INTERNET Basis
30 27
/Mnd

 • Nu 12 maand € 3,- korting
 • Ideaal voor gezinnen die tegelijk internetten
 • Gratis verzending en Overstapservice

Relaxt internetten

Thuis wil je internet dat betaalbaar en betrouwbaar is. Bij Tele2 vind je precies de prijs en snelheid die bij je past. Met internet basis van Tele2 ontvang je een snelle internet verbinding tot 60 Mb/s download en tot 10Mb/s upload. De daadwerkelijke snelheid is afhankelijk van waar je woont.
Internet basis is ideaal voor gezinnen die tegelijkertijd willen internetten, downloaden en gebruikmaken van on demand en streamingdiensten zoals Netflix en YouTube Daarnaast kun je internet eenvoudig uit breiden met bellen en/of tv van Tele2 en je ontvangt een wifi modem zodat je overal in je huis goed bereik hebt.
Ook fijn: we maken het je super makkelijk met overstappen naar Tele2 Internet. We installeren de boel als je dat wilt. En we helpen je bij het voorkomen en oplossen van problemen. Wat houdt je nu nog tegen?
 • Zodra je Internet Basis hebt besteld ontvang je een mail met de bevestiging.
 • Hierna wordt je bestelling gecontroleerd en ontvang je een opleverdatum
 • We plannen een datum wanneer je daadwerkelijk gebruik kunt maken
 • Je ontvangt van ons een wifi modem die je in bruikleen hebt zolang je bij Tele2 zit.
  Hier vind je alle info over het modem en de installatie

Wat krijg je bij Internet van Tele2?

Bij Tele2 vinden we dat internet goed moet zijn en makkelijk te installeren. Daarom hebben onze pakketten geen onnodige extra’s en betaal je nooit teveel.
gewoon goed internet
keuze vrijheid
Voordelig
Gewoon goed internet

Wij geloven rotsvast in internet voor een scherpe prijs. “Want zeg eens eerlijk, hoe vaak kijk jij nou nog naar reguliere (gewone) tv?” Met internet van Tele2 beschik je over een snelle en betrouwbare internetverbinding en wifi door je hele huis. Hiermee kun je alles doen wat je wil. Kijk online je favoriete series of programma’s waar en wanneer jij wilt. Zo maak je slim gebruik van ‘Internet Only’ en ben je helemaal klaar voor de toekomst.

Keuzevrijheid

Allerlei diensten moeten aanschaffen om korting te krijgen? Niet bij Tele2. Jij bepaalt zelf welk product je afneemt, zonder dat je betaalt voor producten die je niet gebruikt of helemaal niet nodig hebt. Je betaalt een eerlijke prijs voor iedere losse dienst en mag altijd wisselen tussen verschillende pakketten. Al je tv-diensten kun je namelijk maandelijks aan- en uitzetten. Wel zo flexibel.

Beste internetdeal

Bij Tele2 betaal je een lage prijs per dienst. Zo heb je al internet vanaf € 25,- per maand. Ook voor TV en Bellen van Tele2 betaal je een vast laag tarief per maand. Extra tv-pakketten en belbundels bestel je gemakkelijk zelf als je ze nodig hebt. Zo betaal je dus nooit teveel. Bij Tele2 krijg je de beste deal van Nederland!

Goedkoopste internetprovider!

Tele2 is door internetten.nl uitgeroepen tot de goedkoopste internetprovider van Nederland in het 4de kwartaal van 2018. Hoe dan?! Bij Tele2 betaal je gedurende de hele looptijd van je contract altijd dezelfde prijs voor je internetpakket. En met een vast laag maandbedrag van € 25,- is Tele2 de goedkoopste! Tele2 staat voor keuzevrijheid en transparantie. Je bepaalt zelf of je je abonnement wil uitbreiden met tv of vaste telefonie.

 

Internetten.nl

Er zijn veel vergelijkingssites die internetabonnementen met elkaar vergelijken. Soms zijn dit eigenlijk websites van providers zelf. En vaak worden kortingen of eenmalige kosten niet meegenomen in de vergelijking.

Internetten.nl is dé onafhankelijke vergelijkingssite voor internetabonnementen. Internetten.nl vergelijkt de kosten van alle providers voor internet, inclusief alle eenmalige kosten, met een looptijd van 12 maanden. Je krijgt alle internetpakketten te zien die op jouw adres geleverd kunnen worden. Zo krijg je een eerlijk overzicht van alle aanbieders. Bij Tele2 trek je het internet dus echt he-le-maal leeg!

De gemiddelde wachttijd bij Nederlandse providers

Gelukkig hoef je in veel gevallen niet dagelijks met de klantenservice van je internetprovider te bellen, maar zo nu en dan heb je ze wel nodig. Bijvoorbeeld omdat je een vraag hebt, je pakket wilt aanpassen of misschien wel wilt opzeggen. Dan is het fijn als je snel contact hebt met de klantenservice.

ProviderCheck.nl heeft getest hoelang het duurt voordat je contact hebt met de klantenservice van jouw internetprovider. Daarom zochten zij dit voor je uit.

Wat is er  getest?

In september belden providercheck.nl met elf Nederlandse internetproviders: Tele2, T-Mobile, KPN, Delta, Telfort, Youfone, Caiway, Online.nl, Ziggo, NLE en XS4ALL. Iedere provider belden we twintig keer met vier vragen; voor iedere vraag belden we vijf keer. Om het onderzoek zo eerlijk mogelijk te houden, zijn alle providers steeds op hetzelfde moment met dezelfde vraag gebeld. Ons onderzoek is gericht op de tijd die wij moesten wachten totdat we contact kregen met de klantenservice.

Het hele artikel vind je hier

WERKELIJKE SNELHEID
Van je internet-
Verbinding

Welke snelheid heb je nodig?

Jij bent altijd in beweging, altijd bezig. Natuurlijk internet je thuis wel, maar echt veel zit je nu ook weer niet met je laptop of tablet op schoot. Je wilt wanneer jou dat uitkomt op het internet kunnen surfen, de nieuwste muziek streamen of een geinig filmpje bekijken zonder te veel te betalen. Prima-de-luxe. Internet Basis is in dat geval perfect voor jou.

 • Snel internet tot 60Mb/s
 • Simpel uit te breiden met Bellen en/of TV
 • Gratis Overstapservice
 • Modem in bruikleen zonder extra kosten
 • Meer of minder snelheid nodig? Pas gemakkelijk je abonnement aan (mits beschikbaar op jouw adres)
 • Je abonnement is na een jaar altijd maandelijks opzegbaar
Meer over snelheid

SAFETY FIRST

Veiligheid gaat voor alles. Helemaal als het gaat om jouw internet, jouw gegevens, jouw thuis. En daarom hebben wij op een rijtje gezet met welke gevaren je te maken kan krijgen en wat je er tegen kunt doen om deze te voorkomen.

Tips veilig internetten