Buitenland
TARIEVEN

Op deze pagina vind je alle tarieven voor internetten, bellen en sms’en vanuit en/of naar het buitenland. Daarnaast zijn er nog een aantal extra bundels voor het buitenland beschikbaar.

Voordelig bellen & internetten in de EU

Gebruik je mobiel zoals je thuis gewend bent

Internet, bel en sms binnen de EU vanuit je gebruikelijke bundel (m.u.v. betaalde informatie- en servicenummers). Standaard, bij Tele2. Dit geldt voor alle abonnementen die nu afgesloten worden of al afgesloten zijn. Bel je vanuit Nederland naar het buitenland, dan betaal je nog steeds extra kosten.

Alle EU informatie

Bellen / sms’en naar het buitenland

Kosten bovenop bundelverbruik
Bekijk hieronder wat het kost om vanuit Nederland naar een lokaal nummer in het buitenland te bellen/sms’en. Deze kosten vallen niet binnen je bundel.
Landen
Landen
Starttarief (zowel naar vast als mobiel)
Starttarief (zowel naar vast als mobiel)
Naar vast nummer p/min.
Naar vast nummer p/min.
Naar mobiel nummer p/min.
Naar mobiel nummer p/min.
Per sms
Per sms
Bellen naar EU landen en USA
Landen
€ 0,06
Starttarief (zowel naar vast als mobiel)
€ 0,65
Naar vast nummer p/min.
€ 0,90
Naar mobiel nummer p/min.
€ 0,10
Per sms
Bellen naar overige landen
Landen
€ 0,06
Starttarief (zowel naar vast als mobiel)
€ 1,27
Naar vast nummer p/min.
€ 1,52
Naar mobiel nummer p/min.
€ 0,10
Per sms

Binnen de EU:
Internetten, bellen en sms’en

Binnen de EU kun je internetten, bellen en sms’en vanuit je bundel die je ook in Nederland gebruikt (m.u.v. betaalde informatie- en servicenummers). Je kunt dus zonder zorgen blijven internetten zoals je dat thuis ook doet. Bij de bundels groter dan 10GB en Unlimited geldt een maximum van 8GB per maand. Als je door je bundel heen bent, gelden buiten-de-bundel tarieven. Of je gebruikt een voordelige Extra Internetbundel.

Buiten de EU:
Internetten, bellen en sms’en

In de landen buiten de EU kun je niet internetten, bellen en sms’en vanuit je bundel die je ook in Nederland gebruikt. Maar natuurlijk wil je tijdens je reis wel gewoon een vakantiefotootje kunnen delen. Daarom heeft Tele2 voor jou voordelige databundels. Of je kiest voor betalen per MB.
Selecteer hieronder jouw land van bestemming en vind de databundel die het beste bij jou past.

Buiten de EU:
Voordelige internetbundels

Wil jij een voordelige databundel? Maak via de sms die je van ons krijgt bij aankomst je keuze voor een kleine, middel of grote bundel. Je kunt voor je op reis gaat ook al via MijnTele2 een bundel aanschaffen. Deze databundel is 31 dagen geldig. Niet alleen in het land waar je op dat moment bent, maar in meerdere landen. Ben jij een echte internet-junkie of wil je alleen af en toe een vakantiefotootje delen met je vrienden als je buiten de EU bent? Selecteer hieronder jouw land van bestemming en vind de internetbundel die het best past bij jouw internetbehoeftes!
Dezelfde kleur = dezelfde bundel
Om het je makkelijk te maken, hebben we alle landen buiten de EU verdeeld in vier kleuren. In de landen met dezelfde kleur kun je dezelfde internetbundel gebruiken. Hieronder vind je een overzicht van de landen per kleur. Staat er een land niet tussen? Dan kun je daar alleen internetten door te betalen per MB. Of we hebben daar geen beschikbaar netwerk waardoor je er niet online kunt zijn.
Oranje bundel
Aruba Bangladesh
Bosnië en Herzegovina Britse Maagdeneilanden
Cambodja Egypte
Guatemala Guyana
Haïti Indonesië
Iran Kaapverdië
Mexico Myanmar
Nicaragua Oezbekistan
Oman Panama
Suriname Tunesië
Wit-Rusland
Roze bundel
Afghanistan Anguilla
Antigua en Barbuda Azerbeidzjan
Barbados Bonaire
Botswana Brunei
Costa Rica Curaçao
DR Congo Dominica
Dominicaanse Republiek El Salvador
Grenada Groenland
Guinee India
Ivoorkust Jamaïca
Kaaimaneilanden Kenia
Marokko Montserrat
Mozambique Nigeria
Oeganda Paraguay
Philippijnen Rwanda
Saba Senegal
St. Eustasius St. Kitts & Nevis
St. Lucia St. Maarten
St. Vincent en de Grenadines Tsjaad
Turks- en Caicoseilanden Venezuela
Verenigde Arabische Emiraten Vietnam
Yemen Zambia
Groene bundel
Albanië Australië
Christmaseiland Cocoseilanden
Ecuador Faeröer eilanden
Frans Polynesië Georgië
Hong Kong Israël
Kazachstan Kirgistan
Koeweit Laos
Macao Moldavië
Montenegro Nieuw-Zeeland
Oekraïne Puerto Rico
Rusland Saudi Arabië
Sri Lanka Tadzjikistan
Taiwan Thailand
Turkije Verenigde Staten
Paarse bundel
Argentinië Armenië
Brazilië Canada
Chili China
Colombia Ghana
Guernsey Isle of Man
Japan Jersey
Macedonië Maleisië
Pakistan Palestijnse gebieden
Peru Qatar
Servië Singapore
Uruguay Zuid-Afrika
Zuid-Korea

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn internet ook in het buitenland gebruiken?

Ja. We maken wel onderscheid tussen binnen de EU en buiten de EU:

Binnen de EU
Voor alle Tele2 abonnementen geldt dat je Bel/SMS-bundel én internetbundel/Data geldig zijn in de hele EU en in IJsland, Liechtenstein, Noorwegen en Zwitserland. Met uitzondering van betaalde informatie- en servicenummers. Je kunt dus internetten, bellen en sms’en in de EU met de bundels die je gewend bent te gebruiken in Nederland. Om te internetten is het wel belangrijk dat roaming aan staat op je telefoon. Toestelhulp kan je hierbij helpen.

Voor het gebruik van internet in de EU geldt:

 • Unlimited: Je kunt maximaal 8GB per maand gebruiken. Wanneer je dit limiet bereikt kun je blijven internetten. Je betaalt dan € 0,007 per MB
 • 10GB: Je kunt maximaal 8GB per maand gebruiken. Wanneer je dit limiet bereikt kun je blijven internetten. Je betaalt dan
  € 0,007 per MB voor de laatste 2GB van je bundel. Wanneer je bundel op is, ga je automatisch offline. Kies dan voor een Extra internetbundelom te blijven internetten
 • 1GB/2GB/4GB/5GB/8GB: Je kunt je volledige internetbundel gebruiken. Wanneer je bundel op is, ga je automatisch offline. Kies dan voor een Extra internetbundel om te blijven internetten

Buiten de EU
Voor alle Tele2 abonnementen geldt dat je extra betaalt om te internetten, bellen en sms’en. Bij aankomst in een land buiten de EU krijg je hierover een sms van ons.

Voor het gebruik van internet buiten de EU geldt dat je:

Welke landen vallen er onder de Europese Unie (EU)?

Voor alle Tele2 abonnementen geldt dat je Bel/SMS-bundel én internetbundel/databundel geldig zijn in de hele EU en in IJsland, Liechtenstein, Noorwegen en Zwitserland. Met uitzondering van betaalde informatie- en servicenummers. Je kunt dus internetten, bellen en sms’en in de EU met de bundels die je gewend bent te gebruiken in Nederland.  Hierbij alle landen op een rij:

België, Bulgarije, Cyprus (Griekse deel), Denemarken, Duitsland, Estland, Finland (incl. Aland), Frankrijk (incl. Réunion, Mayotte, Saint Martin), Frans-Guyana, Gibraltar (Verenigd Koninkrijk), Griekenland, Guadeloupe, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Martinique, Melilla (Spanje), Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal (incl. Azoren, Madeira), Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje (incl. Canarische Eilanden, Melilla en Ceuta), Tsjechië, Verenigd Koninkrijk (Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland), Zweden, Zwitserland.

In deze landen zijn je Bel/SMS-bundel én internetbundel/Data niet geldig:

Andorra, Guernsey (Verenigd Koninkrijk), Jersey (Verenigd Koninkrijk), Man (Verenigd Koninkrijk), Monaco (Frankrijk), Saint-Bartélémy, San Marino, Vaticaanstad.

Hoeveel data kan ik van mijn bundel in het buitenland gebruiken?

We maken onderscheid tussen binnen en buiten de EU:

Binnen de EU
Voor alle Tele2 abonnementen geldt dat je internetbundel/databundel geldig is in de hele EU en in IJsland, Liechtenstein, Noorwegen en Zwitserland. Je kunt dus internetten, bellen en sms’en in de EU met de bundels die je gewend bent te gebruiken in Nederland. Voor het gebruik van internet binnen de EU geldt:

 • Unlimited: Je kunt maximaal 8GB per maand gebruiken. Wanneer je dit limiet bereikt kun je blijven internetten. Je betaalt dan € 0,007 per MB
 • 10GB: Je kunt maximaal 8GB per maand gebruiken. Wanneer je dit limiet bereikt kun je blijven internetten. Je betaalt dan € 0,007 per MB voor de laatste 2GB van je bundel. Wanneer je bundel op is, ga je automatisch offline. Kies dan voor een Extra internetbundelom te blijven internetten
 • 1GB/2GB/4GB/5GB/8GB: Je kunt je volledige internetbundel gebruiken. Wanneer je bundel op is, ga je automatisch offline. Kies dan voor een Extra internetbundel om te blijven internetten

Buiten de EU
Voor alle Tele2 abonnementen geldt dat je extra betaalt om te internetten, bellen en sms’en. Bij aankomst in een land buiten de EU krijg je hierover een sms van ons.

Voor het gebruik van internet buiten de EU geldt dat je:

Hoe kan ik mijn telefoon instellen om te kunnen internetten in het buitenland?

Om te internetten is het belangrijk dat roaming aan staat op je telefoon. Als je hier zelf niet uitkomt, kijk dan even bij Toestelhulp.

Krijg ik een melding wanneer ik door mijn internetbundel heen ben?

Ja. Als je in het buitenland, binnen of buiten de EU, bent krijg je een sms wanneer je 80% van je bundel hebt gebruikt. En een sms wanneer je internetbundel/databundel op is.

Ik ben nieuw bij Tele2. Kan ik meteen in het buitenland bellen, sms'en en internetten?

Internet

Ja. Voor nieuwe klanten, of klanten met een nieuwe telefoonnummer, zijn er geen beperkingen voor het gebruik van internet in het buitenland.

 

Bellen en sms’en

Niet direct. Bij nieuwe telefoonnummers is het niet mogelijk om de eerste 2 maanden te bellen naar internationale nummers vanuit het buitenland. Je kunt wel in het buitenland:

 • Naar Nederland bellen
 • Bellen naar lokale nummers (bijvoorbeeld in België een Belgisch nummer bellen)
 • Naar alle landen sms’en
 • Data gebruiken
 • Buitenlandbundels bestellen

Na 2 betaalde facturen, zonder stornering, kun je in het buitenland bellen en sms'en zonder beperking. Voor internetten in de EU geldt een Fair Use Policy, zoals omschreven in onze voorwaarden.

Kan ik mijn Nederlandse prepaid tegoed ook in het buitenland gebruiken?

Ja, je kunt ook bij Tele2 profiteren van voordelig internetten, bellen en sms’en binnen de EU vanuit je gebruikelijke prepaid tegoed (m.u.v. betaalde informatie- en servicenummers). Voor bellen/sms’en vanuit Nederland naar het buitenland gelden toeslagen.