GLASVEZEL
OF ADSL

Er zijn verschillende soorten internet en we kunnen ons best voorstellen dat het lastig is om te kiezen. Daarom vind je op deze pagina de verschillen uitgelegd, zodat je weloverwogen kunt kiezen voor het passende internet abonnement.
Kiezen voor glasvezel of ADSL

Zowel bij glasvezel als bij ADSL heb je een eigen aansluiting, waardoor de snelheid van het internet niet wordt beïnvloed door anderen. Wat is nou eigenlijk het verschil tussen glasvezel en ADSL? De maximum snelheid van glasvezel internet ligt gewoon nog hoger dan die van ADSL. Glasvezel leveren wij sinds kort via T-Mobile deze service heeft meer klanten voordeel, hogere snelheden en meer verschillende abonnementen. De maximale snelheid is tot 750 Mb/s. Up- en downloaden kan met glasvezel internet dus übersnel. ADSL heeft een standaard snelheid van maximaal 20 Mb/s en is optioneel uit te breiden naar 50 Mb/s of 100 Mb/s bij Tele2. Een ander verschil is de uploadsnelheid. Bij glasvezel is de uploadsnelheid gelijk aan de downloadsnelheid. Bij ADSL is dit niet zo. Verder is ADSL iets voordelig dan glasvezel. De betrouwbaarheid van beide netwerken is uitstekend, zoals je van Tele2 gewend bent.

Internet vergelijken

Wil je ADSL of glasvezel?

Tele2 glasvezel is helaas nog niet overal verkrijgbaar. Wil je weten of wij glasvezel op jouw adres leveren? Doe dan de tele2 postcodecheck.
Wil je weten of je ADSL van Tele2 beschikbaar is op jouw adres? Dit vind je ook terug in de Tele2 postcodecheck
Doe de postcodecheck

Meer hulp bij je keuze?

Mocht je nog vragen hebben om de keuze te kunnen maken voor glasvezel of ADSL, dan kun je natuurlijk altijd naar onze klantenservice bellen. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

020 – 754 4444 (lokaal tarief)