goedkoop
mobiel abonnement

Voor een goedkoop mobiel abonnement kun je bij ons terecht. We hebben goedkope telefoonabonnementen met grote databundels voor Sim Only. Maar ook kleinere bundels zijn beschikbaar. Of kies voor een goedkoop telefoon abonnement met een gloednieuwe smartphone.

Goedkope mobiele abonnementen
Dit wil ik
Apple iPhone 13
 • 20 GB voor de prijs van 10 GB
 • Inclusief 5G internet
 • Gratis aansluitkosten t.w.v. €30
iPhone 13
Dit wil Ik
Sim Only
 • 20 GB voor de prijs van 10 GB
 • Inclusief 5G internet
 • Gratis aansluiten t.w.v. €20
Sim Only Unlimited data bij Tele2
Dit Wil ik
Samsung Galaxy S22
 • 20 GB voor de prijs van 10 GB
 • Inclusief 5G internet
 • + JBL Flip 5 t.w.v. €99,99
 • Gratis aansluitkosten t.w.v. €30
Samsung Galaxy S22
Samsung
Galaxy A53
 • Streamen tot je een ons weegt
 • De beste deal vind je bij Tele2
 • Schandalig snel 5G
OPPO
Find X5 Pro
 • Nu met Pad Air t.w.v. €279 
 • De beste deal vind je bij Tele2
 • Schandalig snel 5G
OPPO Find X5
+ Pad Air t.w.v. €279

De juiste keuze maken

Er zijn vele partijen in de markt die je een goedkoop telefoon abonnement aanbieden. Maar het blijft belangrijk eerst uit te vinden wat je precies nodig hebt aan belminuten, sms’jes en hoe je internetverbruik is. Met die informatie kun je precies kiezen voor jouw goedkoopste telefoonabonnement. Geen idee over je verbruik? Wij zijn er voor je. In onze adviestool zie je heel makkelijk wat je per maand nodig hebt.

Tele2: de beste aanbieder

Er zijn aardig wat websites die de goedkoopste telefoonabonnementen verzamelen van verschillende aanbieders. Maar vaak krijg je als je direct bij een aanbieder checkt, een scherper aanbod. Bij Tele2 kan je het best terecht voor een goedkoop mobiel abonnement met grote hoeveelheden data. Verbruik je meer of minder? Of is het per periode anders? Dan kun je bij ons altijd gemakkelijk je abo naar boven of beneden bijstellen.

Tarieven

Wanneer je zoekt naar een goedkoop mobiel abonnement, begrijpen we dat je gedachten afdwalen en ergens landen bij ‘goedkoop = duurkoop’. En dat is bij Tele2 nergens voor nodig. Jij kiest namelijk precies wat je nodig hebt en we bieden inzicht in alle tarieven voor de verschillende bundels zodat je écht gaat voor het goedkoopste abonnement dat exact bij jouw wensen aansluit. Houd je van weekendjes weg of langere vakanties? Laat je dan niet zomaar misleiden door het goedkoopste telefoonabonnement. Check of de tarieven in het buitenland binnen jouw gekozen bundels zouden vallen, zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Abonnementen vergelijken

Weet je al wat je verbruikt, maar weet je nog niet zeker bij wie je het best uit bent voor een goedkoop mobiel abonnement? Als je wel weet welke telefoon je bij je abonnement wilt, hebben we handige vergelijkers voor je van verschillende toestellen bij de grootste aanbieders. Je vindt ze bij ons op een rijtje op de telefoon abonnementen vergelijkpagina. Neem gerust een kijkje voordat je je besluit neemt.

Vergelijk bijvoorbeeld de Xiaomi met een Motorola en zie direct welk toestel bij jou past!

Handig om te weten

Let trouwens goed op als je kiest voor een goedkoop mobiel abonnement met een telefoon erbij. Want dit komt tegenwoordig in veel gevallen in de praktijk neer op een BKR-registratie. Want een telefoon kopen met abonnement ziet de overheid als een lening. En dat kan dus gevolgen hebben voor bijvoorbeeld je hypotheek. Je kunt dit eenvoudig voorkomen door je telefoon in 1x af te betalen. Of door te kiezen voor een goedkoop mobiel abonnement op basis van Sim Only. Wil je hier meer informatie over? Kijk dan even op onze ILT & BKR informatiepagina, hier lees je alles wat je moet weten.

Sim Only abonnement

Wil je geen abonnement met nieuw toestel? Kies dan voor een Sim Only abonnement van Tele2. Hiermee betaal je maandelijks alleen de kosten van je abonnement. Kies jouw perfecte combi van 1GB, 2GB, 5GB, 10GB, 20GB of Unlimited data met 200 Bel/SMS of Unlimited bellen en sms’en. Let daarbij wel op de beperkingen van het gebruik in de EU, vermeld in onze Fair Use Policy. Je kan bij ons kiezen of je je Sim Only abonnement maandelijks, jaarlijks óf tweejaarlijks wil opzeggen.

Onze toptoestellen