Wat is Wifi Plus?

Als je net dat beetje extra nodig hebt, is er Wifi Plus van Tele2. Als je groot woont bijvoorbeeld. Of dikke muren hebt. Als je ook wil surfen en streamen in de schuur. Of last hebt van storende netwerken van huisgenoten en buren. Met Wifi Plus voeg je minimaal 2 of meerdere wifipunten toe. Dan ben je altijd verzekerd van topverbinding overal in huis. Kan jij series bingen in 4k, eindeloos muziek streamen en die multiplayer wins pakken. Allemaal tegelijk als je wil. Aan je verbinding ligt het niet.

nÓg meer internet
met wifi plus
 • De snelste en sterkste wifi
 • Overal in huis wifibereik
 • Eenvoudig draadloos aansluiten
 • Tijdelijk voor €1,-* per maand!

De voordelen van Wifi Plus

Draadloos aansluiten

Draadloos aansluiten

Niemand wordt blij van nog meer kabels. Het eerste wifipunt wordt bedraad aangesloten. De andere extra wifipunten? Die verbind je gewoon draadloos met je modem. Alles wat je nodig hebt is een stopcontact. Binnen de kortste keren geniet je van een sterk en stabiel signaal.

Overal in huis

Overal in huis

Modems en wifipunten van Tele2 gebruiken mesh-technologie. Klinkt ingewikkeld, maar betekent gewoon dat je betere dekking hebt in alle kamers. Dus waar je ook zit in huis, je connectie is optimaal.

Razendsnel online

Altijd razendsnel online

Wifi Plus maakt ook gebruik van band steering. Dat zorgt voor een gelijke belasting van het netwerk. Welk apparaat je ook verbindt met de wifi, je maakt altijd gebruik van het snelste signaal. Overal in huis.

Makkelijk uitbreiden

Makkelijk uit te breiden

Voor wifipunten is alleen een stopcontact genoeg. Daarom kan je ze zo’n beetje overal in huis neerzetten. Bijbestellen en je netwerk uitbreiden is dus supermakkelijk. Nu of later. Zo heb je altijd wifi op maat.

Wifi Plus werkt met de volgende modems

Heb je al internet van Tele2? Dan is de kans groot dat je een van onderstaande modems in huis hebt. Deze zijn perfect geschikt om te combineren met Wifi Plus. Heb je een ander modem? Neem contact op met onze Klantenservice.

Modems v.l.n.r.: Technicolor, ZTE, Comtrend2, Davolink

Technicolor modems
4 ZTE modem
Comtrend modem
Davolink modem

Wifi Plus

Heb jij net dat beetje extra nodig van je wifi? Dan is er Wifi Plus van Tele2. Wifi Plus bestel je gemakkelijk via de Klantenservice door te bellen naar 020 - 754 4444. Hieronder leggen we nog even de voordelen voor je uit.


Neem contact op

Dus bestel nu jouw wifipunten!

Wifi Plus
 • Eenvoudig draadloos aan te sluiten
 • Overal in huis wifibereik
 • Altijd uit te breiden met extra wifipunten (min. 2 tot max. 4)
 • Altijd de snelste en sterkste wifi
 • Geen verzendkosten
€ 1,-* €2,50
per maand
per wifipunt

* Dit tarief van € 1 is per maand, per wifipunt en geldt voor de eerste 6 maanden. Daarna betaal je € 2,50 per wifipunt per maand.

Veelgestelde vragen over Wifi Plus

 • Dat is voor elk huis weer anders. Meestal is twee wifipunten al voldoende. Maar met dikke muren of een groot huis misschien iets meer. Je kan je netwerk uitbreiden tot 4 wifipunten.

 • De Wifi Plus punten van Tele2 maken gebruik van de nieuwste techniek. Mesh, heet het. Makkelijk gezegd: de punten praten met elkaar. Zo zie jij maar één netwerk en switcht het systeem automatisch om te zorgen dat je de beste verbinding hebt.

 • Voor iedereen die net even wat extra uit zijn of haar wifi wil halen. Overal in huis topverbinding. Ook met meerdere gebruikers tegelijk.

 • Bijna overal. Als het maar in de buurt is van een stopcontact. Dat is eigenlijk alles wat zo’n punt nodig heeft. Maar ze houden niet van vocht, dus zet ze maar niet neer in de badkamer of keuken. Een zonnig plekje in een open ruimte is het best. Net een plant.

 • Balen, maar dat lossen we op! Heb je wel de goede handleiding gebruikt? Ja? Hmm dan kunnen we altijd nog een monteur sturen. Er zijn wel een paar voorwaarden aan verbonden, je moet bijvoorbeeld de Wifi Plus punten in huis hebben. En de monteur doet het helaas niet gratis. Wil je de monteur langs laten komen, neem dan even contact op met onze klantenservice.

  Ook hebben we hieronder handleidingen voor de verschillende modems voor je op een rij gezet: