Tele2
vrienden
voordeel

Blij met Tele2? Spread the word! Je ontvangt voor iedere klant die je aandraagt samen tot € 40 met Tele2 Vriendenvoordeel!

vriendenvoordeel
€ 20 Voor jou € 20 voor een ander

Als klant van Tele2 kun je iedereen die je kent uitnodigen om ook klant te worden bij Tele2. Al je Facebookvrienden, je Linkedin-netwerk, al je volgers op Insta, je oma – you name it. En daar kunnen jullie beide lekker euro’s aan verdienen.

Als jouw bekende klant wordt bij Tele2, ontvang jij tot € 20 keihard uitbetaald op je bankrekening. En elke klant die jij aandraagt krijgt ook € 20 van ons! Niet omdat het moet maar omdat het kan.

Het is (nog) niet mogelijk om vrienden/familie/kennissen telefonisch uit te nodigen. Lees hier alle voorwaarden.

Hoe werkt het?

Deel de link

1. Jij deelt je link

Registreer en deel jouw Vriendenvoordeel link om te bestellen. Via e-mail, WhatsApp of Facebook.

Abonnement

2. Je vriend kiest ‘n abonnement

Laat je vriend het abonnement uitkiezen dat hij/zij wil!

Beloning ontvangen

3. Jullie ontvangen jullie beloning

Nadat je vriend na 14 dagen bedenktijd nog klant is, krijgen jullie allebei € 20 gestort*

*Neemt je vriend een telefoon of een Sim Only van 12 of 24 maanden, dan krijgen jullie € 40 samen.
Neemt je vriend een Sim Only met maandelijks opzegbaar contract, dan ontvangen jullie € 20 samen.

Vrienden voordeel

Maak je eigen link

Vul je naam en e-mailadres in. Je krijgt direct een persoonlijke link om je Vriendenvoordeel mee te delen. Accepteer cookies om gebruik te kunnen maken van Vriendenvoordeel.

Veelgestelde vragen over Vriendenvoordeel

 • Tele2 Vriendenvoordeel is alleen geldig voor nieuwe klanten. Je kunt dus niet jezelf uitnodigen om klant te worden, maar wel al je vrienden/familie/buren. Je kunt zoveel vrienden uitnodigen als je zelf wilt. Vriendenvoordeel geldt niet voor vernieuwingen en voor tweede abonnementen.

 • Ga naar https://vriendenvoordeel.tele2.nl. Hier kan je je emailadres invullen en krijg je een link om te delen. Er is geen account voor nodig.

 • Nee, Vriendenvoordeel geldt alleen als je via de website bestelt.

 • Bij een definitieve goedkeuring van je beloning ontvang je tot € 40 op je rekening. De hoogte van de beloning is afhankelijk van het soort contract dat je hebt gekozen. De beloning bij een contract voor 24 maanden is tot € 40 en bij een maandelijks opzegbaar contract tot € 20.

 • Na je 14 dagen bedenktijd en 7 dagen verwerkingstijd ontvang je van ons een e-mail over de beloning. De beloning wordt overgemaakt naar het bij ons bekende rekeningnummer. De beloning wordt uitbetaald door een derde partij (Social Shop BV) en wordt dus niet verrekend met je factuur.

 • Er kan iets mis zijn gegaan in het proces. Je kunt contact opnemen met vriendenvoordeel@tele2.mgmco.nl.
  Zorg dat je het e-mailadres van degene die je heeft aangemeld, meestuurt.

 • Ga naar https://vriendenvoordeel.tele2.nl en klik op ‘Mijn gegevens’. Je krijgt een link en kan daar direct je gegevens aanpassen.

 • Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar vriendenvoordeel@tele2.mgmco.nl en laten weten dat je je e-mailadres wilt laten verwijderen. Het wordt dan voor je in orde gemaakt.

 • Nee, je kunt alleen meedoen als je een Nederlands ID hebt.