FILM 1
Nu 1 maand
gratis

Daarna € 15,- p/mnd.
 • Voor als je nooit genoeg krijgt van films!
 • Maandelijks opzegbaar
 • Voor zowel bestaande als nieuwe klanten
Bestel als nieuwe klant


Hoeveel entertainment wil je hebben?

Met vijf themakanalen zorgt Film1 ervoor dat er eigenlijk altijd wel een film of serie van jouw smaak te zien is. Van horror tot musical, van romantiek tot actie, alles komt voorbij!

film1-2016
 • Premiere

  Beleef de meest recente topfilms in haarscherpe beeldkwaliteit, en geniet iedere avond om 20:30 uur van een premièrefilm.

 • Action
  Bij FIlm1 Action komen de liefhebbers van bloedstollende achtervolgingen, zenuwslopende thrillers, angstaanjagende horror, spannende mysteries en duizelingwekkende science fiction ruimschoots aan hun trekken.
 • Family
  Entertainment, animatie, comedy en feel-good films voor het hele gezin. Zo kun je overdag met een gerust hart de jonge kinderen laten genieten van het Film 1 Family aanbod en ‘s avonds samen met de wat oudere kinderen kijken naar een gezellige familiefilm.
 • Drama
  Het nieuwe Film1 Drama kanaal is ideaal voor liefhebbers van romantiek. Van drama tot romcoms en filmhuisfilms, biedt dit kanaal een breed aanbod van films om ieders emotie te prikkelen.
 • Sundance
  Dit is het kanaal voor iedereen die op zoek is naar iets anders. Hier vind je een ruime alternatieve programmering inclusief concertregistraties, independent films en fascinerende series. Voor wie even genoeg heeft van grootse films vol special effects is Film1 Sundance de ideale zender.

ALLE EXTRA
PAKKETTEN

Tele2 is entertainment! Hou jij van sport, series of films? Van Film1 tot Ziggo Sport Totaal, kies het extra zenderpakket dat het best bij jou past. Nu maandelijks opzegbaar.
Bekijk alle pakketten

Veelgestelde vragen

Wat houdt de actie in?

Gedurende de actieperiode krijg je bij het bestellen van een Film1 pakket de eerste maand gratis. Daarna zal je €15,- per maand betalen. Het pakket is maandelijks opzegbaar.

Wat moet ik doen om de eerste maand gratis te krijgen?

Niets! Dit gaat automatisch wanneer je je Film1 pakket aanschaft.

Tot en met wanneer is de actie geldig?

De actie is geldig tot en met 31 oktober 2016.

Wat zijn de actievoorwaarden?

De actievoorwaarden kun je hier doorlezen.