general
mobile
telefoons

General Mobile en Android One zijn twee namen die vaak in één adem genoemd worden. Maar hoe zit het nou eigenlijk met dit merk? Tele2 zet de belangrijkste informatie van de General Mobile telefoons op een rij.
Shop jouw telefoon

General Mobile

Het Turkse bedrijf General Mobile is opgericht in 2005 maar is in Nederland nog vrij onbekend. Zo’n 10 jaar later, in 2015, is het bedrijf overeenkomsten aangegaan met grote merken zoals Google maar ook met Sony en Qualcomm. In samenwerking met Google is General Mobile begonnen met het produceren van Android One-smartphones. De General Mobile telefoons worden in ruim 45 landen verkocht.
Betaalbaar & degelijk

De telefoons van General Mobile zijn allemaal lekker betaalbaar. Deze fabrikant richt zich echt op mensen met een beperkt budget. Als je niet veel wilt uitgeven maar wel een fijne smartphone wilt hebben, dan ben je met een General Mobile telefoon zeker tevreden. Gaat er iets aan kapot? Geen nood, alle toestellen van General Mobile hebben standaard twee jaar garantie.

Android One

Het handige aan de Android One-smartphones van General Mobile is dat de fabrikant zich aan de hardware-eisen van Google moet houden. Dit betekent dat je gegarandeerd bent van een zekere kwaliteit. Het andere grote voordeel van Android One is dat je telefoon twee jaar software-updates krijgt. De telefoon blijft hierdoor snel in gebruik én goed beveiligd.

GM5, GM6, watte? Om je een toch een idee te geven van de types telefoons die Generalmobile in het assortiment heeft, vind je hier wat meer informatie over de meest populaire telefoons van dit merk.

General Mobile GM6

Het scherm van de General Mobile GM6 heeft een formaat van 5 inch en een HD-resolutie van 1280×720 pixels. De telefoon heeft een snelle processor en veel werkgeheugen: 3GB. Met 32GB is de opslagcapaciteit bovendien dik in orde en dan is het nog eens uitbreidbaar ook. De batterij heeft met 3000 mAh bijzonder veel inhoud, dus je hoeft de General Mobile GM6 niet zo snel op te laden. Met de camera aan de achterkant schiet je jouw kiekjes in 13 megapixel. De selfiecamera aan de voorkant mag er zijn: hiermee maak je 8-megapixelfoto’s. Een andere premium functie van de Generalmobile GM6 is de vingerafdruksensor. Deze zit in de startknop onder het scherm en hiermee ontgrendel je veilig en snel jouw telefoon. Handig!

General Mobile GM5 Plus

De General Mobile GM5 Plus is een betaalbare, luxueus ogende smartphone met een metalen frame. Aan de onderkant van de telefoon vind je een USB C-ingang. Links en rechts daarvan zitten de speakers, die voor een luid en duidelijk geluid kunnen zorgen. De telefoon heeft een lekker groot 5,5-inch scherm dat een hoge Full HD-resolutie van 1920 x 1080 pixels heeft. In de smartphone zit een moderne Snapdragon 617-processor en 3GB werkgeheugen. De Generalmobile GM5 Plus beschikt over mooie extra’s. Allereerst de batterij, die met 3100 mAh veel inhoud heeft. Een ander pluspunt is de camera, waarmee je mooie, scherpe foto’s in 13 megapixel schiet. Extra voordeel: de selfiecamera schiet óók foto’s in 13 megapixel. Aan ruimte is er bovendien geen gebrek: de opslagcapaciteit bedraagt 32GB en dit kun je uitbreiden met een MicroSD-kaart.

alle merken
mobiele telefoons

Op dit moment heeft Tele2 geen General Mobile telefoons in het assortiment. Ben je nieuwsgierig naar andere merken die wel te koop zijn zoals Sony, Samsung en Apple? Neem dan een kijkje in onze shop.
Bekijk alle merken telefoons