iphone xr
flitsend

  • Tijdelijk met € 96,- voordeel
  • Korting op 10GB, 20GB en Unlimited Data
  • Haarscherp Liquid Retina display
Bestel de iPhone Xr

sim only
UNLIMITED
NU 25
/Mnd

(24 maanden contract, excl. € 15,- aansluitkosten)

  • Schandalig snel 4G
  • Unlimited Data + Bel/SMS
  • Maandelijks opzegbaar mogelijk
Shop nu jouw 4G Sim Only

Goedkoop mobiel abonnement

De juiste keuze maken

Er zijn vele partijen in de markt die je een goedkoop telefoon abonnement aanbieden. Maar het blijft belangrijk eerst uit te vinden wat je precies nodig hebt aan belminuten, sms’jes en hoe je internetverbruik is. Met die informatie kun je precies kiezen voor jouw goedkoopste telefoonabonnement. Geen idee over je verbruik? Wij zijn er voor je. In onze adviestool zie je heel makkelijk wat je per maand nodig hebt.

Tele2: de beste aanbieder

Er zijn aardig wat websites die de goedkoopste telefoonabonnementen verzamelen van verschillende aanbieders. Maar vaak krijg je als je direct bij een aanbieder checkt, een scherper aanbod. Bij Tele2 kan je het best terecht voor een goedkoop mobiel abonnement met grote hoeveelheden data. Verbruik je meer of minder? Of is het per periode anders? Dan kun je bij ons altijd gemakkelijk je abo naar boven of beneden bijstellen.

Abonnementen vergelijken

Weet je al wat je verbruikt, maar weet je nog niet zeker bij wie je het best uit bent voor een goedkoop mobiel abonnement? Als je wel weet welke telefoon je bij je  abonnement wilt, hebben we handige vergelijkers voor je van verschillende toestellen bij de grootste aanbieders. Je vindt ze bij ons op een rijtje op de telefoon abonnementen vergelijkpagina. Neem gerust een kijkje voordat je je besluit neemt.

Tarieven

Wanneer je zoekt naar een goedkoop mobiel abonnement, begrijpen we dat je gedachten afdwalen en ergens landen bij ‘goedkoop = duurkoop’. En dat is bij Tele2 nergens voor nodig. Jij kiest namelijk precies wat je nodig hebt en we bieden inzicht in alle tarieven voor de verschillende bundels zodat je écht gaat voor het goedkoopste abonnement dat exact bij jouw wensen aansluit. Houd je van weekendjes weg of langere vakanties? Laat je dan niet zomaar misleiden door het goedkoopste telefoonabonnement. Check of de tarieven in het buitenland binnen jouw gekozen bundels zouden vallen, zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Tele2 winkels

Een nieuwe telefoon kan een fikse aankoop zijn, ook in combinatie met een goedkoop mobiel abonnement. En vind je dat lastig om zomaar eventjes online te doen? No problemo. Kom gezellig langs in een van onze winkels. Dan kan je je potentiele nieuwe telefoon stevig vasthouden, bewonderen en overleggen met onze experts uit de winkel wat voor jou de mogelijkheden zijn. Nieuwsgierig naar de locaties van onze winkels? Wij hebben een handig winkel overzicht voor je gemaakt zodat je snel een winkel bij jou in de buurt kunt vinden. Spring maar op je fiets voor dat goedkoopste telefoonabonnement!

Handig om te weten

Let trouwens goed op als je kiest voor een goedkoop mobiel abonnement met een telefoon erbij. Want dit komt tegenwoordig in veel gevallen in de praktijk neer op een BKR-registratie. Want een telefoon kopen met abonnement ziet de overheid als een lening. En dat kan dus gevolgen hebben voor bijvoorbeeld je hypotheek. Je kunt dit eenvoudig voorkomen door je telefoon in 1x af te betalen. Of door te kiezen voor een goedkoop mobiel abonnement op basis van Sim Only. Wil je hier meer informatie over? Kijk dan even op onze ILT & BKR informatiepagina, hier lees je alles wat je moet weten.