Veiligheid

Tips om veilig te internetten

Wanneer je lekker op het internet aan het surfen bent, is het natuurlijk fijn als je er van verzekerd bent dat je dit veilig kunt doen. Lees meer op deze pagina.

Gevaren op de digitale snelweg

Internet is niet eng. Maar internetgebruik is ook niet zonder risico’s. Wanneer je op de button klikt lees je alles over veilig internetten. We benoemen wat belangrijke risico’s waar je als internetgebruiker eigenlijk wel van af moet weten (of je nu gebruik maakt van een mobiele of een vaste aansluiting). Denk aan:

  • Phishing
  • SPAM
  • Spyware
  • Identiteitsdiefstal

Van belang is om te weten dat een veilige internetervaring niet alleen zit in de aanschaf van middelen als firewall, anti-virus etc. maar met name in je eigen gedrag.

Handige tips

Heb je last van spam? Via deze website kun je controleren of jouw e-mailadres wordt gebruikt voor spam gerelateerde doeleinden. Wij hebben daarnaast een pagina met tips en informatie over hoe je veilig kunt internetten. Lees hier meer over door op de button te klikken.

Veilig Internet

Wij bieden Veilig Internet aan. Ook gemakkelijk te bestellen als je al een abonnement bij ons hebt. Lees meer over Veilig Internet door op de button te klikken. Ook wanneer je Veilig Internet wilt bestellen kun je op deze button klikken.

Tele2 Veilig Internet installeren

Hier lees je hoe je gebruik kunt maken van Veilig Internet van Tele2. We leggen uit hoe je Veilig Internet kunt installeren.

Hulp bij het installeren van Veilig Internet

  1. Ga naar MijnTele2 en log in.
  2. Heb je Veilig Internet al besteld? Ga dan naar het kopje ‘Abonnement’ en klik op ‘Mijn producten’. Heb je het nog niet besteld, klik dan op ‘Bestel Veilig Internet’.
  3. In het overzicht zie je Tele2 Veiligheidspakket staan. Daarachter kun je klikken op ‘Installeer nu voor Windows’. Klik daar op om de installatie in gang te zetten.

Let op: Voordat je veilig internet installeert moeten alle andere virus programma’s verwijderd zijn van je computer.

Je kunt Veilig Internet op 3 PC’s tegelijk installeren.

Veilig internet

Ondersteuning bij instellingen

Heb je Veilig Internet al op je PC staan, maar zoek je hulp bij instellingen en gebruik? Neem dan eens een kijkje op de website van F-Secure. Hier vind je alle antwoorden op jouw vragen.

DOE HET ZELF
MET MIJNTELE2

Via MijnTele2 heb je inzicht in je abonnement, je facturen en je profielgegevens. Ook kun je via MijnTele2 extra producten bestellen en dingen wijzigen. Regel het gemakkelijk zelf via MijnTele2!

Wij helpen je graag

Geen antwoord gevonden op je vraag? Zo kun je contact opnemen met Tele2.

Community

Community

Brandende vraag? Vraag het aan medegebruikers! 24 uur per dag beschikbaar.

Naar de Community
Chatbot

Chatbot

Stel hier je vraag. Tara staat je graag te woord! Geen wachttijd én supersnel antwoord.

Stel je vraag
Bellen

Bellen

Openingstijden
ma - vr: 09:00 - 20:00
za: 09:00 - 17:30
zo + feestdagen: gesloten

Bekijk telefoonnummers
Zelf regelen

Zelf regelen

Doe het zelf in MijnTele2. Bestel extra bundels, bekijk je instellingen of wijzig je gegevens.

Naar MijnTele2
Chatbot

Vraag het aan Tara. Komt ze er niet uit? Dan neemt een medewerker het gesprek over.

Start de chat