Tele2 is nu Odido

Hoi, Tele2 heet nu Odido. De nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV. Op zoek naar een nieuw Internet + TV abonnement? Easy! Supersnel internet, interactieve TV met meer dan 64 zenders en allemaal handige extra's vind je bij Odido. Heb je al een Tele2 Thuis abonnement? Die blijft onveranderd en vind je gewoon in Mijn Tele2 Thuis.

Odido logo

Stel zelf je pakket samen met Internet, TV + Vast Bellen

Het is super easy: bij Odido krijg je Internet en TV voor een chille prijs. Kies je voor Alles-in-1 en ga je voor een voordelig pakket met Internet, TV én Vast Bellen? Of heb je liever alleen Internet? Bij Odido stel je precies samen waar je behoefte aan hebt. You choose!

Man ligt op wereldbollen met laptop op schoot
Jongetje naast tv met superheld
Kat met telefoon op zijn hoofd
Benen die hardlopen

Internet

Internet: snel en voor weinig!

Televisie

Betaal alleen voor wat je kijkt

Bellen

Bellen zoals jij dat wilt

Glasvezel

Betaalbaarder dan ooit!

Ben je klant bij Tele2?

Als klant van Tele2 verandert er niks. Bij vragen kun je altijd terecht bij de meest gestelde vragen of neem contact op met onze Klantenservice. At your service.

Waarom Odido? Daarom.

beste internetdeal

Supersnel én goedkoop internet

Dat betekent surfen, bingen, downloaden, luisteren en streamen tot je een ons weegt. En dat voor een lekker laag tarief.

keuzevrijheid abonnement

Extra veel korting

Combineer je mobiele abonnement met Internet voor thuis en pak extra voordeel mee met Klantvoordeel. Katsjing!

goed internet

Gratis overstappen

Overstappen veel gedoe? Niet bij Odido. We regelen je overstap gratis en voor niets.

Veelgestelde vragen

 • Dat kan bij Odido. Kijk voor alle mogelijkheden op odido.nl/internet.

 • Helemaal niets. Je abonnement en de voorwaarden blijven precies hetzelfde. Tele2 Thuis blijft Tele2 Thuis.

 • Nee, er verandert niets aan je netwerk. Ook bij Odido profiteer je van dezelfde voordelen en ben je overal bereikbaar. Nieuwsgierig naar de dekking van het Odido netwerk? Dan kun je die nu bekijken op de Odido dekkingspagina.

 • De dekkingskaart kun je nu bekijken op de Odido dekkingspagina.

 • We laten je graag zien dat het anders kan, menselijker. Begrijpelijk en makkelijk, zodat iedereen kan meedoen en daar plezier aan beleeft. Ieder op een eigen manier. En daar past een nieuwe naam bij.

 • Odido biedt het beste van Mobiel, Glasvezel en TV, bereikbaar voor iedereen. Bij Odido profiteer je van dezelfde voordelen als bij Tele2. Alleen geeft Odido je ook toegang tot supersnel Glasvezel, in de stad en ver daarbuiten. En kunnen opa en oma gewoon in het familieabonnement. Bovendien heeft Odido niet 1, maar 4 Unlimited abonnementen. En 3 abonnementen met databundels. Zodat er altijd 1 bij je past. En dan kun je vanaf nu ook nog naar een van de Odido shops!

 • Alles wat te maken heeft met je abonnement, voorwaarden en tarieven blijft hetzelfde. Want we zijn nieuw, maar toch ook weer niet. Met miljoenen klanten zijn we al behoorlijk ervaren. Dus al het goede blijft, natuurlijk. En er komen steeds meer nieuwe mogelijkheden bij. Bijvoorbeeld dat je nu ook naar de Odido Shops kunt.

  Thuis
  Heb je een Tele2 abonnement voor thuis? Dan verandert er niets voor je. Je thuis abonnement blijft onveranderd en voor vragen kun je nog steeds contact opnemen met de Klantenservice van Tele2 thuis.

 • We heten dus vanaf nu Odido. Maar je abonnement verandert niet. Je belminuten, sms’jes en databundels blijven hetzelfde. De einddatum van je contract blijft ook gelijk. En wel zo belangrijk: de tarieven ook. Dat vinden we normaal. Fijn om te lezen, toch?     

 • Odido is de nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV in Nederland, voorheen bekend als Tele2. Wat is er veranderd? Je hebt bij Odido de keuze uit 4 unlimited abonnement en je kunt onze service 24/7 bereiken. Verder blijf je natuurlijk profiteren van dezelfde voordelen die je gewend bent van Tele2.