HTC
TELEFOONS

Wil je graag meer weten over het merk HTC en de bijbehorende HTC telefoons? Tele2 praat je graag bij en helpt je aan alle informatie.

Momenteel hebben we geen HTC telefoons in ons assortiment, maar wel fijne vergelijkbare telefoons van andere merken.

Check de telefoons

HTC: het begin

High Tech Computers, ookwel HTC, begon in 1997 met het maken van laptops. Al snel stapten ze over naar het maken van mobiele producten. HTC telefoons draaiden allereerst op Windows Mobile. Naarmate de tijd vorderde werd er steeds meer gebruik gemaakt van Android. De eerste HTC kwam uit in 2008, de HTC Dream. Daarna volgden nog meer HTC telefoons. De belangrijkste HTC telefoons vallen onder de Touch-, Desire-, 7-, One- en Windows Phone-serie.
Alle HTC modellen staan bekend om hun strakke ontwerp en het knappe HTC Sense gebruikersinterface. HTC kan zich tegenwoordig nog prima meten met andere grote aanbieders van mobiele telefoons. Koop een telefoon van HTC en je weet zeker dat je een degelijke telefoon hebt.

De voordelen van HTC telefoons

De modellen in de verschillende series zoals HTC Desire en HTC One hebben hun eigen voordelen. De HTC toestellen uit de Desire serie kregen wat meer aandacht in design, de HTC telefoons in de One serie hebben iets betere camera’s. Sommige modellen HTC komen met Dual Sim, dan kun je naast je reguliere simkaart er een extra geheugenkaart in kwijt. Handig, voor al je foto’s en video’s. Trek dat internet maar leeg!
HTC toestellen
Meer muziek

Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen met een nieuwe HTC telefoon, ze staan bekend om hun uitmuntende geluidskwaliteit. Stream je veel muziek, dan zit je ook goed met een HTC. De nieuwste HTC telefoons zijn allemaal geschikt voor het snelle 4G-netwerk van Tele2.

Topkwaliteit

Dat HTC smartphones van topkwaliteit zijn wordt wel bewezen door de talrijke awards die ze winnen. Zo hebben ze door de jaren heen onder meer voor de HTC One X, HTC One M7 en ook voor de HTC One M8 awards gewonnen.

Android

Door te kiezen voor een HTC telefoon profiteer je van verschillende voordelen. Allereerst het besturingssysteem. Omdat Android eigendom is van Google, vind je op je HTC telefoon voorgeïnstalleerde apps als Google Chrome en Gmail. Ook andere diensten van Google zoals Google Play en Google Music zijn in no time binnen handbereik.

Vergelijk HTC telefoons
Weet je nog niet zeker of je een HTC telefoon wil kopen, of welke? Dan heeft Tele2 de oplossing: de Tele2 telefoonvergelijker. In onze telefoonvergelijker leg je eenvoudige verschillende telefoons van HTC naast elkaar of naast andere merken.
Vergelijk telefoons

alle merken
mobiele telefoons

Naast HTC telefoons heeft Tele2 nog meer bekende telefoonmerken. Ben je benieuwd welke dat zijn? Kijk dan op onze overzichtspagina.
Bekijk alle merken telefoons