INTERNET +
TV-ABONNEMENT

Hoi, Tele2 heet nu Odido. De nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV. Op zoek naar een nieuw Internet + TV abonnement? Easy! Supersnel internet, interactieve TV met meer dan 64 zenders en allemaal handige extra's vind je bij Odido. Heb je al een Tele2 Thuis abonnement? Die blijft onveranderd en vind je gewoon in Mijn Tele2 Thuis.

Odido

Dit krijg je bij een TV-abonnement

64 zenders (waarvan 59 in HD), gratis ESPN en handige functies en extra zenderpakketten. Dat is waar je met een TV-abonnement van Odido op kunt rekenen. Je krijgt dit abonnement altijd in combinatie met een internetaansluiting: Internet + TV noemen we dat. Hier vertellen we je er alles over.

Tv met afstandbediening

Interactieve TV

Met een TV-abonnement van Odido is Interactieve TV de standaard. Zo stel je je eigen tv-avond samen en heb je standaard 64 zenders. Waarvan maar liefst 59 in kraakhelder HD. Ook sportzender ESPN krijg je er standaard bij.

TV met beeld wat heel scherp is

Interactief TV-abonnement met of zonder Mediabox

Met Interactieve TV van Odido heb je zelf de keuze om een Mediabox te gebruiken. Wil je geen kabels? Dan kun je ook zonder Mediabox interactief tv-kijken. Met de smart-tv app van Odido heb je precies dezelfde mogelijkheden. Oh, en het is ook nog eens goedkoper.

Afstandsbediening

Extra zenderpakketten

Met het goedkope TV-abonnement stel je elke maand weer je ideale pakket samen. Naast het basispakket kun je een heleboel andere zenders toevoegen aan je abonnement. Formule 1 kijken? Regel het met Viaplay. Check ESPN Compleet of Ziggo Sport Totaal als je liever voetbal of andere sporten kijkt. En zo zijn er nog veel meer mooie pakketten en mogelijkheden.

TV met allerlei videos op het scherm

Odido On Demand

Is er even niets op tv? Bepaal zelf je tv-gids door een film of serie te huren met On Demand. Dé plek waar alle blockbusters en trending films en series te vinden zijn. De gehuurde films kun je maximaal 24 of 48 uur kijken. Mooier wordt het niet.

Tv met programma gemist op het beeldscherm

Programma gemist

Je favoriete show gemist? Iets te laat ingeschakeld bij die spannende serie? No problemo! Met Programma Gemist van Odido kun je uitzendingen tot zeven dagen gratis terugkijken. Met Begin Gemist start je een live uitzending opnieuw. Superhandig.

Zelf TV-abonnementen vergelijken Bij Odido

Bij Odido kun je in allerlei combinaties een TV-abonnement afsluiten. Zo is er altijd wel een abonnement dat perfect bij je past. Met Internet + TV heb je een betaalbaar TV-abonnement in combinatie met supersonisch internet tot wel 8 Gbit/s. Wil je ook je vaste telefoon aanhouden? Dan kun je gaan voor Internet, TV + Vast Bellen. Nummerbehoud? Fiksen we natuurlijk gratis voor je. Je kunt ook voor Mobiel + Vast Internet + TV gaan. Perfect als je ook een telefoonabonnement zoekt. Zo combineer je meteen gigantisch veel voordeel. Van Unlimited Data tot andere mooie deals.

Te gekke opties bij Interactieve TV

Met een TV-abonnement van Odido heb je gigaveel extra opties om je abonnement he-le-maal naar je hand te zetten. Naast de premium zenderpakketten kun je voor nóg meer moois gaan. Wat te denken van opnemen in de cloud? Zo kijk je opgenomen programma’s ook terug via de TV Anywhere App. Ook handig: kijkprofielen. Zo geeft je TV-abonnement je straks allemaal kijktips waar je ook echt wat aan hebt.

De vetste opties op een rij? Komen ze!

Icoon van pauze-teken

Zenderoverzicht

Alle zenders makkelijk te vinden op één plek

Meerder tvs in een icoontje

Draadloos TV kijken

Draadloos tv-kijken zonder kastje met de smart-tv app van Odido

Icoon poppetje met headphones op

TV Anywhere App

Dé app om overal in de EU gratis tv te kijken op je telefoon of tablet

Icoon pakketje met een plus-teken

Programma Gemist

Kijk uitzendingen tot 7 dagen terug met Programma Gemist.

Icoon met logo van Ziggo sport totaal

Begin gemist?

Start een live uitzending opnieuw met Begin Gemist

On demand

On demand

Stel je eigen tv-gids samen met On Demand

Heb je TV van Tele2?

Heb je een TV-abonnement van Tele2? Goed nieuws. Voor jou verandert er helemaal niks nu Tele2 en Odido één bedrijf zijn. Voor vragen kun je nog steeds terecht bij de vertrouwde Klantenservice van Tele2.  

Veelgestelde vragen

 • Dat kan bij Odido. Kijk voor alle mogelijkheden op odido .nl/internet

 • Helemaal niets. Je abonnement en de voorwaarden blijven precies hetzelfde. Tele2 Thuis blijft Tele2 Thuis.

 • Nee, er verandert niets aan je netwerk. Ook bij Odido profiteer je van dezelfde voordelen en ben je overal bereikbaar. Nieuwsgierig naar de dekking van het Odido netwerk? Dan kun je die nu bekijken op de Odido dekkingspagina.

 • De dekkingskaart kun je nu bekijken op de Odido dekkingspagina.

 • We laten je graag zien dat het anders kan, menselijker. Begrijpelijk en makkelijk, zodat iedereen kan meedoen en daar plezier aan beleeft. Ieder op een eigen manier. En daar past een nieuwe naam bij.

 • Odido biedt het beste van Mobiel, Glasvezel en TV, bereikbaar voor iedereen. Bij Odido profiteer je van dezelfde voordelen als bij Tele2. Alleen geeft Odido je ook toegang tot supersnel Glasvezel, in de stad en ver daarbuiten. En kunnen opa en oma gewoon in het familieabonnement. Bovendien heeft Odido niet 1, maar 4 Unlimited abonnementen. En 3 abonnementen met databundels. Zodat er altijd 1 bij je past. En dan kun je vanaf nu ook nog naar een van de Odido shops!

 • Alles wat te maken heeft met je abonnement, voorwaarden en tarieven blijft hetzelfde. Want we zijn nieuw, maar toch ook weer niet. Met miljoenen klanten zijn we al behoorlijk ervaren. Dus al het goede blijft, natuurlijk. En er komen steeds meer nieuwe mogelijkheden bij. Bijvoorbeeld dat je nu ook naar de Odido Shops kunt.

  Thuis
  Heb je een Tele2 abonnement voor thuis? Dan verandert er niets voor je. Je thuis abonnement blijft onveranderd en voor vragen kun je nog steeds contact opnemen met de Klantenservice van Tele2 thuis.

 • We heten dus vanaf nu Odido. Maar je abonnement verandert niet. Je belminuten, sms’jes en databundels blijven hetzelfde. De einddatum van je contract blijft ook gelijk. En wel zo belangrijk: de tarieven ook. Dat vinden we normaal. Fijn om te lezen, toch?     

 • Odido is de nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV in Nederland, voorheen bekend als Tele2. Wat is er veranderd? Je hebt bij Odido de keuze uit 4 unlimited abonnement en je kunt onze service 24/7 bereiken. Verder blijf je natuurlijk profiteren van dezelfde voordelen die je gewend bent van Tele2.