Mobiel abonnement
Tarieven

De onderstaande tarieven zijn geldig vanaf 25 maart 2020. De tarieven zijn exclusief telefoon, de kosten voor je telefoon worden hierbij opgeteld. Een gesprek wordt altijd naar boven afgerond op hele minuten. Dus als je 1 minuut en 24 seconden hebt gebeld, dan betaal je 2 minuten. De tarieven gelden onder voorbehoud van wijzigingen, drukfouten en zijn inclusief btw.

Databundels

Prijzen gelden bij een contract van 24 maanden. Voor € 2 per maand extra kun je een maandelijks opzegbaar contract nemen.

Bundel Prijs*
1GB Data + 200 Bel/SMS
€ 8,-
1GB Data + Unlimited Bel/SMS
€ 11,-
7GB Data + 200 Bel/SMS
€ 13,-
7GB Data + Unlimited Bel/SMS
€ 16,-
20GB Data + 200 Bel/SMS
€ 17,-
20GB Data + Unlimited Bel/SMS
€ 20,-
Unlimited Data + Unlimited Bel/SMS
€ 25,-

*Bij een contract van 24 maanden. Voor € 2,- per maand extra kun je een maandelijks opzegbaar contract nemen.


Extra Databundels Voor 1GB, 7GB of 20GB abonnementen

Is je databundel op, maar wil je toch snel internet houden? Koop dan voor de resterende maand een Extra Databundel. De bundels zijn geldig tot je nieuwe bundels ingaan.

Extra databundels Actie Kosten
Extra Data 100MB
Via MijnTele2

Of sms 100 naar 1280
€ 3,-
Extra Data 500MB
Via MijnTele2

Of sms 500 naar 1280
€ 6,-
Extra Data 2GB
Via MijnTele2

Of sms 2 naar 1280
€ 10,-
Extra Data 5GB
Via MijnTele2

Of sms 5 naar 1280
€ 15,-
Extra Data 10GB
Via MijnTele2

Of sms 10 naar 1280
€ 20,-
24 Uur Unlimited Data (geldig in NL en tot 1.1GB per 24 uur in de EU)
Via MijnTele2

Of sms 24 UNL naar 1280
€ 3,-

In de MijnTele2 app kun je zien hoeveel dagen je nog hebt tot de volgende factuurperiode. Op basis daarvan kies je de Extra Databundel die het beste bij je verbruik past. Je kunt je verbruik van je huidige bundel en je Extra Databundel zien in de MijnTele2 app.


BundelBooster Voor Unlimited abonnementen

Heb je een Unlimited Data abonnement? Dan krijg je van ons bij gebruik van meer dan 5GB per dag een sms’je. Hierin staat hoe je gemakkelijk een gratis BundelBooster aan kunt vragen. Zo voorkomen we misbruik, zodat jij de best mogelijke internetverbinding houdt!

Bundel Actie Kosten
BundelBooster
€ 0,-

*Heb je een Unlimited Data abonnement? Dan krijg je van ons bij gebruik van meer dan 5GB per dag een sms’je, hierin staat hoe je gemakkelijk een gratis BundelBooster aan kunt vragen. Hiermee voorkomen we misbruik, zodat jij de best mogelijke internet verbinding houdt!


Overige tarieven

Buiten-de-bundel kosten

De Bel/SMS bundels bevatten alleen belminuten en sms’jes naar Nederlandse mobiele nummers, vaste telefoonnummers en naar voicemail. Gesprekskosten worden naar boven afgerond op hele minuten. Je belminuten vervallen na 1 maand. Buiten de bundel bellen kost € 0,25 per minuut en sms’en kost € 0,25 per sms. Sms-diensten en andere betaalde diensten worden als buiten-de-bundel kosten verrekend. Bij het afsluiten van een nieuw abonnement met telefoon betaal je eenmalige aansluitkosten van € 30. De aansluitkosten voor een Sim Only-abonnement zijn € 20.

Buitenland

Voor internetten, bellen en sms’en in, naar en vanuit het buitenland gelden andere tarieven.

Oude tarieven

Onderstaande prijsplannen bieden wij niet meer aan. De tarieven kunnen nog wel van toepassing zijn op jouw abonnement. Kijk hiervoor naar de startdatum van je contract.

Let op: de buitenlandtarieven zijn 30 april 2016 gewijzigd en komen dus niet meer overeen met de tarieven die je ziet in onderstaande overzichten. Deze tarieven zijn niet afhankelijk van je contractdatum.

Veelgestelde vragen

 • Wat is een thuiskopieheffing en wat kost het?

  De thuiskopievergoeding is een vergoeding die artiesten en auteurs krijgen. Je betaalt deze vergoeding bij het kopen van je telefoon, omdat artiesten en auteurs inkomsten mislopen. Dit komt omdat mensen het werk van deze artiesten (zoals liedjes en films) kopiëren naar hun telefoon voor eigen gebruik. De thuiskopieheffing voor telefoons is € 4,70 (excl. btw).

 • Kan ik mijn bundel ook in het buitenland gebruiken?

  Ja, je kunt jouw bundel in de hele EU gebruiken. Wil je buiten de EU internetten? Dan kun je het beste een speciale databundel voor jouw land van bestemming kopen. Zo weet je precies hoeveel je betaalt en maak je geen hoge buiten-de-bundel kosten.

  Meer over internetten en bellen en sms'en in het buitenland
 • Wat gebeurt er als ik aan het eind van de maand data over heb?

  Deze data vervallen. Je kunt namelijk geen data meenemen naar de volgende maand.

 • Wat gebeurt er als mijn databundel op is?

  Dit laten we je dan meteen weten. Vanaf dan internet je voor het buiten-de-bundel tarief, maar je kunt ook extra data kopen. Zo blijf je voor een vast, laag tarief internetten. Dat is goedkoper dan wanneer je buiten-de-bundel kosten maakt!