JE KRIJGT
SNELLER, SAfER EN STABIELER INTERNET

Je hebt goed en goedkoop internet van Tele2. Maar …

Je modem is verouderd. Daarom krijg je voordat je internet minder goed wordt, een nieuw modem van ons. We beseffen dat het aansluiten van je nieuwe en het terugsturen van je oude modem even een gedoe is. Dus maken we het je zo makkelijk mogelijk. En daarna kun je weer jaren vooruit met sneller, safer en stabieler internet!

Wat gaat er wanneer gebeuren?

1. Aankondiging nieuw modem

Je krijgt van ons een brief waarin stap voor stap beschreven staat wat er wanneer gaat gebeuren bij het wisselen van je oude naar je nieuwe modem.

2. Nieuw modem versturen

Je krijgt een e-mail op de dag dat je nieuwe modem verzonden is. Je kunt je pakketje volgen via de track & trace code in de e-mail op PostNL.nl

3. Nieuw modem aansluiten

Na ontvangst van je nieuwe modem installeer je ‘m snel en simpel met de handleiding die je online kunt vinden via deze link en ook bij het modem zit.

4. Eerste hulp bij aansluiten

Als het installeren écht niet lukt, kun je gratis bellen met onze Eerste Hulp Bij Aansluiten: 020-754 4444. We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9 tot 20 uur en op zaterdag van 9 tot 18 uur. Op zondag zijn we gesloten.

5. Oud modem terugsturen

Je krijgt ook een gevouwen retourdoos in je brievenbus waarmee je je oude modem gratis terugstuurt. Met de handleiding die bij de doos zit, is dat een fluitje van een cent. En je geeft ‘m makkelijk af bij elke PostNL Servicepunt.

6. Stuur je modem op tijd terug

Stuur je modem alsjeblieft binnen 2 weken na ontvangst van de brief terug. Zorg dat je op tijd bent, anders moeten we helaas € 99,- in rekening brengen. Dat doen we liever niet, we hebben veel liever het modem terug.

Enjoy je sneller, safer en stabieler internet

Veel gestelde vragen

Is deze modem wissel actie verplicht?

Nee, het is niet verplicht. Maar als je besluit niet deel te nemen aan deze actie dan ben je wel verplicht om het nieuwe opgestuurde modem terug te sturen.

Wat wordt er van mij verwacht?

Hoe je het oude modem voor het nieuwe moet wisselen, staat beschreven in de bijgesloten instructie sheet. Daarna stel je het nieuwe modem in volgens je eigen thuis situatie. Tenslotte stuur je het oude modem naar ons terug.

Waar kan ik hulp krijgen?

Lees ten eerste de bijgesloten instructie sheet goed door. Mocht je daarna nog vragen hebben kan je voor extra informatie de website raadplegen. (www.tele2.nl/modemwissel) Als er dan nog vragen zijn kan je altijd naar ons bellen voor extra hulp of informatie.

Wat moet er met het oude modem gebeuren?

Het oude modem moet je naar Tele2 terugsturen. Hiervoor is er een retour doos bijgesloten. Als wij niet binnen een redelijke termijn van 2 weken het oude modem terugkrijgen zijn we genoodzaakt om € 99,- in rekening te brengen.

Wat levert het mij op?

Het nieuwe modem zorgt er voor dat je verbinding sneller, safer en stabieler wordt.

Wat kost het mij om dit nieuwe modem te krijgen?

Deze actie gaat je niets extra kosten. Alleen wat extra tijd om het oude modem aan ons terug te sturen.

Waar zijn de handleidingen?

Bekijk hier de handleiding voor het vervangen van je Technicolor-modem door een ZTE-modem.

Bekijk hier de handleiding voor het vervangen van je Davolink-modem door een Technicolor-modem.

Wanneer moet ik mijn modem wisselen?

Zodra je je nieuwe modem hebt ontvangen kan je deze direct omwisselen.