iphone xs
versus iphone xs max

Het zijn de twee absolute toptelefoons van Apple. We hebben het natuurlijk over de exceptionele iPhone Xs en iPhone Xs Max die nu verkrijgbaar zijn met abonnement bij Tele2. Twijfel je nog tussen deze twee smartphones? Geen probleem: wij vergelijken ze voor je!

Design iPhone Xs vs iPhone Xs Max

Design

Over het ontwerp van de twee toptelefoons kunnen we duidelijk zijn: het zijn allebei winnaars. Ze hebben hetzelfde, identieke randloze ontwerp en zijn gemaakt van aluminium en glas. De iPhone Xs en iPhone Xs Max scharen zich daarmee tot de absolute elite onder de smartphones. Geen mooier, steviger en luxueuzere smartphone dan deze Apple smartphones! Extra voordeel: ze hebben het altijd handige IP68-certificaat. De telefoons zijn volgens Apple tegen stof en water beschermd. Ze kunnen zelfs een half uur tot twee meter diepte onder water. Ideaal als je in bad de Instagram Stories van je besties wil checken.

Scherm

De twee nieuwe Apple-toestellen hebben een kraakhelder OLED-scherm waarbij de kleuren van het scherm spatten. I-de-aal als je een serietje wil streamen. De displays zijn ontzettend helder, dus zelfs in de felle zon mis je niets van die spannende scène. Het grote verschil zit ‘m in het formaat. Het scherm van de iPhone Xs is 5,8 inch groot, die van de iPhone Xs Max 6,5 inch. Ook de resolutie verschilt: 2436×1125 om 2688×1242 pixels. Omgerekend even scherp, want de pixeldichtheid is met 458 ppi even hoog. Een mooie vernieuwing in de twee displays is dat ze extra drukgevoelig zijn. Met andere woorden: jij tikt nóg makkelijker en sneller je berichtjes!

Scherm iPhone Xs vs iPhone Xs Max
Prestatie iPhone Xs vs iPhone Xs Max

Prestaties

De twee toestellen hebben dezelfde hypergeavanceerd A12 Bionic-processor van Apple. Dit is een van de krachtigste chipsets ooit en hij zorgt er hoogstpersoonlijk voor dat jouw apps op de twee iPhones in no time zijn opgestart. Tel daar 4 keiharde GB’s aan werkgeheugen bij op en je hebt een killer combo in je handen om je smartphone supersnel te bedienen. De twee telefoons draaien op iOS 12 en zijn precies even snel. Vrijwel geen andere telefoon kan de Apple’s bijbenen, dus de iPhone Xs en Xs Max zijn op dit vlak (wederom) #winning. Toch is de iPhone Xs Max qua prestaties iets beter door zijn grotere batterij, die er ook nog eens voor zorgt dat je smartphone lekker lang meegaat.

Extra’s

Aan de voorkant van de twee telefoons zit Face ID, de revolutionaire technologie van Apple om je telefoon mee te ontgrendelen. Dit gaat met een gezichtsscan. Fancy indeed! Andere mooie extra’s? Dat zijn de camera’s. Aan de achterkant van de iPhone Xs en Xs Max zit een dubbele 12-megapixelcamera en aan de voorkant een 7-megapixelcamera voor het schieten van selfies en om te Facetimen. De camera’s behoren tot de beste van de smartphones. Kijkplezier gegarandeerd! Ook wat betreft de extra’s geldt daarom: een gelijkspel tussen de iPhone Xs en iPhone Xs Max.

De extras: iPhone Xs vs iPhone Xs Max

iPhone Xs versus iPhone Xs Max: de uitslag

De iPhone Xs en iPhone Xs Max horen tot de allerbeste telefoons die je met een abonnement bij Tele2 kunt krijgen. Voor welke je moet gaan? Dat hangt vooral van je voorkeur af. Wil je het grootste scherm? Dan is de Max-variant de beste keuze. Wil je liever een iets compactere smartphone? Ga dan voor de iPhone Xs. De telefoons zijn op vrijwel alle fronten aan elkaar gewaagd. Toch is de iPhone Xs Max de iets betere telefoon van de twee. Waarom? Vanwege de betere batterijduur, maar toegegeven: het verschil is minimaal. Het zijn gewoon allebei toptelefoons!

Specificaties

iPhone Xs iPhone Xs Max
Scherm
5.8 inch
6.5 inch
Camera
12 MP, 7 MP
12 MP, 7 MP
Sensor
Face ID
Face ID
Processor
Apple A12 Bionic
Apple A12 Bionic
4G-ondersteuning
Ja
Ja
Software
iOS 12
iOS 12
Geheugen
64GB
64GB
Afmetingen
143.6 x 70.9 x 7.7 mm
157.5 x 77.4 x 7.7 mm