INTERNET &
TV-ABONNEMENT

Tele2 en T-Mobile vormen één bedrijf, en dat is goed nieuws voor jou. We bundelen onze krachten op het gebied van netwerken, kennis en expertise. Zodat we jou als klant nog meer kunnen bieden, zoals goedkoop en supersnel internet. Klinkt goed toch!

  • Supersnel internet tot 1000 Mbit/s
  • Interactieve TV boordevol handige functies
  • Altijd en overal TV-kijken met een handige app
  • Extra voordeel in combinatie met een mobiel abonnement

Wat krijg je bij jouw TV-abonnement

Je TV-abonnement sluit je bij Tele2 altijd af in combinatie met een internetaansluiting. Dit noemen we Internet & TV. Bij je TV-abonnement krijg je in elk geval altijd de volgende opties:

Tv met afstandbediening

Interactieve TV

Stel je eigen tv-avond samen met Interactieve TV. Maak gebruik van de interactieve tv-gids. Er is altijd wel wat te kijken of te luisteren met meer dan 52 tv- en 40 radiozenders. En anders pak je toch gewoon een filmpje via de Videotheek. De Interactieve TV-ontvanger (t.w.v. € 150) krijg je in bruikleen.

TV met beeld wat heel scherp is

HD-zenders

Ben jij een televisieliefhebber voor wie de hoge beeldkwaliteit van interactieve TV nog niet hoog genoeg is? Je ontvangt nu standaard minimaal 19 HD-zenders. In ons zenderoverzicht zie je welke HD-zenders je ontvangt.

TV met allerlei videos op het scherm

Videotheek

Met de Videotheek huur je eenvoudig films en series on demand, waaronder de nieuwste Hollywood Blockbusters. Het filmaanbod wordt elke week ververst en bestaat uit meer dan 1000 films en series. Voor het huren van een film hoef je de deur niet meer uit!

Tv met programma gemist op het beeldscherm

Programma gemist

Met Programma gemist kun je tot 10 dagen na een uitzending gratis en onbeperkt programma’s terugkijken. Dit geldt voor de zenders: NPO1, 2 en 3, SBS6, Net5 en Veronica.

Kies je voor TV Light of TV basis?

TV Light - 20 zenders

Kijk alleen wat je wil zien en betaal minder met TV Light. Met TV Light ontvang je de 20 populairste tv-zenders, waarvan 19 in HD. Verder krijg je standaard toegang tot Online TV, Programma Gemist en de Videotheek. Wil je meer? Breid dan uit met een extra zenderpakket.

Tv met keuze iconen basis of light pakket

TV Basis - 52 zenders

TV Basis is ons meest gekozen TV-pakket. Met TV Basis ontvang je 52 tv-zenders, waarvan 27 in HD. Verder krijg je standaard toegang tot Online TV, Programma Gemist en de Videotheek. Wil je meer? Breid dan uit met een extra zenderpakket.

Uitbreidingsopties bij interactieve TV

Keuze uit talloze opties. Wat dacht je van …

Icoon van pauze-teken

TV Opnemen & Pauzeren

Je favoriete serie opnemen, live tv pauzeren, terug- en vooruit spoelen? Kies dan voor de Harddisk Recorder.

Meerder tvs in een icoontje

Kijken op meerdere tv's

Wil je op meerdere tv’s tegelijk tv-kijken? Geen probleem. Je kunt uitbreiden tot maximaal 3 tv’s.

Icoon poppetje met headphones op

Powerplugs

Een gemakkelijke oplossing om de kabels tussen je modem en je Interactieve Decoder weg te werken.

Icoon pakketje met een plus-teken

Pluspakket

Het Pluspakket bevat heel veel extra tv-zenders voor de hele familie! Zoals Discovery World, Journaal 24 en Telekids.

Icoon met logo van Ziggo sport totaal

Ziggo Sport Totaal

Met Ziggo Sport Totaal volg je de beste buitenlandse voetbalcompetities, maar zie je ook de grootste wedstrijden en toernooien uit het golf, darts, tennis, formule 1 en meer!

Icoon Film1

Film1

Met een abonnement op Film1, dé filmzender van Nederland, kun je 24 uur per dag, 7 dagen in de week onbeperkt films kijken!

Combineer abonnementen en krijg extra voordelen

Combineer meerdere mobiel abonnementen van Tele2 of combineer met T-Mobile Thuis op hetzelfde adres. Dan krijg je maandelijks extra’s met Tele2 Klantvoordeel!

  • Tot 5GB extra data p/mnd per mobiel abonnement
  • € 5 extra korting p/mnd op T-Mobile Thuis