Tele2 is nu Odido

Hoi, Tele2 heet nu Odido. De nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV. Op zoek naar je Tele2 abonnementen? Die vind je vanaf nu op Odido. Of in Mijn Odido. En je vindt nog veel meer bij Odido. Zoals Unlimited voor iedereen, supersnel 5G tot 1 Gbit/s en Glasvezel voor thuis. Klinkt dat goed of goed? Wij vonden het ook onweerstaanbaar. Vandaar. Check snel de nieuwe website. Dan zie je hoe het ook kan.

Odido

Samsung telefoons van Tele2 nu bij Odido

Samsung, wie kent dit Zuid-Koreaanse topmerk niet? De bekendste nieuwe Samsung telefoons zijn die uit de Galaxy serie: grote schermen, goede software en geweldige features. Een Samsung kopen of meer informatie over een Samsung met abonnement? Dat kan vanaf nu bij Odido. Met dezelfde flexibiliteit als je gewend was bij je Tele2 Samsung abonnement.

Samsung Galaxy S23 Series

The wait is over! Samsung heeft weer een gloednieuwe serie gelanceerd: de Samsung S23 Series. Drie geweldige toestellen die megavol zitten met toffe specs, een heldere display en een flinke processor. Deze Samsung telefoons koop je nu met abonnement bij Odido. Een abonnement met dezelfde kwaliteit als je bij je Tele2 Samsung abonnement gewend was, maar dan met nog meer mogelijkheden. 

Meer weten over deze premium telefoons? Bekijk op de website van Odido wat je verder kunt verwachten.

Shop de Samsung S23, Samsung S23 Plus of de Samsung S23 Ultra.

Bestel je nieuwe Samsung bij Odido

Je bestelt je nieuwe Samsung met abonnement nu bij Odido. Je kunt rekenen op  dezelfde service en kwaliteit die je gewend was bij je Tele2 Samsung abonnement, maar dan in een nieuw jasje. 

Naast de Samsung S23 Series kun je bij Odido kiezen uit nog meer fijne Samsung telefoons: 

Shop nu de Galaxy Z Flip 4 bij Tele2!

Waarom een Samsung kopen bij Odido?

Bij Odido vinden we het belangrijk dat je een telefoon en een abonnement kunt kiezen, die echt bij je passen. Daarom koop je bij ons de allernieuwste telefoons met een megaflexibel abonnement. En natuurlijk het snelste internet. Je stelt je telefoonabonnement helemaal zelf samen. Net zoals je bij Tele2 gewend was.

De beste deals

Altijd de beste deals

Goed, snel internet en de nieuwste toestellen. Alles zodat je het hele internet kunt leegtrekken met je telefoon. Dat krijg je bij Odido. Je kunt altijd rekenen op een betrouwbaar abonnement en de beste deals.

Keuzevrijheid

Keuzevrijheid

Een abonnement dat echt bij je past. Odido biedt je de mogelijkheid te kiezen en te vergelijken. Wil je bijvoorbeeld een iPhone met abonnement en onbeperkt internet? Het kan allemaal!

Best geteste mobiele netwerk

Meest bekroonde mobiele netwerk

Met het voordeligste telefoonabonnement van Nederland, betaal je nooit teveel. Stel je abonnement in zoals je wilt. Maak gebruik van het best geteste mobiele netwerk en stream tot je een ons weegt.

alle merken
mobiele telefoons

Naast Samsung heeft Odido nog meer bekende telefoonmerken. Je shopt alle merken met een flexibel abonnement. Check bijvoorbeeld eens de telefoons van Apple, OPPO en Google. Wil je al onze merken en telefoons bekijken? Kijk dan op de overzichtspagina.

Alle telefoons van Tele2

Veelgestelde vragen

  • De nieuwste Samsung telefoons check je op odido.nl of in 1 van de Odido Shops. Telefonisch bestellen kan ook.

  • Nou en of! Check ze hier.

  • We laten je graag zien dat het anders kan, menselijker. Begrijpelijk en makkelijk, zodat iedereen kan meedoen en daar plezier aan beleeft. Ieder op een eigen manier. En daar past een nieuwe naam bij.

  • Odido biedt het beste van Mobiel, Glasvezel en TV, bereikbaar voor iedereen. Bij Odido profiteer je van dezelfde voordelen als bij Tele2. Alleen geeft Odido je ook toegang tot supersnel Glasvezel, in de stad en ver daarbuiten. En kunnen opa en oma gewoon in het familieabonnement. Bovendien heeft Odido niet 1, maar 4 Unlimited abonnementen. En 3 abonnementen met databundels. Zodat er altijd 1 bij je past. En dan kun je vanaf nu ook nog naar een van de Odido shops!

  • Alles wat te maken heeft met je abonnement, voorwaarden en tarieven blijft hetzelfde. Want we zijn nieuw, maar toch ook weer niet. Met miljoenen klanten zijn we al behoorlijk ervaren. Dus al het goede blijft, natuurlijk. En er komen steeds meer nieuwe mogelijkheden bij. Bijvoorbeeld dat je nu ook naar de Odido Shops kunt.

  • We heten dus vanaf nu Odido. Maar je abonnement verandert niet. Je belminuten, sms’jes en databundels blijven hetzelfde. De einddatum van je contract blijft ook gelijk. En wel zo belangrijk: de tarieven ook. Dat vinden we normaal. Fijn om te lezen, toch?     

  • Odido is de nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV in Nederland, voorheen bekend als Tele2. Wat is er veranderd? Je hebt bij Odido de keuze uit 4 unlimited abonnement en je kunt onze service 24/7 bereiken. Verder blijf je natuurlijk profiteren van dezelfde voordelen die je gewend bent van Tele2.