TOESTELLEN
VERGELIJKEN

Vind snel jouw perfecte telefoon met onze toestelvergelijker!

Hier komt binnenkort de toestelvergelijker

Tips voor het vergelijken?

Hieronder volgt een aantal tips voor het vergelijken:

 

  • Let niet alleen op het aantal inch, maar ook op de verhoudingen van het scherm. Een groot scherm is fijn als je vaak series kijkt op je telefoon. Maar als je kleine handen hebt, kan het onhandig zijn.
  • Wil je veel foto’s maken? Foto’s van goede kwaliteit gebruiken veel geheugen. Het kan dus slim zijn om een smartphone te kiezen met veel GB aan geheugen, als je veel hoge kwaliteit foto’s maakt.
  • Wie vaak onderweg is, heeft baat bij een grote accu. Want in het vliegtuig of in de trein zijn er soms nog geen oplaadpunten beschikbaar.
  • Wil je een telefoon waar twee simkaarten in kunnen? Kies dan voor een smartphone die dual-sim heeft. Handig als je een zakelijk en privé abonnement hebt.

 

Vergelijk hierboven de modellen die je interessant vindt, en bestel een telefoon die bij je past!

Smartphones vergelijken

Je bent op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon. Waarschijnlijk heb je ook al nagedacht over wat je belangrijk vindt, bijvoorbeeld een supergoede camera, een groot scherm of een accu die lang mee gaat. Maar welke telefoon is nou het beste? Kies je voor een OPPO Find X3 Neo, Samsung S20, Iphone 12 of toch een Sony Xperia 1 II? Op deze pagina kun je eenvoudig tot drie smartphones met elkaar vergelijken.

Telefoon specs vergelijken

Wanneer je twee of drie smartphones hebt gekozen om te vergelijken, zie je de specs van de smartphones in een tabel verschijnen. Je ziet specificaties over o.a. het besturingssysteem, de afmetingen, het scherm, de accu, de camera en de opties voor verbindingen. Ook de prijs kun je zien, die staat bovenaan, vlak onder de afbeeldingen van de telefoons. Kies je voor een abonnement van Tele2? Dan kan het zijn dat er kortingen zijn op de toestellen. Klik op de button ‘Toestel bestellen’.