samsung
telefoons

Samsung, wie kent dit Koreaanse topmerk niet? Samsung doet al jaren mee in de wereld van de smartphones. De bekendste nieuwste Samsung telefoons van dit moment zijn die uit de Galaxy-serie. De Samsung telefoon modellen hebben grote schermen met ronde zijkanten, goede software en geweldige features. Alles over de Samsung telefoon modellen bij Tele2 vind je hier.

Samsung
Galaxy S20
  • Schandalig snel 4G
  • App je tureluurs
  • De beste deal vind je bij Tele2
Galaxy
S20 FE
  • Pre-order nu
  • Inclusief cadeau naar keuze
  • Schandalig snel 4G
SAMSUNG
GALAXY A41
  • 4 superscherpe camera's
  • 7GB Data & 200 Bel/SMS
  • Trek 't internet helemaal leeg

Besturingssysteem Android

Een Samsung telefoon draait op het populaire en zeer gebruiksvriendelijke besturingssysteem Android. Ook de nieuwste Samsung Galaxy telefoons maken hier gretig gebruik van omdat je altijd de beschikbaarheid hebt over de beste software, snelle apps en nieuwste mogelijkheden. Android zorgt ervoor dat je de perfecte beleving hebt op je smartphone. Apps kunnen gemakkelijk aangeschaft worden via de Google Play Store en updates van de software worden automatisch geïnstalleerd. Zo maak je altijd op een veilige manier gebruik van je toestel.

Android Samsung

Water- en stofbestendig

Wist je dat je de nieuwste Samsung telefoons zorgeloos kunt gebruiken in allerlei omstandigheden? Zowel uit de Galaxy serie als de telefoons uit de Note serie zijn water- en stofbestendig en zijn trotse drager van het IP68-certificaat. Dus geen gedoe in de regen of stoffige ruimtes, daar kan je Samsung telefoon gewoon tegen.

Camera

De populairste Samsung van dit moment is de Galaxy S10/S10+, bijzonder aan deze Samsung telefoon is de 12+12+16 MP megapixel camera. De dubbel diafragma-lens reageert hetzelfde als je ogen en schakelt tussen verschillende lichtomstandigheden. Camera’s van alle telefoons van Samsung zijn zeer geliefd bij consumenten omdat ze van hoge kwaliteit zijn en echt goede foto’s schieten. Lekker veel selfies maken dus, want je hebt genoeg GB om de kiekjes op te slaan!

Galaxy s10e
vs iphone xr

Samsung en Apple zijn dé smartphonegiganten van de wereld. Beide dingen mee naar de hoofdprijs voor beste smartphone van dit moment. Hoog tijd dus om de Galaxy S10e eens te vergelijken met de iPhone Xr. Welke telefoon is de beste?

Aanbieding Samsung telefoon

Tele2 heeft in samenwerking met Samsung vaak leuke acties. Er gelden vaak acties op deze telefoons, zoals bijvoorbeeld een cashback, een coole speaker cadeau of een gave inruilactie waarbij je voor korting je oude Samsung mobiel kan inleveren. Ze zijn allemaal al eens voorbij gekomen. Check de lopende aanbiedingen voor de beste Samsung acties.

Garantie

Je hebt 2 jaar garantie op alle Samsung telefoons. Als je toestel binnen deze periode stuk gaat, wordt deze kosteloos hersteld. Zoals gewoonlijk zijn hier wel garantievoorwaarden aan verbonden. Dus als je jouw Samsung mobiel bv. hebt laten vallen en het scherm breekt dan wordt het defect niet verholpen. Deze voorwaarden kun je terug vinden bij Samsung.

alle merken
mobiele telefoons

Naast Samsung telefoons heeft Tele2 nog meer bekende telefoonmerken. Ben je benieuwd welke dat zijn? Kijk dan op onze overzichtspagina. Vergelijk de verschillende telefoons met elkaar.