Kies de bundel die past bij jou

Wil je weten hoeveel MB je nodig hebt?
Hieronder vertellen we je hoe jij de beste bundel kiest.

Hoeveel GB heb ik nodig?

Wat zijn GB’s en MB’s?

Vraag jij je af hoeveel GB of MB je per maand nodig hebt bij het kiezen van een internetbundel voor je mobiel? Dat is helemaal afhankelijk van jouw verbruik en wensen.

Om je geheugen even op te frissen: de internetbundel voor telefoonabonnementen wordt weergegeven in gigabytes (GB’s) of megabytes (MB’s). 1 GB = 1000 MB. Bundels voor je abonnement lopen van eindeloos internetten, bijvoorbeeld onbeperkt of 20 GB per maand, tot kleine bundels van 1 of 2 GB.

Kies jouw perfecte bundel

Gebruik je jouw telefoon voornamelijk om te bellen en zit je veel op de wifi? Dan is een kleine bundel met weinig GB’s meer dan genoeg. Trek jij het internet helemaal leeg, ben je veel onderweg en altijd online? Dan zit je met een Unlimited Data abonnement van Tele2 altijd goed. Je kunt kiezen voor een abonnement met telefoon maar ook voor een Sim Only met onbeperkt internet. Lekker veel MB's nodig, maar voor een korte tijd? Kies dan voor Sim Only maandelijks opzegbaar.

Hoeveel MB’s verbruiken mijn apps?

Hoeveel verbruik je eigenlijk met scrollen op TikTok of Instagram? Of het streamen van Netflix in de trein? Check de tabel hieronder om een idee te krijgen:

  • 1 uur Netflix kijken (op gemiddelde afspeelkwaliteit): 700 MB 
  • 1 uur Spotify luisteren: 60 MB 
  • 1 uur Tiktokken: 840 MB 
  • 1 uur Instagrammen: 100 MB 
  • 1 uur Facetimen: 200 MB per uur

Let op: dit zijn inschattingen. Het exacte verbruik hangt af van wat je precies doet in de app en welke afspeelkwaliteit je gebruikt.

Zo kies je de bundel die het beste bij jou past

Basis: internetbundel tot 2 GB

Deze bundel is geschikt als je jouw telefoon voornamelijk gebruikt voor WhatsApp, het checken van je mail en websites bezoeken. Ideaal als je bijna altijd op wifi zit en alleen wat extra MB’s wilt voor onderweg.

Gemiddeld: internetbundel tussen de 3 tot 5 GB

Kies voor deze bundel als jouw telefoon voornamelijk gebruikt om te appen en je social media kanalen bij te houden. Ook als je af een toe een filmpje streamt is dit nog voldoende.

Groot: internetbundel vanaf 10 GB tot Unlimited

Maak jij veel gebruik van Youtube, Netflix, Spotify om series, filmpjes en muziek te streamen? Of heb je veel groepsapps waar continu foto’s, filmpjes en GIF’s in gestuurd worden en speel je veel online spelletjes? Dan is een grote internetbundel het beste voor jou zodat je niks meer mist. Wil jij je echt helemaal niet druk hoeven maken om hoeveel internet je verbruikt en niet afhankelijk willen zijn van wifi? Dan past een Unlimited data abonnement het beste bij jou.

Toptoestellen

Mix jouw
internet MB's

Met Tele2 Mobiel zit je zelf aan de knoppen. Dat betekent dat je zelf bepaalt hoeveel MB’s, belminuten én sms’jes je wilt voor je mobiel. Zo maak je jouw ideale abonnement en betaal je nooit meer voor MB’s en minuten die je niet nodig hebt. Wil je een abonnement met toestel of alleen een Sim Only? Jij bent de baas over jouw abonnement.

Stel je abonnement helemaal zelf samen

Bepaal zelf het aantal belminuten én het aantal MB’s voor internet. En kom je erachter dat je toch te weinig data of belminuten hebt? No worries, je kunt bij Tele2 altijd je abonnement aanpassen. Lekker flexibel!

Betaal alleen voor wat je gebruikt

Vaarwel hoge rekeningen! Betaal nooit meer te veel. Extra fijn: als je op 80% van je verbruik zit, sturen wij je een SMS en ook als je bundel op is. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Abonnement met nieuwste mobiel of Sim Only

Kies jouw favoriete telefoon met flinke korting of zelfs helemaal gratis. Heb je nog een goed toestel? Dan ben je nog voordeliger uit met Sim Only! Wil je overstappen? Wij regelen het voor je, helemaal gratis. Zodat jij niet met dubbele kosten komt te zitten.