ONLINE TV

Kijk overal in en om huis, op je smartphone of tablet,
naar al je favoriete TV programma’s! Download Online TV
nu voor iOS of Android!
Bekijk ook onze andere Extra Functionaliteiten.
Alle extra opties

Download online TV

Online TV zit voortaan standaard bij je abonnement voor Interactieve TV. Je kunt de app heel makkelijk downloaden in de App Store of via Google Play. Dit doe je gewoon met je inloggegevens van MijnTele2. Wachtwoord vergeten? Vraag deze dan gemakkelijk op in de app.
Online tv op je tablet of mobiel

Met Online TV kijk je overal in en om huis naar je favoriete TV-zenders. Of je nu live mee wilt koken met jouw favoriete TV-kok of, waar anders dan in bad, lekker een soapserie wilt kijken; het kan allemaal! Online TV van Tele2 is een simpele app die je gemakkelijk kunt installeren op je Smartphone of Tablet en koppelt aan jouw Internet en Interactieve TV abonnement van Tele2. Heb je nog geen Internet en Interactieve TV van Tele2? Lees dan de informatie over internet bellen en tv van Tele2.

EEN UITGEBREID ZENDERAANBOD

Met Online TV van Tele2 bekijk je natuurlijk de meest populaire tv-zenders, overal in en om huis. Zo kijk je onder andere naar: NPO 1, 2 en 3, RTL 4, 5, 7 en 8, SBS6, SBS9, Veronica, NET5, FOX en National Geographic.
Bekijk het zenderoverzicht

ALLE EXTRA
OPTIES

Online TV is slechts één van de extra functionaliteiten die wij aanbieden. Bekijk ook onze andere functionaliteiten zoals: Opnemen en Pauzeren of de Verbindingsset waarmee je overal in huis televisie kunt kijken zonder een wirwar van kabels!
Alle extra opties

Veelgestelde vragen

Wat heb ik nodig voor Online TV?

– Interactieve TV van Tele2. Online TV werkt niet als je Digitale TV hebt

– Een Apple apparaat (iPhone, iPad of iPod Touch) die draait op iOS met versie 8.0 en hoger of een Android apparaat met versie 4.3 of hoger.

– Een Draadloos Modem of een losse draadloze router die is aangesloten op je modem. Zo verbind je je tablet of smartphone draadloos met internet.

– Een MijnTele2 account waarmee je in de app kunt inloggen.

– De Online TV app: die download je gratis in de App Store of Google Play Store.

Ik heb nog geen Interactieve TV van Tele2, hoe kan ik mijn abonnement upgraden?

Heb je alleen Internet of Bellen van Tele2, dan kun je de Online TV app van Tele2 wel al downloaden. Je kunt dan de TV gids en Videotheek catalogus raadplegen, maar geen video afspelen. Upgrade je abonnement naar Interactieve TV, dan kun je echt tv-kijken via Online TV. Een upgrade bestel je hier.

Hoe moet ik de app installeren?

– Download de Online TV app in de App Store of Google Play Store.

– Open de app en log in met je MijnTele2 gebruikersnaam en wachtwoord. Tip: voeg aan je gebruikersnaam geen @versatel/@zonnet/@tele2.nl toe.

– Je kunt de app nu gebruiken.

Inloggen lukt niet?

Lukt het niet om in te loggen op Online TV? Dan kloppen je gebruikersnaam of wachtwoord misschien niet. Die kun je hier opvragen.

MijnTele2 gebruikersnaam vergeten

MijnTele2 wachtwoord vergeten

Werkt Online TV op mijn apparaat?

Online TV werkt op zowel Apple apparaten (iPhone, iPad of iPod Touch) als op Android apparaten. Voor Apple is een versie van iOS 6.0 met 8.0 of hoger nodig, voor Android een versie van 4.0 met 4.3 of hoger.

Check dus even welke versie van het besturingssysteem je hebt.

Betaal ik extra voor Online TV?

Nee, Online TV is onderdeel van Interactieve TV, je betaalt er niets extra’s voor.

Ik heb geen beeld, of geen scherp beeld. Wat nu?

Je bent waarschijnlijk niet verbonden met je vaste netwerk of je hebt te weinig bandbreedte. Zorg dat je wi-fi verbinding in orde is, en dat je signaal sterk genoeg is. Kijk hier voor het instellen van je wi-fi. Helpt dat niet? Check dan welke internetfunctionaliteiten je tegelijkertijd gebruikt (tv-kijken en opnemen tellen ook!) en of je dat kunt verminderen.

Kan ik met Online TV ook iets huren in de Videotheek?

Het huren van films doe je op je decoder, maar deze kun je dan wel (verder) afspelen in de App. Klik hiervoor op On Demand in het hoofdmenu.

Op hoeveel apparaten kan ik tegelijkertijd Online TV kijken?

Je kunt op drie verschillende apparaten gebruik maken van Online TV. Als je een vierde apparaat wilt aanmelden, moet je dus eerst een ander apparaat afmelden.

Kan ik via elke internetverbinding Online TV kijken op mijn tablet?

Online TV werkt alleen met de internetverbinding van Tele2 bij je thuis. Niet met 3G of 4G van Tele2. En ook niet met een verbinding van een andere provider.

Kan ik met de app mijn Interactieve TV-ontvanger bedienen?

Nee, dat kan niet.

Kan ik radio luisteren via de app?

Nee, je kunt alleen live TV kijken.

Kan ik met de app programma’s opnemen en deze afspelen of gebruik maken van Programma gemist?

Opnemen is alleen mogelijk op je decoder met Opnemen en Pauzeren. In de Online TV app kun je wel gemiste tv programma’s afspelen. Klik hiervoor op Gemist in het hoofdmenu, selecteer vervolgens een zender om de beschikbare programma’s af te spelen.

Kan ik met Online TV ook TV kijken op mijn computer?

Nee, Online TV is alleen voor je smartphone of tablet.