Veiligheid

Tips om veilig te internetten

Wanneer je lekker op het internet aan het surfen bent, is het natuurlijk fijn als je er van verzekerd bent dat je dit veilig kunt doen. Lees meer op deze pagina.

Gevaren op de digitale snelweg

Internet is niet eng. Maar internetgebruik is ook niet zonder risico’s. Wanneer je op de button klikt lees je alles over veilig internetten. We benoemen wat belangrijke risico’s waar je als internetgebruiker eigenlijk wel van af moet weten (of je nu gebruik maakt van een mobiele of een vaste aansluiting). Denk aan:

  • Phishing
  • SPAM
  • Spyware
  • Identiteitsdiefstal

Van belang is om te weten dat een veilige internetervaring niet alleen zit in de aanschaf van middelen als firewall, anti-virus etc. maar met name in je eigen gedrag.

Handige tips

Heb je last van spam? Via deze website kun je controleren of jouw e-mailadres wordt gebruikt voor spam gerelateerde doeleinden. Wij hebben daarnaast een pagina met tips en informatie over hoe je veilig kunt internetten. Lees hier meer over door op de button te klikken.

DOE HET ZELF
MET MIJNTELE2

Via MijnTele2 heb je inzicht in je abonnement, je facturen en je profielgegevens. Ook kun je via MijnTele2 extra producten bestellen en dingen wijzigen. Regel het gemakkelijk zelf via MijnTele2!

Wij helpen je graag

Geen antwoord gevonden op je vraag? Zo kun je contact opnemen met Tele2.

Community

Community

Brandende vraag? Vraag het aan medegebruikers! 24 uur per dag beschikbaar.

Naar de Community
Bellen

Bellen

Openingstijden
ma - vr: 09:00 - 20:00
za: 09:00 - 17:30
zo + feestdagen: gesloten

Bekijk telefoonnummers
Zelf regelen

Zelf regelen

Doe het zelf in MijnTele2. Bestel extra bundels, bekijk je instellingen of wijzig je gegevens.

Naar MijnTele2