MOBIEL
ABONNEMENT
TARIEVEN

p
n
De genoemde tarieven zijn exclusief telefoon, de kosten voor je telefoon worden hierbij opgeteld. Een gesprek wordt altijd naar boven afgerond op hele minuten. Dus als je 1 minuut en 24 seconden hebt gebeld, dan betaal je 2 minuten. Tarieven gelden onder voorbehoud van wijzigingen, drukfouten en zijn inclusief btw. Bekijk direct de veelgestelde vragen over tarieven te bekijken.

Tarieven

De onderstaande tarieven zijn geldig vanaf 21 februari 2018.

Bundelprijzen gelden voor een contract van 24 maanden.
Voor € 1,- extra per maand is je abonnement maandelijks opzegbaar.
Abonnement
Abonnement
Prijs bel/sms
Prijs bel/sms
Prijs data
Prijs data
Totaal
Totaal
2GB Data + 100 Bel/SMS
Abonnement
€ 3,-
Prijs bel/sms
€ 8,-
Prijs data
€ 11,-
Totaal
2GB Data + Unlimited Bel/SMS
Abonnement
€ 6,-
Prijs bel/sms
€ 8,-
Prijs data
€ 14,-
Totaal
5GB Data + 100 Bel/SMS
Abonnement
€ 3,-
Prijs bel/sms
€ 12,-
Prijs data
€ 15,-
Totaal
5GB Data + Unlimited Bel/SMS
Abonnement
€ 6,-
Prijs bel/sms
€ 12,-
Prijs data
€ 18,-
Totaal
10GB Data + 100 Bel/SMS
Abonnement
€ 3,-
Prijs bel/sms
€ 15,-
Prijs data
€ 18,-
Totaal
10GB Data + Unlimited Bel/SMS
Abonnement
€ 6,-
Prijs bel/sms
€ 15,-
Prijs data
€ 21,-
Totaal
Unlimited Data + Unlimited Bel/SMS
Abonnement
€ 6,-
Prijs bel/sms
€ 19,-
Prijs data
€ 25,-
Totaal

Extra internetbundels

Is je internetbundel leeg? En wil je toch snel internet houden: koop dan voor de resterende maand een Extra Internetbundel. De bundels zijn geldig tot je volgende factuurperiode. Als de nieuwe periode ingaat, vervalt de Extra Internetbundel.
Voor 2GB, 5GB of 10GB abonnementen
Extra Internetbundels
Extra Internetbundels
Actie
Actie
Kosten
Kosten
Extra Internet 100 MB
Extra Internetbundels
Sms 100 naar 1280
Actie
€ 3,-
Kosten
Extra Internet 500 MB
Extra Internetbundels
Sms 500 naar 1280
Actie
€ 6,-
Kosten
Extra Internet 1000 MB
Extra Internetbundels
Sms 1000 naar 1280
Actie
€ 10,-
Kosten
Extra Internet 2000 MB
Extra Internetbundels
Sms 2000 naar 1280
Actie
€ 15,-
Kosten
Extra Internet 4000 MB
Extra Internetbundels
Sms 4000 naar 1280
Actie
€ 20,-
Kosten
Voor Unlimited abonnementen
Extra internet bij Unlimited*
Extra internet bij Unlimited*
Actie
Actie
Kosten
Kosten
Extra BundelBooster 1000 MB
Extra internet bij Unlimited*
Sms ’NOG 1GB’ naar 1280
Actie
€ 0,-
Kosten

*Heb je een Unlimited Data abonnement? Dan krijg je van ons bij gebruik van meer dan 5GB per dag een sms’je, hierin staat hoe je gemakkelijk een gratis BundelBooster aan kunt vragen. Hiermee voorkomen we misbruik, zodat jij de best mogelijke internet verbinding houdt!

Overige tarieven

Huidige tarieven

Let op: de buitenlandtarieven zijn 30 april 2016 gewijzigd. Informatie over bellen in het buitenland kun je op deze pagina terugvinden. Deze tarieven zijn niet afhankelijk van je contractdatum.

Download hier de de tarievenlijst van Tele2.

Buiten-de-bundel kosten

De Bel/SMS bundels bevatten alleen belminuten en sms’jes naar Nederlandse mobiele nummers, vaste telefoonnummers en naar voicemail. Gesprekskosten worden naar boven afgerond op hele minuten. Je belminuten vervallen na 1 maand. Een minuut bellen buiten de bundel kost € 0,25 per minuut en € 0,25 per sms. Betaalde sms en andere diensten zullen als buiten-de-bundel kosten verrekend worden. Bij het afsluiten van een nieuw abonnement betaal je eenmalige aansluitkosten van € 30,-. Voor bellen en sms’en in, naar en vanuit het buitenland gelden andere tarieven.

Oude tarieven

Onderstaande prijsplannen bieden wij niet meer aan. De tarieven kunnen nog wel van toepassing zijn op jouw abonnement. Bekijk hier de tarieven voor oudere prijsplannen. Kijk hiervoor naar de startdatum van je contract.

Let op: de buitenlandtarieven zijn 30 april 2016 gewijzigd en komen dus niet meer overeen met de tarieven weergegeven in onderstaande overzichten. De correcte buitenlandtarieven kun je hier terugvinden. Deze tarieven zijn niet afhankelijk van je contractdatum.

Veelgestelde vragen

Is Unlimited bellen/sms'en ook echt onbeperkt?

Ja, dat is echt onbeperkt mits je gebruik redelijk is. Check hiervoor onze Fair Use Policy. Waar we extra kosten voor in rekening brengen is: bellen naar landen buiten Nederland, bellen van en naar landen buiten de EU en het servicetarief van betaalde servicenummers (bv. 090x-nummers). Wat bellen naar een servicenummer kost, verschilt per nummer: deze servicekosten hoor je aan het begin van je gesprek. De kosten voor bellen vanuit en naar het buitenland en bellen vanuit en naar EU landen vind je op onze website. Wil je nog meer informatie over Unlimited? Klik dan hier.

Is Unlimited Data ook echt onbeperkt?

Ja, dat is binnen Nederland echt onbeperkt. Om de kwaliteit van het netwerk te kunnen garanderen, vragen we je bij gebruik van meer dan 5GB per dag een sms (‘NOG 1GB’ naar 1280) te sturen voor gratis extra data. De internetverbinding wordt tijdelijk verbroken, tot de sms voor extra data ontvangen is, of tot 12 uur ‘s nachts, dan wordt automatisch de verbinding hersteld en heb je opnieuw 5GB tot je beschikking. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Hiermee voorkomen we misbruik, zodat jij de best mogelijke internetverbinding behoudt. Wil je nog meer informatie over Unlimited? Klik dan hier.

Kan ik mijn bundel ook in het buitenland gebruiken?

Ja per 8 juni 2017 kun je ook bij Tele2 profiteren van voordelig internetten, bellen en sms’en in de EU. Vanaf deze datum internet, bel en sms je binnen de EU plus Liechtenstein, Noorwegen, IJsland en Zwitserland vanuit je gebruikelijke bundel (m.u.v. betaalde informatie- en servicenummers). Dit geldt voor alle abonnementen die nu afgesloten worden of al afgesloten zijn.

Als je je bundel in dat geval hebt verbruikt gelden de actuele buiten de bundel tarieven. Voor de grotere databundels vanaf 10GB geldt voor datagebruik binnen de EU een limiet van 8GB per maand. Na het bereiken van deze limiet kun je gebruik blijven maken van data uit je bundel. Naast het verbruik uit je bundel zal een toeslag gaan gelden van € 0,007 per MB.

Wat gebeurt er als mijn 2GB, 5GB of 10GB internetbundel op is?

We houden niet van nare verrassingen. Daarom krijg je op 80% verbruik van je 2GB, 5GB of 10GB internetbundel van ons een sms. Je krijgt er ook een als je helemaal door je bundel bent. Je kunt dan niet meer internetten, ook niet op lage snelheid. Wil je nog wel internetten? Bestel dan via sms of de MijnTele2 app eenmalig een extra bundel. De prijzen staan in de sms die je krijgt als je internetbundel op is. Je vindt ze ook op deze website.

Zit er een limiet aan mijn Unlimited databundel?

Heb je een Unlimited Data abonnement? Dan krijg je van ons bij gebruik van meer dan 5GB per dag een sms’je, hierin staat hoe je gemakkelijk een gratis BundelBooster aan kunt vragen (sms ‘NOG 1GB’ naar 1280). Hier zijn geen kosten aan verbonden. Hiermee voorkomen we misbruik, zodat jij de best mogelijke internetverbinding houdt!

Wat gebeurt er als ik aan het einde van de maand data over heb?

Je krijgt elke kalendermaand een nieuwe internetbundel. Data van de maand ervoor kun je niet meenemen. Wat je overhebt, vervalt op de laatste dag van de maand.

Hoe zie ik mijn verbruik?

Je kunt je verbruik van je internetbundel zien via MijnTele2 of in de MijnTele2 app.

Gaan bij de 100 Bel/SMS bundel mijn belminuten en sms'jes uit één bundel?

Ja. Binnen de bundel kun je gebruik maken van 100 belminuten óf 100 sms’jes.

Wat is een Fair Use Policy?

Lees hier meer over wat de Fair Use Policy inhoudt.