iPhone abonnement van Tele2 is nu Odido

Hoi, Tele2 heet nu Odido. De nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV. Op zoek naar je Tele2 abonnementen? Die vind je vanaf nu op Odido. Of in Mijn Odido. En je vindt nog veel meer bij Odido. Zoals Unlimited voor iedereen, supersnel 5G tot 1 Gbit/s en Glasvezel voor thuis. Klinkt dat goed of goed? Wij vonden het ook onweerstaanbaar. Vandaar. Check snel de nieuwe website. Dan zie je hoe het ook kan.

Odido

iPhone kopen?

De nieuwste iPhone kopen? Een Tele2 iPhone abonnement zoals je gewend was, bestel je nu bij Odido. Kies bij Odido de iPhone uit die jij wilt, stel een iPhone abonnement samen en gaan met die banaan. Kies jij voor een goedkope iPhone of ga je voor het nieuwste toestel met de beste hardware? De keuze is aan jou! 

Twijfel je tussen welke iPhone 15 je moet nemen of wil je liever een iPhone 14? Bij Odido lees je alles over de nieuwe iPhone 15 serie en ook over eerdere iPhone-series. Odido biedt je altijd een goed iPhone abonnement met het snelste internet.

Apple iPhone 15 serie

De iPhone 15 is een echte gamechanger door de update in design, batterij én camera. Door deze mega update is de iPhone 15 from another level. Een batterij die ruim een dag meegaat, topcamera’s die ook bij weinig licht je memorabele momenten haarscherp vastleggen en meerdere innovaties in interface en het design. De iPhone 15 serie bestel je nu als eerste bij Odido. 

 • Next level batterij upgrade

 • 48 MP camera voor alle modellen

 • Dynamic Island design

iphone 15 serie
Bestel je nieuwe iPhone bij Odido

Wil je een nieuwe iPhone bestellen met abonnement? Dat kan nu bij Odido. Je kunt rekenen op dezelfde kwaliteit en voordelen die je gewend was bij je Tele2 iPhone abonnement, maar dan in een nieuw jasje.

Bekijk hier de nieuwste iPhones bij Odido: 

iPhone Tele2

Waarom een iPhone kopen bij Odido?

Bij Odido vinden we dat je een telefoon moet kunnen kiezen die echt bij jou past. Met razendsnel internet en genoeg belminuten natuurlijk. Daarom stel je bij Odido je iPhone abonnement helemaal zelf samen. Net zoals je bij Tele2 gewend was.

De beste deals

Altijd de beste deals

Goed, snel internet en de nieuwste toestellen. Alles zodat jij het hele internet kunt leegtrekken met je telefoon. Dat krijg je bij Odido. Je kunt altijd rekenen op een betrouwbaar abonnement en de beste deals.

Keuzevrijheid

Keuzevrijheid

Een abonnement dat echt bij je past. Odido biedt je de mogelijkheid te kiezen en vergelijken. Wil je bijvoorbeeld een iPhone met abonnement en onbeperkt internet? Het kan allemaal!

Best geteste mobiele netwerk

Best geteste mobiele netwerk

Met het voordeligste telefoonabonnement van Nederland, betaal je sowieso nooit te veel. Stel jouw abonnement in zoals je wilt. Maak gebruik van het best geteste mobiele netwerk en stream tot je een ons weegt!

alle merken
mobiele telefoons

Naast Apple telefoons heeft Odido nog meer bekende merken in de shop. De nieuwste telefoons zijn te krijgen met verschillende bundels en abonnementen die je zelf kunt samenstellen. Check telefoons van merken, zoals Samsung, OPPO en Google. Wil je al onze smartphone merken bekijken? Ga dan direct naar de overzichtspagina om alle telefoons te bekijken

Veelgestelde vragen

 • Dat kan makkelijk op odido.nl. Met superveel keuze! Ga snel naar odido.nl

 • Helemaal nada! Blijft gewoon zoals het was. Lekker hoor.

 • Yep, er verandert niks aan je huidige abonnement. Je profiteert van dezelfde voordelen en zelfs meer met Odido Unlimited.

 • We laten je graag zien dat het anders kan, menselijker. Begrijpelijk en makkelijk, zodat iedereen kan meedoen en daar plezier aan beleeft. Ieder op een eigen manier. En daar past een nieuwe naam bij.

 • Odido biedt het beste van Mobiel, Glasvezel en TV, bereikbaar voor iedereen. Bij Odido profiteer je van dezelfde voordelen als bij Tele2. Alleen geeft Odido je ook toegang tot supersnel Glasvezel, in de stad en ver daarbuiten. En kunnen opa en oma gewoon in het familieabonnement. Bovendien heeft Odido niet 1, maar 4 Unlimited abonnementen. En 3 abonnementen met databundels. Zodat er altijd 1 bij je past. En dan kun je vanaf nu ook nog naar een van de Odido shops!

 • Alles wat te maken heeft met je abonnement, voorwaarden en tarieven blijft hetzelfde . Want we zijn nieuw, maar toch ook weer niet. Met miljoenen klanten zijn we al behoorlijk ervaren. Dus al het goede blijft, natuurlijk. En er komen steeds meer nieuwe mogelijkheden bij. Bijvoorbeeld dat je nu ook naar de Odido Shops kunt.

 • We heten dus vanaf nu Odido. Maar je abonnement verandert niet. Je belminuten, sms’jes en databundels blijven hetzelfde. De einddatum van je contract blijft ook gelijk. En wel zo belangrijk: de tarieven ook. Dat vinden we normaal. Fijn om te lezen, toch?     

 • Odido is de nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV in Nederland, voorheen bekend als Tele2. Wat is er veranderd? Je hebt bij Odido de keuze uit 4 unlimited abonnement en je kunt onze service 24/7 bereiken. Verder blijf je natuurlijk profiteren van dezelfde voordelen die je gewend bent van Tele2.