Inloggen
Webmail

Eenvoudig je webmail bekijken.

Inloggen
MijnTele2

Kies eerst het product waarvoor je wilt inloggen op MijnTele2.

Glasvezel
internet

rennende man voor glasvezel internet
Tele2 Glasvezel

Snel, sneller, snelst. Glasvezel internet is de toekomst! Hoezo? Met internet via glasvezel kun je meer data verbruiken dan ooit. Dat is nodig, want ons dataverbruik groeit enorm, omdat we simpelweg meer uploaden en downloaden en bovendien kijken we steeds meer tv. Hiervoor heb je een supersnelle, stabiele en betrouwbare verbinding nodig en dat biedt glasvezel. Je kunt bij Tele2 kiezen voor glasvezel internet in verschillende snelheden, dus je vindt altijd internet dat bij je past. Ook mooi meegenomen: het 4-in-1 glasvezelpakket van Tele2 is het goedkoopste pakket van Nederland!

Naar de shop
glasvezel internet modem
Snelheid glasvezel internet

Met Tele2 Glasvezel kies je voor supersnel Internet tot wel 100Mb/s. Het voordeel van glasvezel is dat je sneller kunt up- en downloaden dan bij alle andere soorten internet. Dit komt omdat ieder huishouden zijn eigen glasvezel aansluiting heeft. Zo wordt je internet niet vertraagd door de buurtjes. Want glasvezel internet heb je natuurlijk het liefst helemaal voor jou alleen.

Kies uit drie verschillende  snelheden

We bieden je drie verschillende snelheden als het om internet via glasvezel gaat. De opties zijn:

rokende autoband voor glasvezel internet
  • 40 Mb/s

    Voor stabiel up- en downloaden

  • 60 Mb/s

    Voor fervente downloaders en online gamers

  • 100 Mb/s

    Voor de echte snelheidsmaniakken

Glasvezel uitbreiden?

Glasvezel internet van Tele2 is met glasvezel televisie, een vast telefoon abonnement en een mobiel sim only abonnement uit te breiden tot een übercompleet 4-in-1 glasvezelpakket. Bovendien kun je jezelf, je computer en je bestanden optimaal beschermen tegen virussen en ander internet gespuis met de Veiligheid & Back-up uitbreidingsoptie voor internet via glasvezel. Bekijk nu alle uitbreidingsmogelijkheden in de shop.

televisie en smartphone

INTERNET GLASVEZEL
GEBRUIKSKLAAR
SERVICE

Met de Gebruiksklaar Service hoef je je geen zorgen te maken over je overstap naar Tele2 Glasvezel. Van bestelling tot en met gebruik helpt Tele2 je met alles. En dan zorgen we er ook nog eens voor dat je glasvezel internet supersnel geleverd wordt. Haal de toekomst nu binnen no-time in huis.

pakketbezorgver muur

Doe onze postcodecheck

Wil je weten uit welke Glasvezel-pakketten je kunt kiezen op jouw adres? Doe dan nu de postcodecheck.

Check je postcode