Fairphone
telefoons

Duurzame telefoons die extra lang meegaan? Grrrraaaag! Daarom kun je nu bij ons een Fairphone kopen. Deze Nederlandse fabrikant maakt modulaire telefoons. Die zijn gemaakt om door jou gerepareerd te worden. Zodat je je smartphone niet weggooit omdat maar één onderdeel het niet meer goed doet. Oh, en de smartphones zijn ook nog eens gemaakt van eerlijke materialen, zoals gerecycled plastic en Fairtrade goud. Ga ook voor een Fairphone abonnement. Hebbennn!

Fairphone 4
Gloednieuw
  • Maar liefst 5 jaar garantie
  • Dubbele (vervangbare) 48-megapixelcamera
  • Kies zelf tussen 6 en 8 GB werkgeheugen

Dit is Fairphone. Aangenaam!

Fairphone is de Nederlandse trots in de wereld van smartphones. Het merk bestaat sinds 2013 en sindsdien laat het graag zien dat het ook anders kan. Dat telefoons langer mee kunnen dan twee jaar. Veel langer. Omdat ze best makkelijk zelf te repareren zijn. Daarom zijn alle Fairphones gemaakt om te repareren. Elke telefoon van het merk is namelijk een modular phone. Dit zijn telefoons waarvan je zelf onderdelen kunt vervangen wanneer deze stuk zijn. Zoals het scherm, de accu, USB-ingang en batterij. Deze onderdelen bestel je zelf makkelijk via de website van Fairphone.

Wat maakt Fairphones duurzame telefoons?

De smartphones van Fairphone zijn de meest duurzame telefoons die je kunt kopen. Waarom? Twee redenen. Allereerst kun je ze zelf makkelijk repareren. Zo gooi je niet een telefoon weg puur en alleen omdat bijvoorbeeld de batterij het minder goed is gaan doen. Of omdat er een barst in het scherm zit. De andere reden? Een telefoon van Fairphone is zo eerlijk mogelijk geproduceerd.

Elektronisch afval neutraal

De smartphones van de Nederlandse fabrikant zijn gemaakt van gerecyclede en eerlijke materialen. Neem de Fairphone 4. Daarvan is de achterkant van gerecycled polycarbonaat. Het goud dat in de telefoon is gebruikt, is Fairtrade. Dit betekent dat het gedolven is onder goede werkomstandigheden.

Ook betaalt Fairphone zijn fabrieksarbeiders een loonbonus voor meer leefbaarheid. Met de Fairphone 4 gaat de fabrikant een stapje verder. Dit is de eerste smartphone ter wereld die elektronisch afval neutraal is. Ga jij deze Fairphone kopen? Dan recyclet de fabrikant evenveel andere elektronica. Dit verkleint de ecologische voetprint van de smartphone.


De voordelen van een Fairphone

Een duurzame smartphone van Fairphone kopen? Je kunt rekenen op allerlei voordelen met deze fabrikant. We hebben je al alles verteld over het zelf vervangen van onderdelen van de modulaire telefoons. Fairphone biedt nog veel meer mooie voordelen.

Voordelen Fairphone

Fijne Android-versie

Het besturingssysteem van Fairphone is Android. De versie nadert zoveel mogelijk de originele Android-software. Dat is goed nieuws, want daardoor is langere softwareondersteuning mogelijk. Zo heb je extra lang de laatste versie van Android, inclusief beveiligingsupdates. Ideaal om de telefoon langer dan twee jaar te gebruiken.

Extra lange garantie

Bij Fairphone willen ze dat je je telefoon zo lang mogelijk gebruikt. Dat stimuleren ze graag. Hoe? Door de garantieperiode extra lang te laten duren. Dat maakt de telefoons extra duurzame smartphones. Waar je met andere telefoons vaak maximaal twee jaar garantie hebt, gaat Fairphone voor vijf jaar. Enige voorwaarde: binnen negentig dagen na het kopen van een Fairphone deze telefoon bij de fabrikant registreren. Zodra onderdelen stuk gaan onder de garantievoorwaarden, kun je ‘m gratis repareren.

Goede camera’s

Fairphone weet als geen andere fabrikant dat de camera’s essentieel zijn voor een goede telefoon. Daarom heeft de Fairphone 4 bijvoorbeeld een dubbele 50-megapixelcamera aan de achterkant. Eentje met een wijde kijkhoek, en eentje met een ultragroothoek voor panorama’s. Deze camera’s hebben een groot diafragma om ook bij minder licht goed te presteren. Wanneer een camera stuk is, kun je ‘m met deze modular phone zelf vervangen.

Klaar voor de toekomst

Om klaar voor de toekomst te zijn, heeft de Fairphone 5G in zijn nieuwste telefoon. Zo gebruik je ook de komende jaren het snelst mogelijke mobiele internet. Ideaal als je graag in de hoogste versnelling series kijkt, vlogs uploadt en video’s deelt in de groeps-app.

Keuzevrijheid

Je kunt een Fairphone kopen en daarbij zelf bepaalde keuzes maken. Bij de Fairphone 4 kies je uit twee varianten. De betaalbaarste heeft 6 GB werkgeheugen en 128 GB opslagcapaciteit. Wil je meer werkgeheugen om extra snel tussen apps te schakelen? Dan kun je de andere Fairphone 4 kopen. Die heeft 8 GB werkgeheugen en ook nog eens de dubbele hoeveelheid opslaggeheugen: 256 GB. Zo hoef je ook na vijf jaar nooit een foto of video weg te gooien!

alle merken
smartphones

Bij ons kun je een Fairphone kopen met een goedkoop abonnement. Ideaal om het internet helemaal leeg te trekken, want je hebt met de nieuwe Fairphone 5G. Hoef je niet zo nodig een modulaire smartphone? Dan kun je ook telefoons van andere fabrikanten kopen. Ga snel naar onze overzichtspagina of bekijk hier telefoons van Apple, Samsung, OPPOXiaomi, Motorola. Je ziet zo precies welke telefoons nog meer bij ons te koop zijn!