Tele2 is nu Odido

Hoi, Tele2 heet nu Odido. De nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV. Op zoek naar je Tele2 abonnementen? Die vind je vanaf nu op Odido. Of in Mijn Odido. En je vindt nog veel meer bij Odido. Zoals Unlimited voor iedereen, supersnel 5G tot 1 Gbit/s en Glasvezel voor thuis. Klinkt dat goed of goed? Wij vonden het ook onweerstaanbaar. Vandaar. Check snel de nieuwe website. Dan zie je hoe het ook kan.

Het netwerk van Tele2 is nu Odido

Tele2 is nu Odido, maar aan ons mobiele netwerk is niets veranderd. Bij Odido maak je nog steeds gebruik van het meest bekroonde netwerk. Dat betekent een razendsnelle, superbetrouwbare verbinding. En dat zeggen we niet alleen zelf. 

Want we zijn bekroond door umlaut, de onafhankelijke testautoriteit. En kortgeleden kregen we nog de titel ‘Uitmuntend mobiel netwerk’. Ook Opensignal, de internationale standaard voor analyse van mobiele ervaringen, is fan. Zij riepen ons netwerk uit tot Global Winner in de categorie Mobile Video Experience. Met andere woorden, wereldkampioen video streamen onderweg! Toch lekker, nu er zo veel te streamen en te bingen valt.

Net zoals je op het netwerk van Tele2 gewend was, mag je bij Odido een geweldige mobiele ervaring verwachten. Dat is de basis voor ons 5G-netwerk.

Bekroond netwerk

Meest bekroonde mobiele netwerk

Al 5x eerder op rij als beste uit de test

Miljoenen gebruikers

Bijna 7 miljoen gebruikers

Bijna 7 miljoen klanten gebruiken ons snelle netwerk

Landelijke dekking

Landelijke 5G-dekking

Dekking voor 99% van de inwoners van Nederland

5G van Tele2 is nu Odido

Het 5G-netwerk van Odido is het meest bekroonde netwerk van Nederland en geeft je dekking tot in het diepste kelderkastje.

Supersnel en stabiel

Met 5G-internet van Odido kun je, net zoals je gewend was bij Tele2, waar je ook bent internetten op je smartphone, tablet of laptop. Ook onderweg en op moeilijk bereikbare plekken in Nederland. Ons 5G-netwerk is supersnel en stabiel, ook bij drukte.

Landelijke 5G-dekking

Op dit moment hebben we landelijke 5G-dekking en woont 99% van de inwoners in Nederland in een 5G-dekkingsgebied van Odido. Deze mensen kunnen allemaal profiteren van supersnel 5G-internet. En we zijn nog niet klaar. We blijven ons netwerk verbeteren.

5G- en wifi-bellen

VoLTE staat voor ‘Voice-over-LTE’, bellen op het 4G-netwerk. Met VoLTE heb je een snellere en stabielere verbinding tijdens het bellen. Is je telefoon geschikt voor VoLTE? Dan kun je tegelijkertijd bellen én internetten op 5G. (Iets wat tot voor kort niet kon.) Dat betekent sneller internet tijdens het bellen!

Bekijk de actuele dekking bij Odido

Benieuwd naar de dekking van ons 5G-netwerk? Je ziet het op de 5G-dekkingskaart van Odido.

Veelgestelde vragen

  • Nee, er verandert niets aan je netwerk. Ook bij Odido profiteer je van dezelfde voordelen en ben je overal bereikbaar. Nieuwsgierig naar de dekking van het Odido netwerk? Dan kun je die nu bekijken op de Odido dekkingspagina.

  • De dekkingskaart kun je nu bekijken op de Odido dekkingspagina.

  • We laten je graag zien dat het anders kan, menselijker. Begrijpelijk en makkelijk, zodat iedereen kan meedoen en daar plezier aan beleeft. Ieder op een eigen manier. En daar past een nieuwe naam bij.

  • Odido biedt het beste van Mobiel, Glasvezel en TV, bereikbaar voor iedereen. Bij Odido profiteer je van dezelfde voordelen als bij Tele2. Alleen geeft Odido je ook toegang tot supersnel Glasvezel, in de stad en ver daarbuiten. En kunnen opa en oma gewoon in het familieabonnement. Bovendien heeft Odido niet 1, maar 4 Unlimited abonnementen. En 3 abonnementen met databundels. Zodat er altijd 1 bij je past. En dan kun je vanaf nu ook nog naar een van de Odido shops!

  • Alles wat te maken heeft met je abonnement, voorwaarden en tarieven blijft hetzelfde . Want we zijn nieuw, maar toch ook weer niet. Met miljoenen klanten zijn we al behoorlijk ervaren. Dus al het goede blijft, natuurlijk. En er komen steeds meer nieuwe mogelijkheden bij. Bijvoorbeeld dat je nu ook naar de Odido Shops kunt.

  • We heten dus vanaf nu Odido. Maar je abonnement verandert niet. Je belminuten, sms’jes en databundels blijven hetzelfde. De einddatum van je contract blijft ook gelijk. En wel zo belangrijk: de tarieven ook. Dat vinden we normaal. Fijn om te lezen, toch?     

  • Odido is de nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV in Nederland, voorheen bekend als Tele2. Wat is er veranderd? Je hebt bij Odido de keuze uit 4 unlimited abonnement en je kunt onze service 24/7 bereiken. Verder blijf je natuurlijk profiteren van dezelfde voordelen die je gewend bent van Tele2.