internet
van t-mobile

Tele2 en T-Mobile zijn nu één bedrijf. We bundelen onze krachten op het gebied van netwerken, kennis en expertise. Zo kunnen we je nóg meer moois bieden. Natuurlijk voor de schandalig lage prijs die je van ons gewend bent. Je zit daarom ook nu goed bij ons voor goedkoop internet thuis. What to expect?

  • Schandalig snel internet tot wel 1 Gbit/s
  • Kies zelf voor alleen internet of voor meer opties
  • Extra korting in combinatie met een telefoonabonnement
Man relaxed op wereldbollen met laptop op schoot

Goedkoop internet

Goedkoop internet voor thuis dat supersnel is en ontzettend stabiel? Je krijgt het bij T-Mobile. Met een geweldig goed bereik, zodat je ook op zolder en in de tuin supersmooth streamt, vlogs kijkt en online spelletjes speelt.

 

Vergelijk alle internetopties

Van ons was je het al gewend, maar ook bij T-Mobile bepaal je het helemaal zelf. Je kunt je internet abonnement volledig naar je eigen smaak samenstellen. Wil je alleen internet thuis? Kan met Internet Only. Graag ook tv erbij? Internet & TV it is. Ga je helemaal los en wil je ook een vaste telefoon houden? Tuurlijk fiksen we dat voor je: met Alles-in-1.

Voordelen van Tele2 ook bij T-Mobile

Ook bij T-Mobile kun je blijven rekenen op de voordelen van Tele2. Je blijft je abonnement helemaal zelf bepalen, maar je krijgt ook nog andere voordelen.

laptop met wifi signaal
3 pijlen
Medaille met euroteken erin

Snel internet voor een schandalig lage prijs

Je zit perfect voor vast internet voor een scherpe prijs. Met goedkoop DSL Internet heb je een stabiele verbinding en kom je elke maand weer goed uit.

Extra voordeel: tel uit je winst

Heb je een telefoonabonnement van Tele2 of T-Mobile en neem je bij T-Mobile ook een vast abonnement? Dan zit je goed, want dan krijg je Klantvoordeel. Met gratis extra data en elke maand korting op je abonnementen.

Altijd een soepele switch

Overstappen. Klinkt spannend, is het niet. Met de gratis Overstapservice hoef je zelf niets te doen. Je hoeft niet zelf je huidige abonnement op te zeggen en T-Mobile zorgt voor een supersoepele overstap. Hoef jij niet meer naar om te kijken, wel zo chill.

Internetsnelheid voor thuis

Er zijn verschillende internetsnelheden mogelijk. Die hangen vooral af van je adres. Met Glasvezel kun je kiezen voor snelheden van 100 Mbit/s tot wel 1 Gbit/s! Het mooie van Glasvezel is dat je snelheid niet wordt beïnvloed door buren die ook online zijn. Is DSL op je adres leverbaar? Dan krijg je altijd de hoogste snelheid: 100 Mbit/s. De snelheid die je thuis haalt is wel afhankelijk van een paar factoren. Zoals hoeveel buren online zijn en wat de afstand van je woning is tot de wijkcentrale.

Combineer abonnementen en krijg extra voordelen

Combineer meerdere mobiel abonnementen van Tele2 of combineer met T-Mobile op hetzelfde adres. Dan krijg je maandelijks extra’s met Tele2 Klantvoordeel!

  • Tot 5 GB extra data p/mnd per mobiel abonnement
  • € 5 extra korting p/mnd op T-Mobile abonnement voor Thuis

Check of Glasvezel op je adres beschikbaar is

Glasvezel is het beste internet dat je goedkoop kunt krijgen. Dit hypermoderne netwerk is op steeds meer plaatsen in Nederland beschikbaar. De komende jaren sluit T-Mobile zelfs NOG eens een miljoen woningen aan. Het fijne aan Glasvezel is dat je letterlijk internet met de snelheid van het licht, want data wordt doorgeseind via lichtsignalen. Ook gaat uploaden even snel als downloaden. Perfect om thuis te werken of om snel bestanden te delen met je bestie.

safety first

Veiligheid gaat natuurlijk boven alles. Zeker als het gaat om je internet, gegevens en huis. Daarom geven we je graag de beste en handigste tips om online gevaren te herkennen. Zo ben je altijd veilig online.

Wereldbol met een slotje

Heb je al Internet van Tele2?

Goed nieuws: voor jou verandert er helemaal niks. Je kunt je abonnement gewoon blijven gebruiken en voor vragen kun je terecht bij onze Klantenservice. Wel zo fijn.