DE VERBINDINGSSET
VAN TELE2

Overal in huis televisie kijken zonder een wirwar van kabels? Neem dan de Verbindingsset en geniet op alle gewenste plekken in huis van jouw favoriete TV programma’s. Bekijk ook onze andere Extra Functionaliteiten.

Meer televisie, minder draden

Je wilt dolgraag tv-kijken maar je weet nu al dat het internetkastje, het modem, te ver weg staat om je Interactieve TV-ontvanger op aan te sluiten. Maar die slaapkamer verplaatsen doe je niet even. Dat wordt dan meters kabel door het huis en door dikke muren boren. Daar zit niemand toch op te wachten?

Laten we daar bij Tele2 een oplossing voor hebben: De Verbindingsset!

Je houdt een opgeruimd en strak interieur, zonder wirwar aan draden over de vloer en gaten in de muur. Dat belooft veel kijkplezier!

TV scherm met verbindingsset

Voor slechts € 50 sla je twee vliegen in een klap:

 1. Je spaart weer wat kabels uit in je huis. Dat ruimt lekker op!
 2. Je bent voor het plaatsen van je TV-ontvanger niet meer gebonden aan een kabel tussen het modem en de TV-ontvanger.

Met de Verbindingsset biedt Tele2 je een draadloze oplossing waarmee je het internet- en interactieve tv-signaal via het stopcontact ontvangt. Gewoon via het elektriciteitsnetwerk van je huis.

Je kunt maximaal 2 verbindingssets bestellen. Deze kun je meteen bij je abonnement voor Internet of Interactieve Televisie bestellen. Maar later kan dit ook heel makkelijk via MijnTele2.

Installeren doe je zo

En installeren is natuurlijk eenvoudig.

Verbindingsset met stappenplan
 • Stap 1
  Eerst sluit je deel 1 van de Verbindingsset met de bijgeleverde netwerkkabel aan op LAN1 of LAN2 van het Tele2 modem.
 • Stap 2
  Daarna sluit je deel 2 van de Verbindingsset met de bijgeleverde netwerkkabel aan op de Interactieve TV-ontvanger.
 • Stap 3
  Sluit tenslotte de Verbindingsset aan op een wandcontactdoos (de volgorde maakt niet uit). Let op: stop de Verbindingsset nooit in een losse stekkerdoos. Dit kan zichtbare kwaliteitsproblemen veroorzaken.
ALLE EXTRA
FUNCTIONALITEITEN

De Verbindingsset is slechts één van de extra functionaliteiten die wij aanbieden. Bekijk ook onze andere zoals: de Videotheek, Programma Gemist of Opnemen en Pauzeren!

INTERNET,
BELLEN & TV
VANAF 31€ /Mnd

Nu 6 maanden 50% korting p/mnd op TV.
Daarna vanaf € 35,- per maand.