Let's love louder
use je online power
 
UNLIMITED DATA VOOR € 25/MND*

Doe je mee? Verspreid dan nu die positiviteit met Unlimited Data voor maar € 25 per maand. Daarmee zit je op het supersnelle netwerk van T-Mobile, met wie we onder één dak zitten, tegen een onverslaanbaar scherpe prijs. Je kunt onbeperkt streamen, gamen, vlogs checken, noem maar op. En natuurlijk eindeloos de love spreaden. Neem snel een abonnement en Let’s Love Louder!

Unlimited love
 

De online wereld is een geweldige plek, maar sommige mensen zijn er een tikje zuur. Laten we die aansteken met positiviteit, laten we meer mooie dingen doen met data. Met het tegengeluid Let’s Love Louder. Doe je ook mee?

LOVE PACK
SPECIAAL VOOR JOU

Spread online love in plaats van haat. Dat is wat je doet met het speciaal ontworpen Love Pack. Supertoffe, unieke stickers en gifjes die je inzet om de love te spreaden en de haters een toontje lager te laten zingen. Tegengifjes, zeg maar. Download het Love Pack nu via WhatsApp en ga los met die love!

Think positive met Tele2
Tele2 presents
Let’s Rap Louder!

Op donderdag 2 februari heb je live op TikTok een rap battle kunnen checken zoals je die nog nooit eerder hebt gezien. Samen met 6 toonaangevende rappers organiseerden we Let’s Rap Louder. Waar andere rap battles vaak om beledigingen en disses draaien, moesten de 6 rappers elkaar juist overladen met liefde en complimenten. Check ons TikTok kanaal, want binnenkort verschijnt daar een compilatie van Maradonnie, Latifah, Yssi SB, Leafs, Cho en Sor in actie. En dit allemaal onder begeleiding van Rotjoch. Wat was het een megavette show zeg! Volg ons op TikTok via onderstaande knop, zodat je een melding krijgt als de compilatie live staat.

Lets Rap Louder!
Think positive met Tele2