Extra TV-ontvanger bestellen

Lees hier hoe je een extra tv-ontvanger bestelt als bestaande klant en als nieuwe klant. Je hebt de keuze uit een interactieve tv-ontvanger en een interactieve tv-ontvanger met opnemen en pauzeren. Hieronder zie je de plaatjes van beide ontvangers.

Kan ik een extra tv-ontvanger bestellen?

Als je al een tv-abonnement bij ons hebt kun je een extra tv-ontvanger aan je abonnement toevoegen via MijnTele2. MijnTele2 checkt gelijk of de kwaliteit van jouw lijn goed genoeg is om een tweede tv-ontvanger te kunnen bestellen. Is dit niet het geval, dan kun je geen tweede tv-ontvanger bestellen.

Het is mogelijk om maximaal één tv-ontvanger met opnemen en pauzeren te gebruiken. Als je dus al zo’n ontvanger hebt en je wil een tweede tv-ontvanger, dan kun je alleen een gewone interactieve tv-ontvanger bij bestellen. Het kan ook voorkomen dat je alleen een gewone interactieve tv-ontvanger kunt toevoegen, omdat de kwaliteit van de lijn afneemt wanneer je een interactieve tv-ontvanger met opnemen en pauzeren zou bestellen. Hieronder zie je een afbeelding van beide type ontvangers.

Zo bestel je een extra tv-ontvanger

  1. Ga naar MijnTele2 en login. Als je je inloggegevens bent vergeten kun je deze op de inlogpagina opvragen door te kiezen voor ‘Wachtwoord vergeten’ of ‘Gebruikersnaam vergeten’.

  2. Wanneer je bent ingelogd in MijnTele2 ga je naar ‘Abonnement’ > ‘Bestel TV ontvanger’.

  3. Selecteer de tv-ontvanger die jij wilt.

  4. Klik onderin op ‘volgende’.

  5. Vervolgens zie je een overzicht van je bestelling, daar kun je de gewenste startdatum invullen.

  6. Klik op de knop ‘Bevestig met betalingsverplichting’ om je bestelling af te ronden.

  7. Je ontvangt een bevestigingsmail. Binnen 2 werkdagen ontvang je tv ontvanger en over 5 dagen kun je er gebruik van maken.

Inloggen MijnTele2 Thuis

Interactieve tv-ontvanger

Interactieve tv-ontvanger met opnemen en pauzeren

Interactieve TV-ontvanger
TV-ontvanger met opnemen en pauzeren

Ben je nog geen Tele2 klant?

Wanneer je een Internet met Televisie (en eventueel Bellen) abonnement bestelt, ontvang je automatisch een Interactieve tv-ontvanger gratis in bruikleen. Je hebt ook de mogelijkheid om een interactieve tv ontvanger met opnemen en pauzeren te bestellen. Een gewone ontvanger kost € 3,- per maand en een interactieve tv-ontvanger met opnemen en pauzeren kost € 6,- per maand. Je kunt maximaal 2 tv-ontvangers aanvragen, waarvan één tv-ontvanger met opnemen en pauzeren. In enkele situaties kun je alleen een gewone interactieve tv-ontvanger bestellen, omdat de kwaliteit van de lijn afneemt wanneer je een tv-ontvanger met opnemen en pauzeren zou bestellen.

DOE HET ZELF
MET MIJNTELE2

Via MijnTele2 heb je inzicht in je abonnement, je facturen en je profielgegevens. Ook kun je via MijnTele2 extra producten bestellen en dingen wijzigen. Regel het gemakkelijk zelf via MijnTele2!

Wij helpen je graag

Geen antwoord gevonden op je vraag? Zo kun je contact opnemen met Tele2.

Community

Community

Brandende vraag? Vraag het aan medegebruikers! 24 uur per dag beschikbaar.

Naar de Community
Bellen

Bellen

Openingstijden
ma - vr: 09:00 - 20:00
za: 09:00 - 17:30
zo + feestdagen: gesloten

Bekijk telefoonnummers
Zelf regelen

Zelf regelen

Doe het zelf in MijnTele2. Bestel extra bundels, bekijk je instellingen of wijzig je gegevens.

Naar MijnTele2