GLASVEZEL
VAN ODIDO

Hoi, Tele2 heet nu Odido. De nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV. Op zoek naar een nieuw Glasvezel abonnement? Easy! Supersnel Glasvezel en allemaal handige extra's vind je bij Odido. Heb je al een Tele2 Thuis abonnement? Die blijft onveranderd en vind je gewoon in Mijn Tele2 Thuis.

Odido

Glasvezelinternet

Internet dat altijd de hoogste snelheid haalt. Zelfs als je uploadt. En als je met meerdere mensen thuis streamt, online gamet, browset en downloadt. Het kan met Glasvezel. Hier lees je alles wat je moet weten over dit supersnelle internet voor thuis.

Dit moet je weten over Glasvezel

Glasvezel is het internet van de toekomst. Hoezo? Je internet gaat letterlijk zo snel als het licht, want Glasvezel stuurt data door met lichtsignalen. Dat gaat extra snel en is nog zuiniger ook. Andere netwerken doen dat met stroomsignalen, wat langzamer is én meer energie kost. Glasvezel is bovendien minder gevoelig voor storingen en heeft door zijn hoge snelheid van maximaal 8 Gbit/s meer bandbreedte. Zo heeft écht elk apparaat bij je thuis de best mogelijke verbinding. Met andere woorden: hallo in de hoogste snelheid gamen, surfen en streamen!

Daarom kies je voor Glasvezel Nu bij Odido

snel internet

Ongekend snel internet

Glasvezelinternet is supersnel. Je internet met een maximale snelheid van een whopping 8 Gbit/s. Genoeg snelheid voor elk apparaat thuis. Van je laptop en telefoon tot je slimme speaker en tv. Perfect om alles uit die handige gadgets te halen.

keuzevrijheid abonnement

Stabiele verbinding

Glasvezel is het stabielste internet dat je kunt krijgen. Dat komt omdat je de aansluiting helemaal voor jezelf hebt. Die deel je niet met buren, zoals bij andere netwerken. Ook als de buren online zijn, ga je online als de brandweer. Gas erop!

goed internet

Klaar voor wat komen gaat

Glasvezel is al supersnel. En het wordt alleen nog maar sneller. De komende jaren kun je mogelijk nog sneller internet krijgen met je glasvezelaansluiting. Oh, en wist je al dat uploaden even snel gaat als downloaden? Zo hapert je verbinding never nooit meer als je videobelt.

Het beste van Tele2, óók bij Odido

Tele2 is Odido geworden. Daarom kun je ook met Glasvezel van Odido rekenen op de voordelen die je van Tele2 gewend bent. Dit hebben we voor je in petto:

overstapservice Tele2

Supersnel én flexibel internet

Glasvezelinternet is niet alleen supersnel, maar ook betaalbaar. Zo heb je voor de beste prijs het snelste internet.

Klantvoordeel

Klantvoordeel

Heb je al andere abonnementen van Odido? Dan krijg je extra voordeel, zoals korting op je abonnement voor Internet, meer zenderpakketten en extra data. Check hier alles over Klantvoordeel.

installatiegarantie

Overstappen

We zijn blij met je als klant. Daarom maken we de overstap zo soepel mogelijk. Zodat je zo kort mogelijk offline bent. Of je nu voor Glasvezel gaat of een nieuw telefoonabonnement, we verhuizen je soepel.

Check snel of Glasvezel op je adres beschikbaar is

Glasvezelinternet is op steeds meer plaatsen in Nederland beschikbaar. De komende jaren sluit Odido zelfs een miljoen woningen aan op dit allerbeste vaste internet. Wil je weten of Glasvezel beschikbaar is op je adres? Doe de postcodecheck, dan weet je binnen een minuut het antwoord.

Handige info over het glasvezelnetwerk

Steeds meer steden, dorpen en wijken zijn aangesloten op een glasvezelnetwerk. Krijg je Glasvezel van Odido? Dan zit je goed voor het snelste internet voor een lage prijs. Perfect om eindeloos te streamen. Of om altijd zonder haperen online te gamen. Videobellen met werk terwijl de rest thuis ook online is? Met Glasvezel hapert het geen moment. Bij Odido krijgt je woning zijn eigen glasvezelaansluiting. Die deel je niet met buren, waardoor je altijd de topsnelheid haalt. Of je nu up- of downloadt!

Glasvezelmodem

Ons doel: één miljoen woningen aansluiten

Nog meer goed nieuws. Odido is druk bezig nóg meer woningen aan te sluiten op Glasvezel. We mikken op een miljoen huishoudens in de komende vijf jaar. Zit je adres er nu nog niet bij? Grote kans dat daar snel verandering in komt.

Veelgestelde vragen

 • Dat kan bij Odido. Kijk voor alle mogelijkheden op odido .nl/internet

 • Helemaal niets. Je abonnement en de voorwaarden blijven precies hetzelfde. Tele2 Thuis blijft Tele2 Thuis.

 • Nee, er verandert niets aan je netwerk. Ook bij Odido profiteer je van dezelfde voordelen en ben je overal bereikbaar. Nieuwsgierig naar de dekking van het Odido netwerk? Dan kun je die nu bekijken op de Odido dekkingspagina.

 • De dekkingskaart kun je nu bekijken op de Odido dekkingspagina.

 • We laten je graag zien dat het anders kan, menselijker. Begrijpelijk en makkelijk, zodat iedereen kan meedoen en daar plezier aan beleeft. Ieder op een eigen manier. En daar past een nieuwe naam bij.

 • Odido biedt het beste van Mobiel, Glasvezel en TV, bereikbaar voor iedereen. Bij Odido profiteer je van dezelfde voordelen als bij Tele2. Alleen geeft Odido je ook toegang tot supersnel Glasvezel, in de stad en ver daarbuiten. En kunnen opa en oma gewoon in het familieabonnement. Bovendien heeft Odido niet 1, maar 4 Unlimited abonnementen. En 3 abonnementen met databundels. Zodat er altijd 1 bij je past. En dan kun je vanaf nu ook nog naar een van de Odido shops!

 • Alles wat te maken heeft met je abonnement, voorwaarden en tarieven blijft hetzelfde. Want we zijn nieuw, maar toch ook weer niet. Met miljoenen klanten zijn we al behoorlijk ervaren. Dus al het goede blijft, natuurlijk. En er komen steeds meer nieuwe mogelijkheden bij. Bijvoorbeeld dat je nu ook naar de Odido Shops kunt.

  Thuis
  Heb je een Tele2 abonnement voor thuis? Dan verandert er niets voor je. Je thuis abonnement blijft onveranderd en voor vragen kun je nog steeds contact opnemen met de Klantenservice van Tele2 thuis.

 • We heten dus vanaf nu Odido. Maar je abonnement verandert niet. Je belminuten, sms’jes en databundels blijven hetzelfde. De einddatum van je contract blijft ook gelijk. En wel zo belangrijk: de tarieven ook. Dat vinden we normaal. Fijn om te lezen, toch?     

 • Odido is de nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV in Nederland, voorheen bekend als Tele2. Wat is er veranderd? Je hebt bij Odido de keuze uit 4 unlimited abonnement en je kunt onze service 24/7 bereiken. Verder blijf je natuurlijk profiteren van dezelfde voordelen die je gewend bent van Tele2.