de beste gaming smartphone

  • Nu met exclusieve iKONIK-skin
  • Altijd gamen met Unlimited Data
  • Schandalig snel 4G
Shop de Galaxy S10

Altijd en overal Fortnite spelen op je Samsung S10 of S10+

Eindeloos gamen op de krachtigste telefoons die Samsung tot nu toe heeft gemaakt: het kan met de Samsung Galaxy S10 serie. De Galaxy S10+ heeft een supersnelle Samsung Exynos 9820 Octa processor, een indrukwekkend Quad HD+ display en een intelligente all-day battery die het batterijverbruik automatisch optimaliseert op basis van je game. Combineer dat met een Unlimited Data abonnement van Tele2 en je bent altijd en overal ready for combat!

Samsung Galaxy S10 Fortnite image game horizontal
Intelligente all-day battery

Geen zorgen over een telefoon die middenin je game uitvalt: de batterij van de Galaxy S10+ optimaliseert automatisch naar aanleiding van je spel. Daarnaast zijn de batterijprestaties handmatig in te stellen, zodat je zelf kan bepalen hoeveel energie het gamen mag verbruiken.

Designed om te gamen

Voor optimale gamepresentaties beschikt de Samsung Galaxy S10+ over 1TB opslagruimte, 12GB RAM en een supersnelle Exynos 9820-processor, die zo’n 33% sneller is dan de processor van de Note9. Goed om te weten is dat de S10+ compatibel is met controllers zoals de Gamevice. En superhelder geluid valt te behalen met de Galaxy Buds of AKG-headphones.

Unlimited Data

De hele dag gamen? Dat kan met een Tele2 Unlimited Data abonnement. Ook als je al een smartphone uit de Samsung Galaxy S10 serie hebt, dan kan je voor een schandalig lage prijs genieten van onbeperkt internet (en natuurlijk bellen en sms’en). Uiteraard gebruikmakende van ons supersnelle 4G netwerk. Omdat het kan.

Samsung Galaxy S10 Fortnite image duo block 2

Samsung
Galaxy S10

  • Streamen tot je een ons weegt
  • Nu met exclusieve iKONIK-skin
  • Unlimited gamen
Shop de Galaxy S10
Samsung Galaxy S10 Fortnite image duo block 1

samsung
Galaxy S10+

  • Nu met exclusieve iKONIK-skin
  • Intelligente all-day battery
  • Beste gaming smartphone
Shop de Galaxy S10+

Winnen in K-pop stijl

Toe aan een nieuwe look? Claim dan vandaag nog je nieuwe, exclusieve iKONIK-skin. Deze is tijdelijk exclusief verkrijgbaar voor iedereen die een Galaxy S10e, S10 of S10+ bezit. De outfit is geïnspireerd op K-popster Chanwoo van de band iKON. Check de video voor een demo!

Zo claim je de exclusieve Fortnite iKONIK-outfit en de Scenario-emote:

1. Download Fortnite en open de app op je Samsung Galaxy S10, S10+ of S10e.

2. Log in op je Epic Games-account of registreer je om een account aan te maken.

3. Ga naar de Shop en kies de iKONIK-skin.

4. Nog niet eerder geregistreerd? Dan ontvang je een melding dat je een creditcard dient te registreren. Klik in het venster op “verder” en registreer een creditcard (er wordt geen bedrag afgeschreven).

5. Tik nogmaals op de iKONIK-skin om deze te claimen.

6. De iKONIK-skin staat nu klaar in je locker. Het dansje ontvang je samen met de skin.

Samsung Galaxy S10 Fortnite footer