Tele2 tarieven mobiel bellen | Kosten mobiele telefonie Tele2

MOBIEL
ABONNEMENT
TARIEVEN

p
n
De genoemde tarieven zijn exclusief telefoon, de kosten voor je telefoon worden hierbij opgeteld. Een gesprek wordt altijd naar boven afgerond op hele minuten. Dus als je 1 minuut en 24 seconden hebt gebeld, dan betaal je 2 minuten. Tarieven gelden onder voorbehoud van wijzigingen, drukfouten en zijn inclusief btw. Bekijk direct de veelgestelde vragen over tarieven.

Tarieven

De onderstaande tarieven zijn geldig vanaf 2 november 2020.

Bundelprijzen gelden voor een contract van 24 maanden.
Voor € 2,- extra per maand is je abonnement maandelijks opzegbaar.
Bundel Prijs*
1GB Data + 200 Bel/SMS € 8,-
1GB Data + Unlimited Bel/SMS € 11,-
4GB Data + 200 Bel/SMS € 11,-
4GB Data + Unlimited Bel/SMS € 14,-
7GB Data + 200 Bel/SMS € 13,-
7GB Data + Unlimited Bel/SMS € 16,-
20GB Data + 200 Bel/SMS € 17,-
20GB Data + Unlimited Bel/SMS € 20,-
Unlimited Data + Unlimited Bel/SMS € 25,-

*Bij een contract van 24 maanden. Voor € 2,- per maand extra kun je een maandelijks opzegbaar contract nemen.

Overige tarieven

Huidige tarieven
Download Tele2 tarieven

Informatie over bellen in het buitenland kun je op deze pagina terugvinden. De tarieven zijn niet afhankelijk van je contractdatum.

Buiten-de-bundel kosten

De Bel/SMS bundels bevatten alleen belminuten en sms’jes naar Nederlandse mobiele nummers, vaste telefoonnummers en naar voicemail. Gesprekskosten worden naar boven afgerond op hele minuten. Je belminuten vervallen na 1 maand. Een minuut bellen buiten de bundel kost € 0,25 per minuut en € 0,25 per sms. Betaalde sms en andere diensten zullen als buiten-de-bundel kosten verrekend worden. Bij het afsluiten van een nieuw abonnement betaal je eenmalige aansluitkosten van € 30,-. Voor bellen en sms’en in, naar en vanuit het buitenland gelden andere tarieven.

Oude tarieven

Onderstaande prijsplannen bieden wij niet meer aan. De tarieven kunnen nog wel van toepassing zijn op jouw abonnement. Bekijk hier de tarieven voor oudere prijsplannen. Kijk hiervoor naar de startdatum van je contract.

Let op: de buitenlandtarieven zijn 30 april 2016 gewijzigd en komen dus niet meer overeen met de tarieven weergegeven in onderstaande overzichten. De correcte buitenlandtarieven kun je hier terugvinden. Deze tarieven zijn niet afhankelijk van je contractdatum.

Veelgestelde vragen

Is Unlimited bellen/sms'en ook echt onbeperkt?

Ja, dat is echt onbeperkt mits je gebruik redelijk is. Check hiervoor onze Fair Use Policy. Waar we extra kosten voor in rekening brengen is: bellen naar landen buiten Nederland, bellen van en naar landen buiten de EU en het servicetarief van betaalde servicenummers (bv. 090x-nummers). Wat bellen naar een servicenummer kost, verschilt per nummer: deze servicekosten hoor je aan het begin van je gesprek. De kosten voor bellen vanuit en naar het buitenland en bellen vanuit en naar EU landen vind je op onze website. Wil je nog meer informatie over Unlimited? Klik dan hier.

Is Unlimited Data ook echt onbeperkt?

Ja, dat is binnen Nederland echt onbeperkt. Om de kwaliteit van het netwerk te kunnen garanderen, vragen we je bij gebruik van meer dan 5GB per dag een sms (‘NOG 1GB’ naar 1280) te sturen voor gratis extra data. De internetverbinding wordt tijdelijk verbroken, tot de sms voor extra data ontvangen is, of tot 12 uur ‘s nachts, dan wordt automatisch de verbinding hersteld en heb je opnieuw 5GB tot je beschikking. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Hiermee voorkomen we misbruik, zodat jij de best mogelijke internetverbinding behoudt. Wil je nog meer informatie over Unlimited? Klik dan hier.

Kan ik mijn bundel ook in het buitenland gebruiken?

We maken onderscheid tussen binnen en buiten de EU:

Binnen de EU
Voor alle Tele2 abonnementen geldt dat je Bel/SMS-bundel én internetbundel/databundel geldig zijn in de hele EU en in IJsland, Liechtenstein, Noorwegen en Zwitserland. Met uitzondering van betaalde informatie- en servicenummers. Je kunt dus internetten, bellen en sms’en in de EU met de bundels die je gewend bent te gebruiken in Nederland.

Internet
Voor het gebruik van internet in de EU geldt:

  • 20GB & Unlimited Data: Je kunt maximaal 15GB per maand gebruiken. Wanneer je dit limiet bereikt kun je blijven internetten. Je betaalt dan € 0,0042 per MB.
  • 10GB Data of minder: Je kunt je volledige internetbundel gebruiken. Wanneer je bundel op is, ga je automatisch offline. Kies dan voor een Extra internetbundel om te blijven internetten.

Bellen en sms’en
Voor het bellen en sms’en in de EU geldt:

Buiten de EU
Zodra je in een land bent buiten de EU schakelen we je internet automatisch uit. Zo voorkom je onverwachte kosten buiten je bundel. Zoals je gewend bent, ontvang je een SMS van ons als je in een ander land bent. In deze SMS benoemen we wat opties, namelijk:

  • Je laat je internet uitstaan
  • Je activeert een voordelige bundel die bij die zone hoort
  • Je stelt via een SMS een maximum bedrag in voor de kosten die je buiten je bundel mag maken.

Zodra je een bundel hebt besteld of als je een maximum bedrag hebt ingesteld, krijg je een SMS ter bevestiging. Zo weet je dat je weer zorgeloos kunt internetten.

Bellen en sms’en
Voor het bellen en sms’en buiten de EU geldt:

Wat gebeurt er als mijn 1GB, 2GB, 5GB, 7GB, 10GB of 20GB databundel op is?

We houden niet van nare verrassingen. Daarom krijg je op 80% verbruik van je 1GB, 2GB, 5GB, 7GB, 10GB of 20GB databundel van ons een sms. Je krijgt er ook een als je helemaal door je bundel bent. Je kunt dan niet meer internetten, ook niet op lage snelheid. Wil je nog wel internetten? Bestel dan via sms of de MijnTele2 app eenmalig een extra bundel. De prijzen staan in de sms die je krijgt als je databundel op is. Je vindt ze ook op deze website.

Zit er een limiet aan mijn Unlimited databundel?

Heb je een Unlimited Data abonnement? Dan krijg je van ons bij gebruik van meer dan 5GB per dag een sms’je, hierin staat hoe je gemakkelijk een gratis BundelBooster aan kunt vragen (sms ‘NOG 1GB’ naar 1280). Hier zijn geen kosten aan verbonden. Hiermee voorkomen we misbruik, zodat jij de best mogelijke internetverbinding houdt!

Wat gebeurt er als ik aan het einde van de maand data over heb?

Je krijgt elke kalendermaand een nieuwe internetbundel. Data van de maand ervoor kun je niet meenemen. Wat je overhebt, vervalt op de laatste dag van de maand.

Hoe zie ik mijn verbruik?

Je kunt je verbruik van je databundel zien via MijnTele2 of in de MijnTele2 app.

Gaan bij de 200 Bel/SMS bundel mijn belminuten en sms'jes uit één bundel?

Ja. Binnen de bundel kun je gebruik maken van 200 belminuten óf 200 sms’jes.

Moet ik na de Brexit extra betalen voor bellen naar het Verenigd Koninkrijk?

Begin 2020 stapt het Verenigd Koninkrijk (UK) uit de EU.
Direct na het uittreden verandert er niets voor Tele2 klanten. Bel-, sms- en internetbundels kunnen nog gewoon in de UK gebruikt worden. De tarieven voor bellen vanuit Nederland NAAR de UK veranderen ook niet.