Buitenland: Tele2 is nu Odido

Alles over je mobiel in het buitenland

Ga je op vakantie naar een land binnen de EU, dan bel, sms en internet je vanuit de huidige bundels. Buiten de EU kun je voordelig internetten met de Verre Landen Bundels van Odido. Bellen of sms’en buiten de EU brengt extra kosten met zich mee. Lees hier alles over deze regels: we hebben ze voor je op een rijtje gezet!

Waar ga je
heen?

Ontdek de mobiele tarieven voor internetten, bellen, sms’en in het buitenland. Tele2 is Odido geworden. Daarom bekijk je deze tarieven bij Odido.

Smartphone

Internetten in het buitenland

Voor internetten in het buitenland is er verschil tussen binnen en buiten de EU. Lees meer over wat dit voor jou betekent als je op vakantie gaat. 

Meer over internetten
Bellen

Bellen en sms'en in en naar het buitenland

Binnen de EU kun je bellen en sms’en met de bundels die je gewend bent. Buiten de EU betaal je extra. Hoe werkt het dan als je belt naar een Nederlands nummer in Spanje?

Meer over bellen en sms'en
Airplane

Tarieven in het buitenland

Ontdek de mobiele tarieven voor internetten, bellen en sms’en in het buitenland en welke bundel je kunt aanschaffen voor landen buiten de EU.

Check tarieven per land

Veelgestelde vragen

  • Odido is de nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV in Nederland, voorheen bekend als Tele2. Wat is er veranderd? Je hebt bij Odido de keuze uit 4 unlimited abonnement en je kunt onze service 24/7 bereiken. Verder blijf je natuurlijk profiteren van dezelfde voordelen die je bent gewend van Tele2.