Tele2 Thuis factuur bekijken en uitleg

Bekijk op deze pagina de verschillende facturen van Tele2 Thuis (Internet, Bellen en/of TV). Kies hieronder over welke factuur je uitleg wilt.

De laatste factuur van je Thuisabonnement

Heb jij je Thuisabonnement opgezegd? Dan ontvang je nog een factuur als definitieve afrekening. Lees hieronder waaruit deze laatste factuur bestaat. Heb je je abonnement gewijzigd en ziet de factuur er anders uit dan je gewend bent, kijk dan op deze pagina.

Je laatste abonnementskosten

We brengen standaard een hele kalendermaand in rekening. Soms kan het zijn dat je daardoor nog een deel abonnementskosten betaalt voor de periode na de opzegdatum (rekening houdend met 1 maand opzegtermijn). Voor deze te veel betaalde abonnementskosten ontvang je van ons een creditfactuur in de maand nadat je diensten beëindigd zijn. Op deze laatste factuur kunnen ook nog verbruikskosten staan uit de periode voor de opzegdatum. Als je recht hebt op een terugbetaling ontvang je deze binnen 4 weken na dagtekening van de laatste factuur op het bij ons bekende rekeningnummer.

Voorbeeld: Je geeft op 9 maart je opzegging door per 9 april. We factureren tot en met 30 april. In mei krijg je van ons een je zogenaamde eindfactuur. Als je verbruikskosten hebt gemaakt tussen 9 en 30 april, zie je deze ook terug op de laatste factuur in mei. Het bedrag dat je op de eindfactuur onder “Vergoedingen” ziet staan wordt eerst verrekend met eventueel openstaande bedragen. Als je dan nog een bedrag tegoed hebt (meestal is dit zo), wordt het binnen 4 weken na dagtekening van de factuur van mei terugbetaald op het bij ons bekende rekeningnummer.

Opzeggen binnen contract

Als je binnen de contracttermijn opzegt, factureren wij de resterende te betalen termijnen voor je abonnement. Dit is een eenmalige afkoopsom op je laatste factuur. Wil je weten tot wanneer je abonnement loopt? Kijk dan in MijnTele2.

Automatisch incassomoment

Je ontvangt je factuur rond de 20e van elke maand per e-mail. Het bedrag wordt rond de 25e van je rekening afgeschreven.

Betalen na mislukte incasso

Is je automatische incasso mislukt? Voorkom dat je wordt afgesloten. Betaal op tijd via de iDEAL link die wij je automatisch toesturen bij een betalingsachterstand. De betaling wordt binnen 2 uur verwerkt in het systeem.

DOE HET ZELF
MET MIJNTELE2

Via MijnTele2 heb je inzicht in je abonnement, je facturen en je profielgegevens. Ook kun je via MijnTele2 extra producten bestellen en dingen wijzigen. Regel het gemakkelijk zelf via MijnTele2!

Wij helpen je graag

Geen antwoord gevonden op je vraag? Zo kun je contact opnemen met Tele2.

Community

Community

Brandende vraag? Vraag het aan medegebruikers! 24 uur per dag beschikbaar.

Naar de Community
Chatbot

Chatbot

Stel al je vragen aan onze superslimme chatbot! Altijd bereikbaar en supersnel antwoord.

Stel je vraag
Bellen

Bellen

Openingstijden
ma - vr: 09:00 - 20:00
za: 09:00 - 17:30
zo + feestdagen: gesloten

Bekijk telefoonnummers
Zelf regelen

Zelf regelen

Doe het zelf in MijnTele2. Bestel extra bundels, bekijk je instellingen of wijzig je gegevens.

Naar MijnTele2