Mijn Tele2 is nu Mijn Odido

Inloggen bij Mijn Odido

Mijn Tele2 is nu Mijn Odido. Je mobiele abonnement van Tele2 is omgezet naar een mobiel abonnement van Odido. Je kunt hier inloggen in de nieuwe omgeving en alle informatie bekijken over je Odido abonnement. 

Wil je inloggen voor Internet, TV + Vast Bellen? Dat doe je nog wel gewoon bij Tele2, zoals je gewend bent. 

Kies het product waarvoor je wilt inloggen:

 

 

Hulp bij inloggen

Mobiel

Ben je een mobiele klant? Dan is je Tele2 abonnement nu automatisch omgezet naar een Odido abonnement. Log in op Mijn Odido door op de button hierboven te klikken. Als je bent ingelogd kun je alle informatie over je abonnement bekijken. Heb je nog geen Mijn Odido account? Activeer je account bij “Mijn Odido activeren” en log in met je e-mailadres. 

Wil je meer lezen over de verandering van Tele2 naar Odido en wat dit betekent voor je als klant? Lees hier meer over Tele2 is Odido.

Internet, TV + Bellen

Ben je een Tele2 thuis klant? Dan verandert er niets, je Tele2 thuis abonnement blijft gewoon hetzelfde. Bij je Tele2 thuis account is je gebruikersnaam gelijk aan het gedeelte van je e-mailadres voor het apenstaartje (@). Als je een nieuwe klant bent, vind je de inloggegevens voor Mijn Tele2 in de welkomstbrief die je binnen vijf werkdagen na je bestelling krijgt. Heb je alleen vaste telefonie, dan kun je geen gebruikmaken van Mijn Tele2.

Veelgestelde vragen

  • Inloggen doe je vanaf nu in Mijn Odido. Je gebruikersnaam en wachtwoord blijven hetzelfde.

  • We laten je graag zien dat het anders kan, menselijker. Begrijpelijk en makkelijk, zodat iedereen kan meedoen en daar plezier aan beleeft. Ieder op een eigen manier. En daar past een nieuwe naam bij.

  • Odido biedt het beste van Mobiel, Glasvezel en TV, bereikbaar voor iedereen. Bij Odido profiteer je van dezelfde voordelen als bij Tele2. Alleen geeft Odido je ook toegang tot supersnel Glasvezel, in de stad en ver daarbuiten. En kunnen opa en oma gewoon in het familieabonnement. Bovendien heeft Odido niet 1, maar 4 Unlimited abonnementen. En 3 abonnementen met databundels. Zodat er altijd 1 bij je past. En dan kun je vanaf nu ook nog naar een van de Odido shops!

  • Alles wat te maken heeft met je abonnement, voorwaarden en tarieven blijft hetzelfde . Want we zijn nieuw, maar toch ook weer niet. Met miljoenen klanten zijn we al behoorlijk ervaren. Dus al het goede blijft, natuurlijk. En er komen steeds meer nieuwe mogelijkheden bij. Bijvoorbeeld dat je nu ook naar de Odido Shops kunt.

  • We heten dus vanaf nu Odido. Maar je abonnement verandert niet. Je belminuten, sms’jes en databundels blijven hetzelfde. De einddatum van je contract blijft ook gelijk. En wel zo belangrijk: de tarieven ook. Dat vinden we normaal. Fijn om te lezen, toch?