Tele2
Vrienden-
voordeel

Blij met Tele2? Spread the word! Ontvang voor iedere klant die je aandraagt tot wel € 40,- met Tele2 Vriendenvoordeel!
Doe mee
Verdien samen 40 euro mobiel

Hoe werkt het?

Als klant van Tele2 kun je iedereen die je kent uitnodigen om ook klant te worden bij Tele2. Al je Facebookvrienden, je Linkedin-netwerk, al je volgers op Insta, je oma – you name it. En daar kunnen jullie beide lekker euro’s aan verdienen.
Als jouw bekende klant wordt bij Tele2, ontvang jij tot € 40,- keihard uitbetaald op je bankrekening. En dat geldt dus voor elke klant die jij aandraagt! Je kunt de beloning ook delen met degene die je hebt aangedragen.
Het is (nog) niet mogelijk om vrienden/familie/kennissen via onze winkels of telefonisch uit te nodigen. Lees hier alle voorwaarden.
Ja, ik wil!

Veelgestelde vragen

Voor wie geldt Vriendenvoordeel?

Tele2 Vriendenvoordeel is alleen geldig voor nieuwe klanten. Je kunt dus niet jezelf uitnodigen om klant te worden, maar wel al je vrienden/familie/buren. Je kunt zoveel vrienden uitnodigen als je zelf wilt. Vriendenvoordeel geldt niet voor vernieuwingen en voor tweede abonnementen.

Hoe kan ik deze aanbieding van Tele2 delen?

Ga naar https://vriendenvoordeel.tele2.nl. Hier kan je je emailadres invullen en krijg je een link om te delen. Er is geen account voor nodig.

Krijg ik ook Vriendenvoordeel als ik bestel in de winkel of per telefoon?

Nee, Vriendenvoordeel geldt alleen als je via de website bestelt.

Hoe hoog is de beloning?

Bij een definitieve goedkeuring van je beloning ontvang je tot € 40,- op je rekening. De hoogte van de beloning is afhankelijk van het soort contract dat je hebt gekozen. De beloning bij een contract voor 24 maanden is tot € 40,- en bij een maandelijks opzegbaar contract tot € 20,-. Deze bedragen kun je helemaal zelf houden of delen met degene die je aanbrengt.

Wanneer ontvang ik mijn beloning?

Na je 14 dagen bedenktijd en 7 dagen verwerkingstijd ontvang je van ons een e-mail over de beloning. De beloning wordt overgemaakt naar het bij ons bekende rekeningnummer. De beloning wordt uitbetaald door een derde partij (Social Shop BV) en wordt dus niet verrekend met je factuur.

Ik heb mijn beloning niet ontvangen. Wat nu?

Er kan iets mis zijn gegaan in het proces. Je kunt contact opnemen met vriendenvoordeel@tele2.mgmco.nl.
Zorg dat je het e-mailadres van degene die je heeft aangemeld, meestuurt.

Hoe kan ik mijn gegevens aanpassen in mijn Vriendenvoordeel?

Ga naar https://vriendenvoordeel.tele2.nl en klik op ‘Mijn gegevens’. Je krijgt een link en kan daar direct je gegevens aanpassen.

Hoe kan ik mijn e-mailadres uit het Vriendenvoordeel-bestand laten verwijderen?

Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar vriendenvoordeel@tele2.mgmco.nl en laten weten dat je je e-mailadres wilt laten verwijderen. Het wordt dan voor je in orde gemaakt.

Ik heb een buitenlands ID, kan ik dan ook meedoen met Vriendenvoordeel?

Nee, je kunt alleen meedoen als je een Nederlands ID hebt.