iPhone 11
versus iPhone Xr

Het is een interessante vergelijking, die tussen de iPhone 11 en iPhone Xr. De iPhone 11 is namelijk de opvolger van de iPhone Xr. Welk toestel komt als beste uit de bus uit deze iPhone 11 versus iPhone Xr vergelijking? Check het snel, want dan weet jij welke je met abonnement bij Tele2 moet kopen!
Shop jouw iPhone 11
iPhone 11 versus iPhone Xr: kleurrijke designs

Het zijn stuk voor stuk kleurrijke smartphones, de twee telefoons in deze vergelijking. Ze zijn allebei beschikbaar in zes verschillende kleuren en zo vind je altijd wel iets dat bij je smaak past. Qua design lijken de twee telefoons verder ook veel op elkaar. Ze hebben precies dezelfde afmetingen en zijn gemaakt van dezelfde materialen, namelijk aluminium en glas. Hierdoor kun je ze draadloos opladen en voelen ze stevig aan. Wat betreft het ontwerp zijn er daarom geen verliezers. Zowel de iPhone 11 als iPhone Xr heeft een schitterend stof- en waterdicht ontwerp. Hier kun je dus geen foute keuze mee maken. De telefoons zijn fantastisch afgewerkt, makkelijk te bedienen en ze hebben ook nog eens een futuristische look!

iPhone 11 versus iPhone Xr: welk scherm is het beste?

Op papier zijn er geen verschillen tussen de displays van de iPhone 11 en iPhone Xr. Een formaat van 6,1 inch, een resolutie van 1792×828 pixels en LCD als gebruikte technologie. Met beide telefoons kun je daarmee rekenen op een hoge beeldkwaliteit, realistische kleurweergave en goede witbalans. Toch is de iPhone 11 qua display de betere van de twee. Het scherm ondersteunt HDR10 en daardoor zijn HDR-video’s in extra hoog contrast te bekijken. Je zult zien dat dit écht een meerwaarde is. Ook heeft de iPhone 11 Dolby Vision voor een extra intense kijkervaring tijdens het streamen van bijvoorbeeld een serie. Nóg een reden om voor Tele2 Unlimited te gaan als je de iPhone 11 koopt met abonnement bij Tele2!

Vergelijking hardware iPhone 11 en iPhone Xr

In deze iPhone 11 versus iPhone Xr vergelijking is de hardware van de toestellen interessant om naast elkaar neer te leggen. De telefoon zijn allebei snel en makkelijk in gebruik, maar verschillen ook qua hardware. De iPhone 11 heeft de nieuwe Apple A13 Bionic-processor, terwijl de iPhone Xr de iets oudere Apple A12 Bionic-chipset heeft. De A13 is sneller en zuiniger. Hierdoor is de iPhone 11 vergeleken met de iPhone Xr sneller in gebruik. Je apps starten sneller op en je batterij gaat minder snel leeg. Ook is de batterij van de iPhone 11 groter van inhoud. De accuduur is dus beduidend beter. Ja, de winnaar qua hardware is duidelijk. De iPhone Xr is al heel snel en zuinig, maar de iPhone 11 gaat helemaal als de (zuinige) brandweer.

iPhone 11 versus iPhone Xr: camera’s vergeleken

De twee iPhones schieten allebei foto’s in 12 megapixel. Eén groot verschil: de iPhone 11 heeft twee camera’s aan de achterkant, de iPhone Xr maar één. De tweede camera beschikt over een ultragroothoeklens en daarmee biedt de iPhone 11 je veel meer mogelijkheden met het maken van foto’s. Zo krijg je met deze telefoon wél al je stapmaatjes op de foto. Selfies schieten? Dat doet de iPhone 11 vergeleken met de iPhone Xr ook beter. De selfiecamera maakt 12-megapixelfoto’s, terwijl de iPhone Xr aan de voorkant een 7-megapixelcamera heeft. Ook kun je met de front camera van de iPhone 11 slowmotionvideo’s maken. Een hele vette nieuwe feature die zomaar een reden kan zijn om de iPhone 11 te kopen met abonnement bij Tele2!

iPhone 11 versus iPhone Xr - camera - 2
iPhone 11 vs iPhone Xr: welke telefoon is beter?

De winnaar is duidelijk: de iPhone 11 is beter dan zijn voorganger, de iPhone Xr. Het grote verschil zit ‘m in de hardware, want de iPhone 11 heeft een krachtigere processor. Ook de camera is een stuk beter en biedt meer mogelijkheden. Qua design zijn ze allebei winnaars en de displays zijn ook stuk voor stuk goed. In deze iPhone 11 versus iPhone Xr vergelijking kan maar één telefoon de winnaar zijn en dat is toch écht de iPhone 11. Koop ‘m nu met abonnement bij Tele2!

Shop jouw iPhone 11

Specificaties

Apple iPhone 11 Apple iPhone Xr
Scherm 6,1 inch, Liquid Retina HD‑display 6,1 inch, IPS LCD
Camera 12MP en 12MP achter, 12 MP voor 12 MP achter, 7 MP voor
Sensor Face ID Face ID
Processor A13 Bionic A12 Bionic
4G-ondersteuning Ja Ja
Software iOS 13 iOS 13
Batterij 3110 mAh 2942 mAh
Geheugen 64GB, 128GB, 256GB 64GB en 128 GB
Afmetingen 150.9 x 75.7 x 8.3 mm 150.9 x 75.7 x 8.3 mm