5G-telefoons
van Tele2

Altijd streamen, vloggen, gamen en videobellen met je bestie in de állerhoogste versnelling? Met ons supersnelle 5G-netwerk kan het! Jouw benodigdheden: een schandalig betaalbaar 5G-netwerk en één van deze sensationele 5G-telefoons.

Wat is 5G

5G is ons nieuwe mobiele netwerk. Het is de opvolger van 4G, en gaat je in de toekomst ongehoord hoge snelheden bieden. Zo zijn jouw mogelijkheden met een 5G-telefoon extra eindeloos. 5G heeft als voordeel dat het niet alleen sneller is, maar ook minder vertraging heeft. Dit betekent dat je down- of upload extra snel start. Oftewel: nul haperingen tijdens het streamen, en met online games ben je de concurrentie altijd een stapje voor.

5G-telefoons bij Tele2

Je kunt steeds meer 5G-telefoons kopen met een schandalig snel en betaalbaar abonnement bij Tele2. In de slider hieronder zie je precies welke 5G-toestellen beschikbaar zijn.

5G-telefoon: iPhone 13

iPhone 13: 5G op je iPhone

iPhones waren altijd al supersnel, maar de nieuwste generaties zijn al helemaal up to speed. Dat komt omdat sinds de iPhone 12, iPhones zijn uitgerust met 5G. Deze 5G-telefoons zijn daarmee ideaal om in topkwaliteit series te streamen, gamen en om foto’s te delen. Zo kun je in combinatie met een Unlimited 5G abonnement streamen tot je een ons weegt. Of erbij neervalt. Aan jou de keuze. ;-)

Samsung Galaxy S21: supersnelle 5G-telefoon

Van Samsung-telefoons weet je één ding zeker: ze gaan als de brandweer. De Galaxy S21, S21 Plus en S21 Ultra zijn al helemaal supersnel. Ze hebben niet alleen de krachtigste hardware van dit moment, maar het zijn ook 5G-telefoons. Op de kraakheldere Dynamic Amoled-displays van de Galaxy S21-telefoons wordt videobellen met vrienden een feestje. En game je online extra vloeiend dankzij 5G én de hoge verversingssnelheid van 120 Hz.

Shop nu de Galaxy S21 5G
Yes! Bestel de 5G OPPO Reno 4 smartphone bij Tele2

OPPO Reno 4: scherp geprijsd 5G-toestel

Bij Tele2 zijn er 5G-telefoons in alle soorten, maten en prijzen. De OPPO Reno 4 is een 5G-toestel dat niet de hoofdprijs kost, maar wel de voordelen heeft van een toptelefoon. Standaard 128GB opslag voor al je foto’s, video’s en apps is natuurlijk al lekker. Maar ook de Quad Camera om in elke situatie het perfecte plaatje te kieken is goud. Net als de briljante 32-megapixel selfiecamera. Perfect om je selfies met de snelheid van het licht je Insta op te slingeren met deze 5G-telefoon.

5G vs. 4G: tel uit je winst!

Ons 4G-netwerk is al supersnel, 5G doet daar een flinke schep bovenop. Net als 4G is 5G landelijk dekkend. Bovendien is het nu al sneller. Het verschil van 5G vs. 4G wordt in de toekomst alleen nog maar groter. Dat komt omdat we straks andere frequenties gaan gebruiken om het 5G-signaal te verspreiden. Jouw winst? Extra snel mobiel internet met een minimale vertraging. Ook op drukke plekken. Zo is je verbinding tijdens videobellen altijd realtime, hapert je online game never-nooit én knal je moeiteloos vlogs je YouTube- of
Instagram-kanaal op.

De beste telefoons

Weet je het nog niet? Wil je andere toestellen een kans geven? Bekijk dan onze beste telefoons van dit jaar.