Klantenservice: Tele2 is nu Odido

Tele2 is nu Odido

Heb jij een mobiel abonnement bij Tele2? Tele2 is nu Odido geworden. Aan je abonnement is niets veranderd. Je behoudt dezelfde voorwaarden die je al had, alleen heten we nu Odido. 

Ben je op zoek naar informatie over je factuur, abonnement, het verlengen van je abonnement of iets anders? Klik dan op de icoontjes hieronder om informatie daarover te bekijken bij Odido. 

Wil je contact opnemen met de klantenservice van Tele2? Ook dat doe je nu via Odido. Bekijk de manieren om contact op te nemen met Odido op de servicepagina. Hier vind je ook onze chat, het telefoonnummer en andere manieren om contact op te nemen.

Tariefplan wijzigen

Factuur en betalen

Klantinformatie opzoeken

Abonnement

Verlenging

Verlengen

Sim Only

Simkaart

Bellen en smsen

Telefoon

Contractovername

Gegevens wijzigen

Retourneren

Bestelling

Mobiel internetten

Buitenland

Zelf in MijnTele2 regelen

Het aanpassen van je abonnement, je facturen en verbruik bekijken en meer, doe je nog steeds op dezelfde manier in je persoonlijke omgeving. Alleen heet dit nu niet meer MijnTele2, maar Mijn Odido. Klik hieronder op de actie die je wilt uitvoeren, dan ga je naar het inlogscherm.

Veelgestelde vragen

  • Odido is de nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV in Nederland, voorheen bekend als Tele2. Wat is er veranderd? Je hebt bij Odido de keuze uit 4 unlimited abonnement en je kunt onze service 24/7 bereiken. Verder blijf je natuurlijk profiteren van dezelfde voordelen die je gewend bent van Tele2.

  • De Tele2 Klantenservice heet nu Odido Service. En daar krijg je zelfs nóg betere service! Klik hier voor Odido Service.

  • Nee, alle abonnementen sluit je vanaf nu af bij Odido.

  • Op odido .nl kun je je abonnement afsluiten. Je kunt kiezen uit 4 soorten Unlimited abonnementen, maar natuurlijk ook uit kleinere bundels. En daarnaast uit vele Extra’s. Ga snel naar odido.nl of een van de Odido Shops. Bellen kan natuurlijk ook.

  • Helemaal niets. Je abonnement en de voorwaarden blijven precies hetzelfde. Het is nu alleen Odido in plaats van Tele2. Wel een voordeel, je kunt nu ook naar de Odido Shops.

  • Er verandert niets voor je als Tele2 klant. Je abonnement en de voorwaarden blijven precies hetzelfde. Het is nu alleen Odido in plaats van Tele2.