Blijf op de hoogte van
het laatste apple nieuws

Ben jij een grote Apple fan en gebruiker? Blijf dan op de hoogte van het laatste nieuws omtrent iPhone! Wellicht heeft Apple weer een en ander voor ons in petto dit najaar. Een krachtigere processor? Nieuwe software? Een hoop geweldige features waardoor je nog meer van je iPhone gaat genieten op ons fantastische netwerk? Dat staat vast! Om de voorpret vast te beginnen hebben we de laatste geruchten van het internet op een rijtje gezet voor je. Zoals je van ons gewend bent zullen we je te zijner tijd alles vertellen over de nieuw door Apple aangekondigde producten.

Nieuwe Iphone 13 geruchten

Processor levert pure snelheid!

Dat de iPhone jou iedere dag laat genieten van ongelooflijke snelheden, dat staat eigenlijk al vast. Maar met welke krachtpatser gaat Apple dat klaarspelen? De iPhone 12 is uitgerust met de zogenaamde A14-chip en het zou dus logisch zijn dat de opvolger van deze chip in de nieuwe iPhone wordt gestopt. Dit lijkt inderdaad te gaan gebeuren, maar er zijn ook bronnen die denken dat Apple wel eens voor de M1-chip kan gaan kiezen. Dit zou best verrassend zijn omdat de M1-chip vooralsnog terug te vinden is in de MacBooks en iPads. Nog even afwachten dus, maar het lijkt al vast te staan dat de nieuwe iPhone weer een stapje sneller gaat zijn dan de iPhone 12.

Bron: Screenrant.com

Hele dag plezier met één batterij

Megasnel hoppen van app naar app, genieten van een toffe game in de trein, je favoriete serie kijken en tussendoor appen met je vrienden en familie. Die smartphone staat niet stil! Het is dan mooi meegenomen als je het einde van de dag haalt zonder dat de bodem van je batterij in zicht komt. Gelukkig besteedt Apple ieder jaar weer flink wat tijd in het optimaliseren van de accu. Naar alle waarschijnlijkheid beschikt de nieuwe iPhone over een krachtige softboard-batterij waarmee minder lagen worden gecreëerd. De ruimte die Apple hiermee wint lijkt gebruikt te gaan worden voor het uitbreiden van de capaciteit. Goed nieuws dus!

Bron: iCreate Magazine

Ontgrendelen

Hoe vaak ontgrendel jij je telefoon per dag? De kans is enorm dat dit aantal tientallen keren hoger ligt dan je denkt. Apple is daarom van plan om je meerdere mogelijkheden te gaan bieden om je nieuwe iPhone te openen. Zo zijn er bronnen die beweren dat Apple de Touch ID ónder het scherm terug wil laten keren. In dat geval ontgrendel je je telefoon door je vinger op het scherm te leggen. Súúúperhandig! Deze verandering komt mede doordat Face ID niet altijd werkt. Denk bijvoorbeeld aan die momenten dat je een mondkapje of sjaal draagt. Apple is echter niet van plan om deze optie weg te halen. De nieuwe iPhone kun je waarschijnlijk dus met Touch ID én met Face ID ontgrendelen.

Bron: RTL Nieuws

Scherm & design

Heb jij graag een gigantisch display voor je neus zodat je naar hartelust kunt gamen en series kunt kijken, of kies je liever voor een compacte smartphone die je makkelijk in je broekzak stopt? Apple biedt je vaak alle mogelijkheden qua grootte van het scherm en dat is naar verwachting nu weer het geval. Zo lijken de nieuwe iPhone en de Pro-variant een display te krijgen van 6.1 inch en dat is net zo groot als de schermen van de voorgangers. Lekker toch! Zo voelt die nieuwe iPhone straks heerlijk vertrouwd aan. De mini-versie zou een scherm krijgen van 5.4 en voor de liefhebbers van megaschermen moet je de Pro Max hebben: 6.7 inch.

Qua design lijkt Apple niet veel te veranderen. De vorige serie viel enorm goed in de smaak en daarom lijkt Apple een vrijwel identiek en strak design te kiezen. Voor fans van details lijkt er wel één kleine verandering aan te komen. Zo zouden de twee lenzen op de achterkant diagonaal in het vierkantje worden geplaatst in plaats van verticaal.

En kom jij graag flitsend voor de dag met een opvallende iPhone, of kies je liever voor degelijk en klassiek? Apple heeft voor ieder wat wils. De verwachting is dat je weer uit veel kleuren kunt kiezen. Zo zouden matzwart en een soort bronsachtig oranje aan het palet worden toegevoegd. Supervet!

Bron: Apparata.nl

Camera’s van de nieuwe iPhone

Die razendsnelle selfie, die prachtige panorama op vakantie en al die haarscherpe kiekjes tijdens dagjes uit met je vrienden en familie. We grijpen ontzettend veel naar onze iPhone om vette foto’s en filmpjes te maken. Daarom is het maar goed dat Apple veel aandacht besteedt aan het samenstellen van de verzameling camera’s waarmee jij ongelooflijk scherp materiaal schiet.

Ook dit jaar staan er weer wat verbeteringen op de agenda. Zo lijken de nieuwe iPhone Pro en Pro Max een sterk verbeterde ultragroothoeklens te krijgen. De camerasensor van de iPhone 12 Pro Max is een stukje techniek waarmee je prachtig materiaal schiet. Goed nieuws! Deze sensor lijkt de overstap te gaan maken naar de nieuwe iPhone en iPhone mini. Alle toestellen worden dus voorzien van een heerlijke upgrade. En dit is vast het topje van de ijsberg. Apple heeft sowieso nog meer voor ons in petto. Nog eventjes geduld!

Bron: iCreate Magazine

iPhones van dit moment

Kun jij niet meer wachten en wil je nu al een nieuwe iPhone? Sprint dan als een gek naar de online shop en zoek je favoriete model uit en combineer ‘m met een voordelig mobiel abonnement. Dit zijn de nieuwste iPhones van dit moment:

Verschillende iPhones

Veelgestelde vragen over de nieuwe iPhone

  • De prijzen zijn nog niet bekend. Dit hangt ook af van de opslagcapaciteit en het eventuele abonnement dat je kiest.

  • Het is nog even wachten op de definitieve lijst. De klassieke kleuren zoals wit en zwart zullen waarschijnlijk ‘gewoon’ beschikbaar zijn. Apple lijkt daarnaast te werken aan een oranje variant.

  • Dit is iOS 14 of de eventuele opvolger daarvan.

  • Het is 99.9% zeker dat dit kan. De iPhone 12 is één van de huidige 5G telefoons en de verwachting is dat de nieuwe iPhone zich bij dat rijtje gaat voegen.