internet
van Odido

Je nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV. Dat is Odido. Kijk voor je Tele2 abonnementen bij Odido, of in Mijn Odido. En check dan ook meteen even al het andere moois, zoals Unlimited voor iedereen, supersnel 5G tot 1 Gbit/s en Glasvezel voor thuis. Dat wil je toch? Heb je al een Tele2 Thuis abonnement? Die blijft onveranderd en vind je gewoon in Mijn Tele2 Thuis.

Odido

Voordelig internet

Bij Odido krijg je betaalbaar internet voor thuis, dat ook nog eens supersnel en stabiel is. En hadden we het fantastisch goede bereik al genoemd? Lekker als je op zolder of in de tuin streamt, vlogs kijkt of online gamet.

Vergelijk alle mogelijkheden

Ook bij Odido stel je helemaal je perfecte internetabonnement samen. Wil je alleen internet thuis? Kan met Internet Only. TV erbij? Internet & TV it is. Ga je helemaal los en wil je ook Vast Bellen? Fiksen we voor je met Alles-in-1.

De voordelen van Tele2, die houd je lekker

Ook bij Odido houd je de voordelen van Tele2. Zoals je abonnement zelf samenstellen. Maar je krijgt nog veel meer voordelen.

laptop met wifi signaal
3 pijlen
Medaille met euroteken erin

Snel internet voor een schandalig lage prijs

Bij Odido zit je perfect voor vast internet voor een scherpe prijs. Met goedkoop standaardinternet heb je een stabiele verbinding en betaal je nooit te veel.

Extra voordeel: tel uit je winst

Heb je een telefoonabonnement van Odido en neem je ook een vast abonnement? Dan zit je goed, want je kan Klantvoordeel krijgen.

Soepeltjes overstappen

Met de gratis Overstapservice hoef je zelf niets te doen. Je hoeft dus niet je huidige abonnement op te zeggen: Odido zorgt voor een soepele overstap. Wel zo chill.

Internetsnelheid bij je thuis

Je kan kiezen uit verschillende snelheden. Die hangen vooral af van je adres. Met Glasvezel kun je kiezen uit 100 Mbit/s tot het razendsnelle 8 Gbit/s. En met Glasvezel wordt je snelheid niet beïnvloed door je surfende buren. Handig. Is er DSL op je adres? Dan krijg je altijd de hoogste snelheid: 100 Mbit/s. De snelheid die je daarmee thuis haalt is wel afhankelijk van een paar dingen. Zoals hoeveel buren er online zijn en hoe ver je woning van de wijkcentrale af is.

Wil je een tele2 speedtest doen? Die is niet meer beschikbaar, want Tele2 is nu Odido. Maar bij Odido kun je wel je internet speed testen met de speedtest van Odido.

Glasvezel Internet van Tele2 is nu Odido

Internet dat altijd de hoogste snelheid haalt. Zelfs als je uploadt. En als je met meerdere mensen thuis streamt, online gamet, browser en downloadt. Het kan met Glasvezel van Odido. Je internet gaat letterlijk zo snel als het licht, want Glasvezel stuurt data door met lichtsignalen. Dat gaat extra snel en is nog zuiniger ook. Glasvezel is bovendien minder gevoelig voor storingen en heeft door zijn hoge snelheid van maximaal 8 Gbit/s meer bandbreedte. Zo heeft écht elk apparaat bij je thuis de best mogelijke verbinding. Met andere woorden: hallo in de hoogste snelheid gamen, surfen en streamen!

Laptop met kabels voor glasvezel

Check of er glasvezel op je adres beschikbaar is

Tele2 glasvezel is het aller-, allerbeste internet. En nog heel betaalbaar ook. Nu kan je ook genieten van het allersnelste glasvezel, maar dan bij Odido. Ons hypermoderne netwerk vind je op steeds meer plaatsen in Nederland. De komende jaren sluit Odido zelfs een miljoen woningen aan. Het fijne aan Glasvezel is dat je internet met de snelheid van het licht gaat, want data worden doorgeseind met lichtsignalen. Ook gaat uploaden even snel als downloaden. Perfect om thuis te werken of om snel bestanden te delen met collega’s. Wil je weten of Glasvezel beschikbaar is op je adres? Doe de Odido postcodecheck, dan weet je binnen een minuut het antwoord.

Met Odido ben je
veilig online

Natuurlijk wil je je internet, gegevens en slimme woning veilig houden. Daarom krijg je van ons de beste en handigste tips om digitale gevaren te herkennen. Zo ben je altijd veilig online.

Wereldbol met een slotje
Draadloos internet via wifi van Tele2 is nu Odido

Supersnel draadloos internet. Overal in huis. Zonder haperingen en altijd in de hoogste versnelling. Zonder gedoe en gerommel met onhandige snoeren. Het kan met draadloos internet. Voorheen Tele2 internet, nu Internet van Odido. Hierop kun je rekenen:

 • Supersnelle Wifi 6 technologie: nóg beter dan Wifi 5

 • Overal in huis supersnel draadloos internet

 • Extra veilig en betrouwbaar

 • Gratis modem in bruikleen

Zyxel T56 voorkant
Wifi Plus: de draadloze wifi versterker

Bij Odido krijg je een top wifinetwerk met het wifimodem van groot bereik. Last van zwakke signalen door isolatie of een grote tuin? Met Wifi Plus breid je eenvoudig uit zonder snelheidsverlies dankzij mesh-technologie. Voorheen gebruikte je hiervoor een Tele2 wifiversterker, maar die hebben we bij Odido natuurlijk ook. Het wifimodem splitst zich in feite op in verschillende draadloze routers. Zo heb je overal perfecte dekking. Installatie is een fluitje van een cent: inpluggen en klaar. Voor supersnel, stabiel draadloos internet is Wifi Plus dé oplossing.

Wifi Plus

Heb je al Internet van Tele2?

Mooi, voor jou verandert er helemaal niks. Je blijft je abonnement gewoon gebruiken. Een vraag? Onze Klantenservice is er nog steeds voor je. Fijn om te weten.

Veelgestelde vragen

 • Dat kan bij Odido. Kijk voor alle mogelijkheden op odido .nl/internet

 • Helemaal niets. Je abonnement en de voorwaarden blijven precies hetzelfde. Tele2 Thuis blijft Tele2 Thuis.

 • Nee, er verandert niets aan je netwerk. Ook bij Odido profiteer je van dezelfde voordelen en ben je overal bereikbaar. Nieuwsgierig naar de dekking van het Odido netwerk? Dan kun je die nu bekijken op de Odido dekkingspagina.

 • De dekkingskaart kun je nu bekijken op de Odido dekkingspagina.

 • We laten je graag zien dat het anders kan, menselijker. Begrijpelijk en makkelijk, zodat iedereen kan meedoen en daar plezier aan beleeft. Ieder op een eigen manier. En daar past een nieuwe naam bij.

 • Odido biedt het beste van Mobiel, Glasvezel en TV, bereikbaar voor iedereen. Bij Odido profiteer je van dezelfde voordelen als bij Tele2. Alleen geeft Odido je ook toegang tot supersnel Glasvezel, in de stad en ver daarbuiten. En kunnen opa en oma gewoon in het familieabonnement. Bovendien heeft Odido niet 1, maar 4 Unlimited abonnementen. En 3 abonnementen met databundels. Zodat er altijd 1 bij je past. En dan kun je vanaf nu ook nog naar een van de Odido shops!

 • Alles wat te maken heeft met je abonnement, voorwaarden en tarieven blijft hetzelfde. Want we zijn nieuw, maar toch ook weer niet. Met miljoenen klanten zijn we al behoorlijk ervaren. Dus al het goede blijft, natuurlijk. En er komen steeds meer nieuwe mogelijkheden bij. Bijvoorbeeld dat je nu ook naar de Odido Shops kunt.

 • We heten dus vanaf nu Odido. Maar je abonnement verandert niet. Je belminuten, sms’jes en databundels blijven hetzelfde. De einddatum van je contract blijft ook gelijk. En wel zo belangrijk: de tarieven ook. Dat vinden we normaal. Fijn om te lezen, toch?     

 • Odido is de nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV in Nederland, voorheen bekend als Tele2. Wat is er veranderd? Je hebt bij Odido de keuze uit 4 unlimited abonnement en je kunt onze service 24/7 bereiken. Verder blijf je natuurlijk profiteren van dezelfde voordelen die je gewend bent van Tele2.