Buitenland
TARIEVEN

Op deze pagina vind je alle tarieven voor bellen vanuit en/of naar het buitenland. Daarnaast zijn er nog een aantal extra bundels voor het buitenland beschikbaar.
Per 7 juni 2017 kun je ook bij Tele2 profiteren van voordelig internetten, bellen en sms’en in de EU. Vanaf deze datum bel en sms je binnen de EU vanuit je gebruikelijke bundel (m.u.v. betaalde informatie- en servicenummers). Dit geldt voor alle abonnementen die nu afgesloten worden of al afgesloten zijn.

Mobiel bellen naar het buitenland

Bekijk hieronder wat het kost om vanuit Nederland naar een lokaal nummer in het buitenland te bellen/SMS’en
Landen
Landen
Starttarief (zowel naar vast als mobiel)
Starttarief (zowel naar vast als mobiel)
Naar Vast nummer p/min.
Naar Vast nummer p/min.
Naar Mobiel nummer p/min.
Naar Mobiel nummer p/min.
Per sms
Per sms
Naar EU landen en USA
Landen
€ 0,06
Starttarief (zowel naar vast als mobiel)
€ 0,65
Naar Vast nummer p/min.
€ 0,90
Naar Mobiel nummer p/min.
€ 0,10
Per sms
Naar overige landen
Landen
€ 0,06
Starttarief (zowel naar vast als mobiel)
€ 1,27
Naar Vast nummer p/min.
€ 1,52
Naar Mobiel nummer p/min.
€ 0,10
Per sms

Mobiel bellen vanuit het buitenland

Bekijk hieronder wat het kost om te bellen vanuit het buitenland naar Nederland of elk ander land

Extra Internetbundels

Ben jij een echte internet junkie of wil je gewoonweg af en toe een vakantiefotootje delen met je vrienden? Selecteer hieronder jouw land van bestemming en kies de Buitenland Bundel die het best past bij jouw internetbehoeftes!
Meer informatie over activeren

Goed om te weten

Is er een limiet voor datagebruik in het buitenland?

Sinds 1 juli 2012 zijn er nieuwe regels ingevoerd om consumenten te beschermen tegen onverwacht hoge kosten van mobiel internetgebruik (via telefoon of laptop). De limiet is € 60,50 incl. btw per maand en geldt voor internet en e-mail gebruik op je mobiel of laptop in het buitenland.

Hoe activeer ik het limiet voor datagebruik in het buitenland?

Het is een geautomatiseerd proces dus hiervoor hoef je niks te doen. Zodra je op 80% van je limiet zit, ontvang je een sms-bericht met de vraag of je het gestelde limiet wil overschrijven. Heb je de datalimiet bereikt, en heb je niet gereageerd dan zal je internetsessie automatisch stoppen. Het gebruik van deze automatische datalimiet en de ontvangen sms-berichten zijn gratis.

Kan ik mijn bundel ook in het buitenland gebruiken?

Nee, nu nog niet. Maar per 7 juni 2017 kun je ook bij Tele2 profiteren van voordelig internetten, bellen en sms’en in de EU. Vanaf deze datum bel en sms je binnen de EU vanuit je gebruikelijke bundel (m.u.v. betaalde informatie- en servicenummers). Dit geldt voor alle abonnementen die nu afgesloten worden of al afgesloten zijn.

Als je je bundel hebt verbruikt gelden de actuele buiten de bundel tarieven. Voor je databundel geldt hetzelfde. Alleen voor de aller-allergrootste databundels zal een wettelijk vastgesteld datalimiet gaan gelden.

Waar geldt het limiet voor datagebruik in het buitenland?

Het datalimiet is sinds 1 juli 2012 geldig wereldwijd.

Zijn er beperkingen voor datagebruik in het buitenland met een nieuw telefoonnummer?

Ja, als je hebt gekozen voor een nieuw telefoonnummer, kun je vanwege het voorkomen van misbruik in de eerste twee maanden na de start van je nieuwe abonnement geen gebruik maken van premium sms diensten en 090x nummers. Ook het bellen naar internationale nummers is uitgeschakeld.
In het buitenland kun je niet bellen naar andere landen dan Nederland of het land waar je op dat moment verblijft. Na twee betaalde (niet gestorneerde) facturen vervalt deze blokkade.

Waar kan ik wél gebruik van maken in het buitenland met een nieuw telefoonnummer?

Je kunt wel:

  • SMS’en naar internationale nummers.
  • Lokaal bellen in het buitenland, dus naar een nummer afkomstig uit het land waar je in bent.
  • Data gebruiken en buitenland bundels bestellen.