Tele2 = nu Odido

Hoi, Tele2 is vanaf nu Odido. De nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV. Op zoek naar je abonnementen van Tele2? Die vind je op Odido. Of in de Mijn Odido App. Daar vind je ook Unlimited voor iedereen, supersnel 5G tot 1 Gbit/s en Glasvezel voor thuis. Klinkt goed toch? Wij vonden het ook onweerstaanbaar. Vandaar. Check snel de nieuwe website. Dan zie je hoe telecom ook kan.

Odido

Mobiel abonnement of Sim Only

Zit je de hele dag vast aan je telefoon? Of wil je alleen maar bereikbaar zijn? Bij Odido vind je altijd wel een telefoonabonnement dat bij je past. Net zoals je gewend was met je Tele2 abonnement. Wil je graag shinen met de nieuwste smartphone? Kies dan een mobiel abonnement met telefoon van Odido. Kijk je het liefst de hele dag online video’s? Kies dan een Unlimited data abonnement. Of heb je nog geen nieuwe telefoon nodig? Dan is een Sim Only abonnement een goeie match.

De voordelen van een telefoonabonnement bij Odido

Wil je overstappen naar een abonnement bij Odido? Bij Odido kun je net als bij Tele2 je abonnement aanpassen, zodat het perfect bij je past. En dan ook nog eens met het beste mobiele netwerk ter wereld én schandalig snel 5G. Overal in Nederland. Sluit nu meteen een mobiel abonnement af, dan regelen we dat je met nummer en al zo overstapt.

Bestel 'm nu: jouw nieuwe telefoon

Bestel nu je nieuwe telefoon met mobiel abonnement bij Odido. Met natuurlijk dezelfde service die je gewend was bij Tele2.

Dit zijn de meest populaire telefoons bij Odido:

Samsung Galaxy S23 Ultra
Extra data of belminuten nodig?
gewoon aanpassen!

Bij Odido is het makkelijk om je bundels op te hogen, net als bij Tele2. Handig als je toch meer data nodig hebt. Je kan zo weer terug naar je originele bundel. Lekker flexibel.

Odido

Loopt je abonnement af?

Je Tele2 abonnement is nu een Odido abonnement. Maar onze service blijft gewoon hetzelfde. Loopt je abonnement af? Dan zetten we ’m automatisch om naar Sim Only. Heb je bij je abonnement een telefoon op afbetaling? Goed nieuws: na het einde van je contract zijn je maandlasten gelijk veel lager. Als je je telefoon hebt afbetaald, vallen die kosten mooi weg. Wil je graag een nieuw abonnement met telefoon? Dat kan natuurlijk. Je kunt bij Odido verlengen, al vanaf vier maanden voor het einde van je contract.

Veelgestelde vragen

  • Je kunt bij Odido nu zelfs kiezen uit 4 Unlimited abonnementen! En leuke Extra’s. Ga naar odido.nl en ontdek welk Unlimited abonnement het beste bij je past.

  • Helemaal nada! Blijft gewoon zoals het was. Lekker hoor.

  • Yep, er verandert niks aan je huidige abonnement. Je profiteert van dezelfde voordelen en zelfs meer met Odido Unlimited.

  • We laten je graag zien dat het anders kan, menselijker. Begrijpelijk en makkelijk, zodat iedereen kan meedoen en daar plezier aan beleeft. Ieder op een eigen manier. En daar past een nieuwe naam bij.

  • Odido biedt het beste van Mobiel, Glasvezel en TV, bereikbaar voor iedereen. Bij Odido profiteer je van dezelfde voordelen als bij Tele2. Alleen geeft Odido je ook toegang tot supersnel Glasvezel, in de stad en ver daarbuiten. En kunnen opa en oma gewoon in het familieabonnement. Bovendien heeft Odido niet 1, maar 4 Unlimited abonnementen. En 3 abonnementen met databundels. Zodat er altijd 1 bij je past. En dan kun je vanaf nu ook nog naar een van de Odido shops!

  • Alles wat te maken heeft met je abonnement, voorwaarden en tarieven blijft hetzelfde. Want we zijn nieuw, maar toch ook weer niet. Met miljoenen klanten zijn we al behoorlijk ervaren. Dus al het goede blijft, natuurlijk. En er komen steeds meer nieuwe mogelijkheden bij. Bijvoorbeeld dat je nu ook naar de Odido Shops kunt.

  • We heten dus vanaf nu Odido. Maar je abonnement verandert niet. Je belminuten, sms’jes en databundels blijven hetzelfde. De einddatum van je contract blijft ook gelijk. En wel zo belangrijk: de tarieven ook. Dat vinden we normaal. Fijn om te lezen, toch?