beste mobiele provider 2018
Beste mobiele provider 2017 en 2018!

Uit onafhankelijk onderzoek naar providers met eigen netwerken (KPN, Vodafone, T-Mobile en Tele2) zijn wij als beste uit de bus gekomen. Hoe dan?! Door de beste scores te behalen op de punten die jij het meest waardevol vindt.

Het onderzoek is uitgevoerd aan de hand van de drie belangrijkste aspecten voor een gebruiker: prijs, klantenservice, en het netwerk van mobiele providers.

Goedkoopste bundels bellen & internet

Het onderzoek vergeleek de kosten van providers voor onbeperkt bellen en minimaal 10GB datalimiet. De goedkoopste? Tele2. Bij ons trek je het internet zorgeloos he-le-maal leeg!

Daarnaast zijn we flexibel. Kies een 1 of 2-jarig contract, of een maandelijks opzegbaar abonnement. Vastzitten is zó 1998!

Rapportcijfer 9,3

Prijs
Klantenservice
Dekking
Overtuigd maar nog geen klant van Tele2? Check onze aanbiedingen.
Klantenservice

Tele2 kreeg 5 sterren op vriendelijkheidheid en eerlijkheid. We laten je gemiddeld nooit meer dan 13 seconden wachten aan de telefoon. Zodat je weer verder kunt met wat jij belangrijk vindt.

Snelheid

Het eigen 4G-internet van Tele2 is sneller dan welke wifi-verbinding dan ook. Bij ons kom je tot maar liefst 225 Mb per seconde downloadsnelheid. Dat betekent zo’n beetje 3 seconden laadtijd voor een YouTube filmpje.

VoLTE

VoLTE (Voice over LTE) betekent dat je kunt bellen over het 4G-netwerk van Tele2, in plaats van de tragere 3G- en 2G-verbindingen waarover spraakgesprekken voorheen liepen. Wat heb jij eraan? Betere geluidskwaliteit, je wordt sneller verbonden én je hebt beter bereik.
Meer weten over VoLTE? Kijk hier eens.

Landelijke dekking

Sinds 2016 biedt Tele2 landelijke 4G-dekking. Dit houdt in dat je in 97% van Nederland ongeremd kan bellen, sms’en en internetten. Zit je in een gebied dat onder de 3% valt waar ons eigen 4G-netwerk niet bereikbaar is? Geen nood. Je valt dan automatisch terug op een 3G-netwerk van een van onze partners.