Klantenservice Thuis

Wifi wachtwoord opvragen


Ben je je wifi wachtwoord kwijt? Of wil je je wachtwoord delen met je bezoek?
Op deze pagina leggen we kort en krachtig uit hoe je je wifi wachtwoord kunt achterhalen.
Inloggen in het modem

Ben je nog verbonden met het modem? (Via wifi of via de kabel). We leggen je simpel uit hoe je je wifi wachtwoord kunt achterhalen door in te loggen met het apparaat waarmee je wifi verbinding hebt. Ben je niet meer verbonden met het modem? Ga dan naar deze instructie. Kies hieronder jouw modem.

Sticker op je modem

Heb je een Comtrend2, een Technicolor of een ZTE modem? Dan vind je je wachtwoord terug op de sticker die op het modem zit.
Heb je je wachtwoord ooit veranderd? Reset je modem dan door het resetknopje 10 seconden ingedrukt te houden met een pincet of een ander klein voorwerp. Hierna kun je het wachtwoord dat op de sticker staat gebruiken om verbinding met de wifi te maken. Je moet met alle apparaten opnieuw verbinding maken met je modem. Meer informatie vind je hier.

Davolink modem
Als je een Davolink modem hebt, reset deze dan volgens bovenstaande instructie. Daarna kun je, zonder wachtwoord, verbinding maken met de wifi om je netwerk opnieuw in te stellen. Je moet met alle apparaten opnieuw verbinding maken met je modem. Meer informatie vind je hier.

Direct hulp nodig?

Heb je een vraag? Stel hem aan onze virtuele assistent.
Tele2 schrijft een bericht...

Doe het zelf
met mijntele2

Via MijnTele2 heb je inzicht in je abonnement, je facturen en je profielgegevens. Ook kun je via MijnTele2 extra producten bestellen en dingen wijzigen. Regel het gemakkelijk zelf via MijnTele2!
Inloggen MijnTele2