samsung
telefoons

Samsung, wie kent dit Koreaanse topmerk niet? Samsung doet al jaren mee in de wereld van de smartphones. De bekendste nieuwste Samsung telefoons van dit moment zijn die uit de Galaxy-serie. De Samsung telefoon modellen hebben grote schermen met ronde zijkanten, goede software en geweldige features. Alles over de Samsung telefoon modellen bij Tele2 vind je hier.

Galaxy
Z Flip3 5G
 • Nu ook met 5G bij Tele2
 • Het nieuwste model van Samsung
 • De eerste foldable bij Tele2
Samsung
Galaxy S21 5G
 • Nu ook met 5G bij Tele2
 • Het vlaggenschip van Samsung
 • Genadeloos lage prijs
Galaxy
A32 5G
 • 5G ready
 • Voordelige topper
 • 5000 mAh batterij
samsung
galaxy a52 s
 • 64-megapixel hoofdcamera
 • App je tureluurs
 • Nu ook met 5G bij Tele2!

Besturingssysteem Android

Net als onder andere OPPO, Motorola en Xiaomi draait een Samsung telefoon op het populaire en zeer gebruiksvriendelijke besturingssysteem Android. Ook de nieuwste Samsung Galaxy telefoons maken hier gretig gebruik van omdat je altijd de beschikbaarheid hebt over de beste software, snelle apps en nieuwste mogelijkheden. Android zorgt ervoor dat je de perfecte beleving hebt op je smartphone. Apps kunnen gemakkelijk aangeschaft worden via de Google Play Store en updates van de software worden automatisch geïnstalleerd. Zo maak je altijd op een veilige manier gebruik van je toestel.

Android Samsung

Water- en stofbestendig

Wist je dat je de nieuwste Samsung telefoons zorgeloos kunt gebruiken in allerlei omstandigheden? Zowel uit de Galaxy serie als de telefoons uit de Note serie zijn water- en stofbestendig en zijn trotse drager van het IP68-certificaat. Dus geen gedoe in de regen of stoffige ruimtes, daar kan je Samsung telefoon gewoon tegen.

Camera

De populairste Samsung van dit moment is de Galaxy S20, bijzonder aan deze Samsung telefoon is de 64+12+12 MP megapixel camera aan de achterkant. Je kunt er zonder kwaliteitsverlies 30x optisch mee inzoomen en hebt een ultragroothoeklens tot je beschikking. Camera’s van alle telefoons van Samsung zijn zeer geliefd bij consumenten omdat ze van hoge kwaliteit zijn en echt goede foto’s schieten. Lekker veel selfies maken dus, want je hebt genoeg GB om de kiekjes op te slaan!

Galaxy s20
vs iphone 11

Samsung en Apple zijn dé smartphonegiganten van de wereld. Beide dingen mee naar de hoofdprijs voor beste smartphone van dit moment. Hoog tijd dus om de Galaxy S20 eens te vergelijken met de iPhone 11. Welke telefoon is de beste?

Aanbieding Samsung telefoon

Tele2 heeft in samenwerking met Samsung vaak leuke acties. Er gelden vaak acties op deze telefoons, zoals bijvoorbeeld een cashback, een coole speaker cadeau of een gave inruilactie waarbij je voor korting je oude Samsung mobiel kan inleveren. Ze zijn allemaal al eens voorbij gekomen. Check de lopende aanbiedingen voor de beste Samsung acties.

Garantie

Je hebt 2 jaar garantie op alle Samsung telefoons. Als je toestel binnen deze periode stuk gaat, wordt deze kosteloos hersteld. Zoals gewoonlijk zijn hier wel garantievoorwaarden aan verbonden. Dus als je jouw Samsung mobiel bv. hebt laten vallen en het scherm breekt dan wordt het defect niet verholpen. Deze voorwaarden kun je terug vinden bij Samsung.

alle merken
mobiele telefoons

Naast Samsung telefoons heeft Tele2 nog meer bekende telefoonmerken. Ben je benieuwd welke dat zijn? Kijk dan op onze overzichtspagina. Vergelijk de verschillende telefoons met elkaar.