Internet
van Odido
 • Op het meest bekroonde netwerk van Nederland

 • Schandalig snel 4G en 5G

 • Géén buiten-de-bundelkosten voor internet

Odido

Hoe werkt mobiel internet bij Odido

Mobiel internet bij Odido werkt net zoals je bij je mobiele internetabonnement van Tele2 gewend was. Je kiest zelf je internetbundel. Gebruik je het internet op je telefoon weinig? Kies dan voor een kleine databundel van een paar GB’s. Wil je lekker veel kunnen internetten? Dan kun je kiezen voor een bundel van bijvoorbeeld 10 of 20 GB. Wil je het internet helemaal leegtrekken zonder tegen limieten aan te lopen? Dan is een Unlimited abonnement iets voor jou. Lekker onbeperkt netflixen, YouTube kijken en tiktokken! 

Heb je extra data nodig? Net zoals je bij Tele2 gewend was, kun je extra data bestellen in de app, op de website of met een sms’je. Ga voor meer informatie over extra data naar de website van Odido.

Veelgestelde vragen

 • Nee, alle abonnementen sluit je vanaf nu af bij Odido.

 • Op odido.nl kun je je abonnement afsluiten. Je kunt kiezen uit 4 soorten Unlimited abonnementen, maar natuurlijk ook uit kleinere bundels. En daarnaast uit vele Extra’s. Ga snel naar odido.nl  of een van de Odido Shops. Bellen kan natuurlijk ook.

 • Helemaal niets. Je abonnement en de voorwaarden blijven precies hetzelfde. Het is nu alleen Odido in plaats van Tele2. Wel een voordeel, je kunt nu ook naar de Odido Shops.

 • Er verandert niets voor je als Tele2 klant. Je abonnement en de voorwaarden blijven precies hetzelfde. Het is nu alleen Odido in plaats van Tele2.

 • We laten je graag zien dat het anders kan, menselijker. Begrijpelijk en makkelijk, zodat iedereen kan meedoen en daar plezier aan beleeft. Ieder op een eigen manier. En daar past een nieuwe naam bij.

 • Odido biedt het beste van Mobiel, Glasvezel en TV, bereikbaar voor iedereen. Bij Odido profiteer je van dezelfde voordelen als bij Tele2. Alleen geeft Odido je ook toegang tot supersnel Glasvezel, in de stad en ver daarbuiten. En kunnen opa en oma gewoon in het familieabonnement. Bovendien heeft Odido niet 1, maar 4 Unlimited abonnementen. En 3 abonnementen met databundels. Zodat er altijd 1 bij je past. En dan kun je vanaf nu ook nog naar een van de Odido shops!

 • Alles wat te maken heeft met je abonnement, voorwaarden en tarieven blijft hetzelfde . Want we zijn nieuw, maar toch ook weer niet. Met miljoenen klanten zijn we al behoorlijk ervaren. Dus al het goede blijft, natuurlijk. En er komen steeds meer nieuwe mogelijkheden bij. Bijvoorbeeld dat je nu ook naar de Odido Shops kunt.

 • We heten dus vanaf nu Odido. Maar je abonnement verandert niet. Je belminuten, sms’jes en databundels blijven hetzelfde. De einddatum van je contract blijft ook gelijk. En wel zo belangrijk: de tarieven ook. Dat vinden we normaal. Fijn om te lezen, toch?     

 • Odido is de nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV in Nederland, voorheen bekend als Tele2. Wat is er veranderd? Je hebt bij Odido de keuze uit 4 unlimited abonnement en je kunt onze service 24/7 bereiken. Verder blijf je natuurlijk profiteren van dezelfde voordelen die je gewend bent van Tele2.