Tele2 storing: het Tele2 netwerk is nu Odido

Het Tele2 netwerk is nu het Odido netwerk. Hetzelfde mobiele netwerk als je gewend was, maar dan met een andere naam. Heb je slecht bereik? Check de dekkingskaart van Odido om te zien of er actuele werkzaamheden of storingen zijn op je locatie. 

Heb je een minder goede dekking op het mobiele netwerk van Odido? Misschien is er een storing of zijn er geplande werkzaamheden. Zijn er geen meldingen op je locatie? Check dan je telefoon of meld een probleem bij Odido Service.

Voor Internet, TV + Vast Bellen van Tele2 is niets veranderd. Dit heet nog steeds Tele2 voor thuis. Denk je dat je een Tele2 internetstoring hebt en heb je problemen met wifi, tv of vaste telefonie? Kijk dan of er storingen zijn bij Tele2 thuis

Is er geen storing? Kijk dan bij de Tele2 thuis Klantenservice voor een oplossing.

Veelgestelde vragen

  • Als er een storing is, zie je die op de storingspagina van Odido.

  • We laten je graag zien dat het anders kan, menselijker. Begrijpelijk en makkelijk, zodat iedereen kan meedoen en daar plezier aan beleeft. Ieder op een eigen manier. En daar past een nieuwe naam bij.

  • Odido biedt het beste van Mobiel, Glasvezel en TV, bereikbaar voor iedereen. Bij Odido profiteer je van dezelfde voordelen als bij Tele2. Alleen geeft Odido je ook toegang tot supersnel Glasvezel, in de stad en ver daarbuiten. En kunnen opa en oma gewoon in het familieabonnement. Bovendien heeft Odido niet 1, maar 4 Unlimited abonnementen. En 3 abonnementen met databundels. Zodat er altijd 1 bij je past. En dan kun je vanaf nu ook nog naar een van de Odido shops!

  • Alles wat te maken heeft met je abonnement, voorwaarden en tarieven blijft hetzelfde . Want we zijn nieuw, maar toch ook weer niet. Met miljoenen klanten zijn we al behoorlijk ervaren. Dus al het goede blijft, natuurlijk. En er komen steeds meer nieuwe mogelijkheden bij. Bijvoorbeeld dat je nu ook naar de Odido Shops kunt.

  • We heten dus vanaf nu Odido. Maar je abonnement verandert niet. Je belminuten, sms’jes en databundels blijven hetzelfde. De einddatum van je contract blijft ook gelijk. En wel zo belangrijk: de tarieven ook. Dat vinden we normaal. Fijn om te lezen, toch?     

  • Odido is de nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV in Nederland, voorheen bekend als Tele2. Wat is er veranderd? Je hebt bij Odido de keuze uit 4 unlimited abonnement en je kunt onze service 24/7 bereiken. Verder blijf je natuurlijk profiteren van dezelfde voordelen die je gewend bent van Tele2.