Tele2 heet nu Odido

Je nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV. Dat is Odido. Kijk voor je Tele2 abonnementen bij Odido, of in Mijn Odido. Nieuw abonnement, met of zonder telefoon? Regel je ook bij Odido. Heb je een Tele2 Thuis abonnement? Die blijft onveranderd en vind je gewoon in Mijn Tele2 Thuis.

Odido

Tele2 is nu Odido Nieuw..? Toch niet helemaal...

Tele2 gaat verder als Odido. Goed om te weten: met ruim een miljoen bestaande Tele2 klanten hebben we flink wat ervaring op zak. Dat zit dus wel snor.

Maar waarom?

Met Tele2 was natuurlijk niks mis. Maar het kon nog beter. Daarom vernieuwen we onszelf. Zodat je nog meer mogelijkheden krijgt. En mensen echt centraal staan. Je kan nu bijvoorbeeld kiezen uit maar liefst zeven mobiele abonnementen!

Krijg extra voordeel

Mobiel, Internet en TV

Met vier mobiele Unlimited abonnementen en drie kleinere abonnementen past er altijd één bij je. En heb je onze toffe Extra's al ontdekt? Daarmee kijk je lekker naar de beste series, films en sport. Wat jij wilt.

Voordelig

Vet voordelig Glasvezel

Ons Glasvezel is hartstikke snel. En opmerkelijk voordelig. Dat kan omdat we de grootste aanbieder in Nederland zijn.

Klantenservice

Supergoeie Service

Ook buiten kantooruren staan we voor je klaar. Telefonisch, met de chat in de Odido App en in onze shops. Of contact ons 24/7 in de automatische hat.

Zat je bij Tele2?

We houden al het goeie. Duh. Daarom verandert er niks aan je abonnement, prijzen, Klantvoordeel, het razendsnelle 5G-netwerk en ons vet voordelige Glasvezelinternet.

Maar wat is nou anders?
Nieuwe naam Tele2: Odido

Bij een nieuwe naam horen toffe nieuwe dingen. Nou, die kan je krijgen! Wat dacht je van keus uit vier Unlimited abonnementen? Of onze Service die je nu ook in het weekend helpt? Je kan natuurlijk ook even binnenwippen bij de Odido Shop. Vinden we gezellig. En we blijven werken aan nog meer moois. Houd 't in de gaten!

Kunnen we je helpen?

In de nieuwe Odido App kun je veel zelf doen. Of chatten met één van onze collega's. Alleen de Tele2 app even updaten en je bent ready to roll. En je kunt naar een Odido Shop in je buurt. Of klim even in de telefoon.

Kortom: Odido maakt het makkelijker en zorgt dat het leuk bijft! Zodat jij en iedereen kan meedoen. Wij hebben d'r zin in. Jij ook?

Veelgestelde vragen

  • We laten je graag zien dat het anders kan, menselijker. Begrijpelijk en makkelijk, zodat iedereen kan meedoen en daar plezier aan beleeft. Ieder op een eigen manier. En daar past een nieuwe naam bij. 

  • Odido biedt het beste van Mobiel, Glasvezel en TV, bereikbaar voor iedereen. Bij Odido profiteer je van dezelfde voordelen als bij T-Mobile. Alleen geeft Odido je ook toegang tot supersnel Glasvezel, in de stad en ver daarbuiten. En kunnen opa en oma gewoon in het familieabonnement. Bovendien heeft Odido niet 1, maar 4 Unlimited abonnementen. En 3 abonnementen met databundels. Zodat er altijd één bij je past.

  • Alles wat te maken heeft met je abonnement, voorwaarden en tarieven blijft hetzelfde. Ook blijven de T-Mobile shops open, dat zijn vanaf nu Odido Shops. Want we zijn nieuw, maar toch ook weer niet. Met miljoenen klanten zijn we al behoorlijk ervaren. Dus al het goede blijft, natuurlijk. En er komen steeds meer nieuwe mogelijkheden bij.

    Thuis
    Heb je een Tele2 abonnement voor thuis? Dan verandert er niets voor je. Je thuis abonnement blijft onveranderd en voor vragen kun je nog steeds contact opnemen met de Klantenservice van Tele2 thuis.

  • We heten dus vanaf nu Odido. Maar je abonnement verandert niet. Je belminuten, sms’jes en databundels blijven hetzelfde. De einddatum van je contract blijft ook gelijk. En wel zo belangrijk: de tarieven ook. Dat vinden we normaal. Fijn om te lezen, toch?

  • Odido is de nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV in Nederland, voorheen bekend als Tele2. Wat is er veranderd? Je hebt bij Odido de keuze uit 4 unlimited abonnement en je kunt onze service 24/7 bereiken. Verder blijf je natuurlijk profiteren van dezelfde voordelen die je gewend bent van Tele2.