GLASVEZEL
VAN T-MOBILE

Tele2 en T-Mobile vormen één bedrijf. We bundelen onze krachten op het gebied van netwerken, kennis en expertise. Zo kunnen we je nóg meer bieden. Zoals goedkoop en supersnel glasvezelinternet. Nice, toch? 

 • Haal ongekende snelheid in huis met Glasvezel van T-Mobile
 • Supersnel en stabiel internet tot maar liefst 1 Gbit/s
 • Met of zonder TV en Vast Bellen te bestellen
 • Extra voordeel in combinatie met een mobiel abonnement
Glasvezel van T-Mobile

Glasvezel internet

Next-level internet dat altijd de hoogste snelheid haalt. Zelfs als je uploadt. En als je met meerdere mensen thuis streamt, online gamet, browset en downloadt. Het kan met Glasvezel. Hier lees je alles wat je moet weten over dit supersnelle internet voor thuis.

 

Dit moet je weten over Glasvezel

Glasvezel is het internet van de toekomst. Hoezo? Je internet gaat letterlijk zo snel als het licht, want Glasvezel stuurt data door via lichtsignalen. Dat gaat extra snel en is nog zuiniger ook. Andere netwerken doen dat met stroomsignalen, wat langzamer is én meer energie kost. Glasvezel is bovendien minder gevoelig voor storingen en heeft door zijn hoge snelheid van maximaal 1 Gbit/s meer bandbreedte. Zo heeft écht elk apparaat bij je thuis de best mogelijke verbinding. Oftewel: hallo in de hoogste snelheid gamen, surfen en streamen!

Daarom kies je voor Glasvezel

snel internet

Ongekend snel internet

Glasvezel internet is supersnel. Je internet met een maximale snelheid van een whopping 1 Gbit/s. Genoeg snelheid voor elk apparaat thuis. Van je laptop en telefoon tot je slimme speaker en tv. Perfect om alles uit die handige gadgets te halen.

keuzevrijheid abonnement

Stabiele verbinding

Glasvezel is het meest stabiele internet dat je kunt krijgen. Dat komt omdat je de aansluiting helemaal voor jezelf hebt. Die deel je niet met buren, zoals bij andere netwerken. Ook als de buren online zijn, ga je online als de brandweer. Gas erop!

goed internet

Klaar voor wat komen gaat

Glasvezel IS al supersnel. En het wordt alleen nog maar sneller. De komende jaren kan je mogelijk nog sneller internet krijgen via je glasvezelaansluiting. Oh, en wist je al dat uploaden even snel gaat als downloaden? Zo hapert je verbinding never nooit meer als je videobelt met je bestie.

Combineer abonnementen en krijg extra voordelen

Combineer meerdere mobiel abonnementen van Tele2 of combineer met T-Mobile op hetzelfde adres. Dan krijg je maandelijks extra’s met Tele2 Klantvoordeel!

 • Tot 5 GB extra data p/mnd per mobiel abonnement
 • € 5 extra korting p/mnd op T-Mobile abonnement voor Thuis

Het beste van Tele2, óók bij T-Mobile

Tele2 en T-Mobile zijn één bedrijf. Daarom kun je ook met Glasvezel van T-Mobile rekenen op de voordelen die je van Tele2 gewend bent. Dit hebben we voor jou in petto:

overstapservice Tele2

Supersnel én flexibel internet

Glasvezel internet is niet alleen supersnel, maar ook betaalbaar. Zo heb je voor de beste prijs het snelste internet.

Klantvoordeel

Klantvoordeel

Heb je al andere abonnementen van Tele2 of T-Mobile? Dan krijg je extra voordeel, zoals korting op je abonnement voor Internet, meer zenderpakketten en extra data! Check hier alles over Klantvoordeel.

 

installatiegarantie

Overstappen

We zijn blij met jou als klant. Daarom maken we de overstap zo soepel mogelijk. Zodat je zo kort mogelijk offline bent. Of je nu voor Glasvezel internet gaat of een nieuw telefoonabonnement, we verhuizen je zo smooth as possible.

Check snel of Glasvezel op je adres beschikbaar is

Glasvezel internet is op steeds meer plaatsen in Nederland beschikbaar. De komende jaren sluit T-Mobile zelfs een miljoen woningen aan op dit allerbeste vaste internet. Wil je weten of Glasvezel op jouw adres beschikbaar is? Doe de postcodecheck, dan weet je binnen een minuut het antwoord.

Handige info over het glasvezelnetwerk

Steeds meer steden, dorpen en wijken zijn aangesloten op een glasvezelnetwerk. Krijg je Glasvezel van T-Mobile? Dan zit je goed voor het snelste internet voor een lage prijs. Perfect om eindeloos te streamen. Of om altijd zonder te haperen online te gamen. Videobellen met werk terwijl de rest thuis ook online is? Met Glasvezel hapert het geen moment. Bij T-Mobile krijgt je woning zijn eigen glasvezelaansluiting. Die deel je niet met buren, waardoor je altijd de topsnelheid haalt. Of je nu up- of downloadt!

Glasvezelmodem

We won't stop till everyone is connected

Nog meer goed nieuws. T-Mobile is druk bezig nóg meer woningen aan te sluiten op Glasvezel. Binnen vijf jaar zijn nog eens een miljoen huishoudens aangesloten. Zit jouw adres er nog niet bij? Wie weet komt daar snel verandering in.

Veelgestelde vragen

 • Glasvezel is vast internet voor thuis, waarbij je woning is aangesloten op een glasvezelnetwerk. Bij Glasvezel wordt data uitgewisseld door middel van lichtsignalen door een glasvezelkabel. Dit gaat met de snelheid van het licht.

 • Smaken verschillen. Wij denken dat T-Mobile de beste Glasvezel provider is. Daar krijg je snel en stabiel Glasvezel voor een scherpe prijs en kun je rekenen op extra voordeel als je al andere abonnementen van T-Mobile of Tele2 hebt.

 • Bij Glasvezel wordt data uitgewisseld door middel van lichtsignalen. Dit gaat met de snelheid van het licht.

 • Glasvezel is sneller, stabieler en milieuvriendelijker dan andere netwerken. Dit komt omdat Glasvezel data uitwisselt met lichtsignalen. Andere netwerken doen dat met stroomsignalen. Dat is storingsgevoeliger, verbruikt meer energie en langzamer.

 • Glasvezel van T-Mobile heeft op dit moment een maximale snelheid van 1 Gbit/s. Dat staat gelijk aan 1 Gbit/s. Wetenschappers zijn druk bezig de grenzen van Glasvezel te verleggen. Zo worden er in laboratoria in testomgevingen al snelheden bereikt van maar liefst 319 terabit per seconde. Ter vergelijking: 1 terabit staat gelijk aan 1000 gigabits.

 • Bij T-Mobile heb je al Glasvezel vanaf € 30 per maand.

 • Dat verschilt per adres. Doe de postcodecheck om te weten of Glasvezel op jouw adres beschikbaar is of komt.

 • Dit weet je binnen een minuut door de postcodecheck te doen.

   

 • Glasvezel geeft data door met lichtsignalen. Een kabel doet dit met stroomsignalen. Dit is langzamer, storingsgevoeliger en kost meer energie.

 • Glasvezel wordt eerst bij je in de straat aangelegd. Daarna wordt de kabel doorgetrokken tot aan je woning, maar daar moet je wel eerst toestemming voor geven. Daarna komt een monteur op afspraak langs om de kabel je woning in te trekken en om een glasvezelaansluitpunt te installeren.

 • Het is nog niet overal beschikbaar, maar daar komt snel verandering in.

 • Dat verschilt per adres. Doe de postcodecheck om te zien of Glasvezel op je adres beschikbaar is. Je ziet dan welke abonnementen beschikbaar zijn.