HTC
TELEFOONS

De smartphones van HTC bieden veel functionaliteiten, en zien er ook nog eens te gek uit. Kies daarom voor een HTC-telefoon als jij wilt profiteren van de laatste technologie én een mooi toestel!
Shop nu jouw telefoon

Goed om te weten over HTC smartphones

Je herkent een HTC telefoon niet alleen aan het flitsende uiterlijk.
Maar ook aan de nieuwste technische snufjes die deze toestellen altijd hebben.
HTC behoort dan ook thuis in de eredivisie van de telecomsector.
  • Besturingssysteem
    De meeste HTC telefoons draaien op het populaire besturingssysteem Android. Een groot voordeel van Android is dat je apps niet per se uit de Google Play Store hoeft te downloaden. Zo ben je bij Apple wel verplicht om apps uit de iTunes store te downloaden. Android is verder een open besturingssysteem. Hierdoor kunnen fabrikanten en ontwikkelaars de software naar eigen wens vormgeven.
  • HTC Sense interface
    Sense is de HTC gebruikersinterface. Het is speciaal ontwikkeld voor HTC toestellen die draaien op de besturingssystemen Android en Windows. Het startscherm is voorzien van de widget Blinkfeed. Hiermee kun je in een schitterend vormgegeven pagina al het nieuws waarin je geïnteresseerd bent in een handomdraai bereiken. Ook kun je er al je social updates in zien.
  • Smartphone Awards
    Dat HTC smartphones van topkwaliteit zijn wordt wel bewezen door de talrijke awards die ze winnen. Zo hebben ze door de jaren heen onder meer voor de HTC One X, HTC One M7 en ook voor de HTC One M8 awards gewonnen.
Bekijk alle smartphones