FILM1 ACTIE
€ 10/Mnd
  • Maandelijks opzegbaar
  • Voor als je nooit genoeg krijgt van films!
  • Kijk ook op laptop, tablet en smartphone
Allerlei films op tv

Onbeperkt films en series

Voor een geweldige samenstelling van premières,  nieuwe films en klassiekers zonder limiet is er maar één keuze: Film1. Op één van onze vier zenders of on demand op je TV, tablet of smartphone.

Kijk hier voor het volledige aanbod.

Beschikbaar via alle devices

Wil je niet wachten tot jouw favoriete serie of film begint? Of kijk je liever op een tijdstip dat jou het beste uitkomt? Met Film1 on demand kijk je wanneer je maar wilt, gratis inbegrepen in je abonnement en beschikbaar via Tele2 on Demand.

Kijk je liever via tablet, laptop of smartphone? Bekijk dan hier de uitleg.

Download direct de Film1 app

Kijk je via tablet of smartphone? Download direct de Film1 app en installeer hem. Log in met je Tele2 account en geniet!

Hoeveel entertainment wil je hebben?

Met vier themakanalen zorgt Film1 ervoor dat er eigenlijk altijd wel een film of serie van jouw smaak te zien is. Van horror tot musical, van romantiek tot actie, alles komt voorbij!

Film1 actiekanaal filmster uit serie
Een stel in een auto
2 acteurs die op elkaars gezicht tekenen.
Vader zoon en kleinzoon als cowboy op de foto.

Action

Bij Film1 Action komen de liefhebbers van bloedstollende achtervolgingen, zenuwslopende thrillers, angstaanjagende horror, spannende mysteries en duizelingwekkende science fiction ruimschoots aan hun trekken.

Drama

Het nieuwe Film1 Drama kanaal is ideaal voor liefhebbers van romantiek. Van drama tot romcoms en filmhuisfilms, biedt dit kanaal een breed aanbod van films om ieders emotie te prikkelen.

Premiere

Kijk naar premières, de nieuwste films én klassiekers. Allemaal in zeer goede beeld- en geluidskwaliteit en zonder onderbrekingen van reclames.

Family

Entertainment, animatie, comedy en feel-good films voor het hele gezin. Zo kun je overdag met een gerust hart de jonge kinderen laten genieten van het Film 1 Family aanbod en ‘s avonds samen met de wat oudere kinderen kijken naar een gezellige familiefilm.

ALLE EXTRA
pakketten

Tele2 is entertainment! Hou jij van sport, series of films? Van Film1 tot Ziggo Sport Totaal, kies het extra zenderpakket dat het best bij jou past. Nu maandelijks opzegbaar.

  • Bestellen kan gemakkelijk via MijnTele2 (Kopjes Bestel > TV Uitbreidingen) of telefonisch via 0800 1602.

  • Je kunt iedere maand je extra zenderpakketten aan- of uitzetten via MijnTele2.

  • Ja, met de Film1 App op je smartphone of tablet kun je streamen naar een televisie via AirPlay of Chromecast. AirPlay werkt in combinatie met Apple TV en de Google Chromecast is een streamingapparaatje dat je aansluit op de HDMI-poort van je televisie.

  • Nee, je kunt op één apparaat tegelijkertijd kijken. Wel kun je Film1 via de app of website tegelijkertijd gebruiken met het on demand kijken via interactieve tv op je decoder.

  • Nee, films en series kunnen alleen op streaming basis worden bekeken. Dit heeft te maken met de distributierechten.