Samsung A33 kopen bij Tele2

Samsung Galaxy A33 kopen bij Tele2

Unstoppable. Samsung brengt in rap tempo het ene na het andere toestel op de markt. En ook dit keer stelt Samsung niet teleur, want wat een powerhouse is de Samsung Galaxy A33! De prijs-kwaliteitverhouding wordt echt overtroffen met dit toestel dat bomvol zit met vette features. De Samsung Galaxy A33 specificaties bestaan onder andere uit geweldige camera's en camera tools waarmee je de beste foto's en video's maakt.

De interne opslag van 128 GB en 256 GB kun je aanvullen met een externe opslag van wel 1 TB. Zo kun je al je materiaal en documenten bewaren zonder zorgen om ruimtegebrek. Het design van het toestel is door het edge-to-edge display gekenmerkt. Deze randloze display maakt het design lekker strak. Je kunt de telefoon bestellen in de kleuren Awesome Black, Awesome Blue en Awesome Peach. De namen van deze kleuren verraden het al, awesome is deze telefoon zeker! Lees verder om meer te weten te komen over de Samsung Galaxy A33 specs.

De Samsung Galaxy A33 heeft de ultieme smartphone specs

Je wordt bediend met vijf camera's, waarvan vier op de achterzijde staan. Met een hoofdcamera van 48 megapixel krijg je gegarandeerd haarscherpe foto's en video's. Ook met de Selfie camera van 13 megapixel, en de Samsung Galaxy A33 camera tools als Fun Mode, leg je jezelf vast als een pro. Het grote 6.4 inch edge-to-edge display zorgt ervoor dat series bingen op de Samsung Galaxy A33 onweerstaanbaar wordt. Mede dankzij het Super AMOLED scherm dat al je visuele content in Full HD Plus en de mooiste kleuren toont.

Ben jij al klaar voor deze levendige, full screen kijkervaring? Die gaat gepaard met 3D surround sound! De verversingssnelheid van 90 Hz maakt de Galaxy A33 trouwens ook geschikt om mee te gamen. Een van de sterkste punten van deze telefoon is de energie-efficiëntie. Je kunt de batterij van 5000 mAh de hele dag non stop gebruiken. En het verbruik wordt spaarzaam gereguleerd door Samsungs Adaptive Power Saving system. Bovendien is het toestel gemaakt van Gorilla Glass. Hierdoor is het sterk en bestand tegen een slag of stoot. Naast al deze Samsung Galaxy A33 specs, is de telefoon ook nog eens 5G ready en dus te gebruiken op ons razendsnelle 5G netwerk. Wil je de Samsung Galaxy A33 kopen? Je krijgt deze snelle, soepele en trendy telefoon nu bij Tele2 in combinatie met een voordelig abonnement. Selecteer bovenaan deze pagina de bundels die je nodig hebt. Wanneer je wilt kun je deze op een later tijdstip nog aanpassen. Zo maak je een Samsung Galaxy A33 abonnement dat helemaal bij je past.