meerdere abonnementen op hetzelfde adres? Dus twee of meer mobiele abonnementen van Tele2, of een mobiel abonnement van Tele2 in combinatie met internet voor thuis van T-Mobile? Meld je dan aan voor Klantvoordeel en pak je extra’s! Je hoeft alleen even de abonnementen apart aan te melden. Dat is omdat we van iedereen goedkeuring nodig hebben om de extraatjes te kunnen geven.

pak je tele2 klantvoordeel

Of combineer mobiel met mobiel van Tele2

Klantvoordeel van Tele2 gaat nog een stapje verder. Je kunt namelijk ook twee of meerdere mobiele abonnementen van Tele2 op hetzelfde adres combineren. En zo extra data pakken. Je kunt per maand tot 5 GB extra data krijgen voor ieder abonnement.

mobiel combineren met mobiel

Zoveel extra data krijg je als je twee mobiele abonnementen combineert:

 • + 1 GB extra data bij je 1 GB/2 GB databundel
 • + 3 GB extra data bij je 5 GB databundel
 • + 5 GB extra data bij je 10 GB/20 GB databundel
 • Unlimited bundel: geen extra data, je bent al Unlimited!*
Wil je precies weten welke voordelen bij je abonnementen gelden? Log in op MijnTele2 of check de actievoorwaarden.
* 0GB en Unlimited abonnementen krijgen geen extra data.

Veelgestelde vragen

 • Yep! Met Tele2 Klantvoordeel krijg je extra voordeel door je mobiele abonnement van Tele2 te combineren met een abonnement voor thuis van T-Mobile. Precies weten hoe dit werkt en aanmelden? Dat kan hier.

 • Elk mobiel abonnement van Tele2 kun je aanmelden voor Klantvoordeel. Alleen abonnementen met een beperkte databundel krijgen extra data. Een abonnement met 0 GB of een Unlimited abonnement krijgt geen extra data. Maar ze telt wel mee op hetzelfde adres om het andere abonnement voordeel te geven. In MijnTele2 kun je zien welke voordelen voor jou gelden.

 • Als je door Klantvoordeel 1GB of 3GB extra data krijgt, dan kun je dit gebruiken in Nederland en de gehele EU. Maar als je door Klantvoordeel 5 GB extra data ontvangt in Nederland, krijg je 2GB extra data in de gehele EU.

 • Nee, maar je bent er bijna. Beide abonnementen moet je los aanmelden. We melden je Tele2 abonnement automatisch aan. Moet je wel even bij het bestellen aangegeven dat er al een abonnement op hetzelfde adres is. Het T-Mobile abonnement kun je aanmelden via My T-Mobile of via t-mobile.nl/klantvoordeel-activeren.

 • Jazeker. Je kunt maximaal zes mobiele abonnementen met elkaar combineren. Daarnaast kun je deze abonnementen nog combineren met Internet + TV van T-Mobile.

 • Nope. De voordelen gelden alleen als beide mobiele abonnementen van hetzelfde merk zijn. Of als je combineert met een internetabonnement voor thuis van T-Mobile.