Xiaomi
Telefoons

Sensationele designs, schitterende schermen en bijzonder krachtige hardware. En dat allemaal voor super scherpe prijzen. Nu te koop met verschillende abonnementen bij Tele2: de uitstekende telefoons van Xiaomi. Maak snel kennis met een van de beste smartphonefabrikanten van China!

Vind jouw perfecte Xiaomi toestel nu bij Tele2!
Xiaomi 12
  • De beste deal vind je bij Tele2
  • Bepaal het helemaal
  • Zet je 5G aan of uit
Shop nu de Xiaomi 12 bij Tele2!
Xiaomi 11T
  • Zet je 5G aan of uit
  • Genadeloos lage prijs
  • 5000 mAh batterij
Shop nu de Xiaomi 11 T Pro bij Tele2!

Onze Xiaomi favorieten

Kennismaken met Xiaomi

Xiaomi is één van de állergrootste fabrikanten uit smartphoneland China. Xiaomi-smartphones zijn supersnel, barsten van de extra’s en zijn vaak nog hartstikke betaalbaar ook. Met hun mooie designs, krachtige hardware en goede camera’s zijn het geduchte concurrenten van fabrikanten als Apple en Samsung. Niet voor niets is Xiaomi na deze twee merken de grootste fabrikant ter wereld.

De telefoons van Xiaomi gebruiken het gebruiksvriendelijke Android-besturingssysteem met het eigen MIUI van de fabrikant. Hiermee is jouw Android-telefoon extra uniek en heeft ie allerlei handige extra’s. Zoals de Ultra Battery Saver, waarmee jouw telefoon extra lang meegaat op een lading. Eén van de vele handigheden wanneer je een Xiaomi-smartphone koopt!

 

De voordelen van Xiaomi-smartphones

Het is de hobby van Xiaomi om zijn telefoons vol te stoppen met vernieuwende functies. Zo hebben veel Xiaomi-telefoons een supersnel scherm met extra hoge verversingssnelheid. Andere telefoons barsten juist van de megapixels. Wist je dat meerdere Xiaomi-smartphones foto’s maken in 108 megapixel? Daarmee evenaren ze een telefoon als de Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, die ook foto’s met zoveel megapixel schiet. En hebben deze telefoons van Xiaomi veel meer megapixels tot hun beschikking dan bijvoorbeeld de iPhone 12 Pro Max (met 12 megapixel) en OPPO Find X3 Pro (met 50 megapixel).

Daarnaast hebben de meeste telefoons van Xiaomi een Night Mode, zodat de geweldige camera’s ook in het donker uit de verf komen. Oh, en de hardware is vaak ook extra krachtig. Zo werkt elke app supersnel. Tel daar grote batterijen en veel opslaggeheugen bij op en je weet het zeker: met een Xiaomi-smartphone haal jij het totaalpakket in huis.

Snelle schermen

Veel Xiaomi-telefoons hebben een scherm met extra hoge verversingssnelheid. De meeste telefoons verversen het scherm met 60 Hz. Xiaomi neemt daar geen genoegen mee. Topmodellen verversen met 120 Hz en de betaalbaarste telefoons met 90 Hz. Het grote voordeel? Video’s spelen extra vloeiend af en het scherm reageert sneller op je aanrakingen. Dat is per-fect wanneer je online spelletjes speelt. Zo is je reactiesnelheid altijd een stukje beter dan die van je tegenstander. Zeker met ons 5G-netwerk!

Geweldig camerawerk

Xiaomi-smartphones zijn op cameragebied echte toppers. Dat komt omdat ze goede camera’s en geweldige software hebben. De fabrikant is niet zuinig met de megapixels. En dus komt het voor dat je Xiaomi’s kunt kopen die foto’s maken in maar liefst 108 megapixel. De veelzijdige camera-app helpt je alles uit de cameramogelijkheden te halen. Met de Night Mode maak je ook bij weinig licht goede foto’s. Ook zijn er allerlei handige opnamefuncties, bijvoorbeeld om slowmotions en timelapses te filmen. Daar kun je je lol wel mee op!

 

alle merken
smartphones

Naast de smartphones van Xiaomi heeft Tele2 smartphones van andere geweldige fabrikanten. Benieuwd? Ga snel naar de overzichtspagina. Je kunt elke telefoon van elke fabrikant met elkaar vergelijken. Zo vind jij in no-time je ideale match!